Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

Ez meg mi a f*sz volt?!

powerhouse | 2008.04.24. 16:23 | kategória: bl | 2 hozzászólás

Egy bejegyzésben foglalom össze a két Bajnokok Ligája elődöntőt, mert nem érdemelnek meg fejenként egyet. Ezt is csak felfelé kerekítéssel.

És hogy miért? Amit mi kedd és szerda este foci címen néztünk, az valójában eme nemes sportág megcsúfolása volt. Egyedül a Barca játszott nézhető focit, ők viszont annyira hihetetlen rossz formában vannak, hogy a legveszélyesebb lövésük egy erős, de helyezetlen Henry-lövés volt. Ami még szomorúbb, hogy ez volt a meccs legnagyobb helyzete, ha nem vesszük CR kihagyott tizijét.
A három angol csapat ugyanis egyszerűen elfelejtett focizni. Kimentek a pályára, és vagy alig találkoztak a labdával (MU), vagy össze-vissza rúgdosták azt (Pool, Chelsea, MU). A keddi meccsen annyi és olyan hibát lehetett látni a papíron világklasszis futballistáktól, amiért még Magyarországon is kirúgnak az első csapatból a tartalékok közé. Gondoljunk Makelele röpködésére a Pool góljánál, vagy Torres "átlépős cselére" a második félidőben, esetleg arra az esetre, mikor Joe Cole sípcsonttal próbált levenni/passzolni (aki tudja, mit akart, az írja meg nekem, de lehet Cole-nak is meg kéne) egy labdát. A meccs képébe tökéletesen beleillett Riise last-minute öngólja.
Milyen abszurd helyzet jött így létre, a magát Special One-nak tituláló Mourinho alatt egyszer se várta ennyire jó helyzetben az elődöntő visszavágóját Abrapapa csapata, mint most ezalatt a sehonnai tesitanár alatt...
Aki olyan hülye a focihoz, mint Royka az élethez. Drogba legjobb esetben úgy vette a labdát, hogy csak 5 méterre pattant tőle, mégis végigjátszotta a meccset (Hajdú B. meg is jegyezte, hogy neki szögletes labda kéne erre a meccsre :D).

Azt tudtuk, hogy Pool - Chelsea meccsen hiú ábránd támadó focit várni, de hogy egy Barca - MU meccsen egy igazi gólhelyzet se lesz, az nonszensz. Pedig nem így indult, mennyire nem! Ronaldo fejese után Milito kezezett, jogos tizenegyes. De kihagyta. Ha valaki itt kikapcsolta a tv-t, az nyugodjon meg, nem maradt le semmiről.


Ezzek az egy mondattal össze lehet foglalni az egész meccset, ennél többet nem is érdemel: A United tudott volna, csak nem akart, a Barca meg akart, csak nem tudott. Ez van. Szomorú.

Még az égiek se segítettek...

Utolsó módosítás: 2009.04.28. 15:10

Hozzászólások

LiT
1 | LiT 2008.04.24. 23:09
Nem elfelejtettek focizni, hanem részben taktika is volt! (Igaz hülye tatika), de ha Fergie azt látja jónak, hogy X-eljenek idegenben, aztán a visszavágón meg elkezdik játszani a támadójátékukat, akkor legyen!

Hargreaves azt nyiltkozta, hogy a tervük összejött, Carrick meg azt, hogy innentől kezdve már támadni fognak.
powerhouse
2 | powerhouse 2008.04.26. 17:48
Hát ja. Remélem bezúzzuk a Barcát hazai pályán.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.