Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

758

powerhouse | 2008.05.11. 20:16 | kategória: foci | 4 hozzászólás

Ennyiszer lépett pályára Ryan Giggs a Manchester United színeiben, ezzel beállította Sir Bobby Charlton rekordját. Méghozzá micsoda mérkőzésen! A Vörös Ördögök a bajnoki címért léptek pályára, és csak győzelem biztosíthatta be a címvédést. Ronaldo góljával szerzett vezetést a Manchester, Ryan Giggs a 68. percben állt be, és tíz perccel később gólt szerzett. Tizenhetedik alkalommal lett bajnok a Manchester United, Ryan Giggs tizedik bajnoki címét ünnepelhette, ezzel természetesen toronymagason első az egész ligában.

Ki tudja, egy esetleges Bajnokok Ligája diadal esetén lovaggá is üthetik. Egy biztos, megérdemelné a wales-i szélső.

14 éves kora óta a Manchester United játékosa, állítólag Sir Alex Ferguson személyesen látogatott el hozzájuk Ryan születésnapján, hogy leigazolja őt. Az 1990-91-es szezonban már pályára lépett, következő évben már állandó tagja volt a kezdő tizenegynek. Ő az egyetlen játékos a Premier League-ben, aki minden szezonban tudott gólt szerezni, valamint soha sem volt kiállítva.

Tízszer volt angol bajnok, négyszer nyert FA-, kétszer Liga- és európai szuperkupát, hatszor Community Shieldet, egyszer Klubvilágbajnok is volt, és eddig egyszer volt Bajnokok Ligája győztes. Nem egészen két hét múlva jöhet a második.

Egy igazi élő legenda.

Élete talán eddigi legnagyobb, legszebb gólja:


10!

Utolsó módosítás: 2008.05.11. 22:13

Hozzászólások

LiT
1 | LiT 2008.05.11. 21:02
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!
szbszig
2 | szbszig 2008.05.11. 21:19
Képzelem, az angolok hogy sajnálják, hogy walesinek született. :)
3 | Samu G 2008.05.12. 00:30
Lehetett volna angol válogatott is (jog szerint). Ifiknél még az angolok közt játszott. Az ő döntése volt hogy mégis Wales színeiben játszik (azért ez sem kicsit tisztelendő). A legjobb játékos aki sosem léphetett pályára VB-n, és sztem a legnagyszerőbb még ma is játszó játékos. És biztos lovaggá fogja ütni a királynő (nem kell BL diadal hozzá).

Egyébként jól jellemzi, hogy életében egyszer késett el : épp edzésen volt, kissé tovább maradt, majd mikor hazafelé ment észrevett a házuk előtt egy nagy Mercedest. Ekkor jött rá, hogy Alex Ferguson jött hozzájuk (meggyőzni őt hogy jobb a United mint a City -ez nem volt nehéz hisz United drukker volt)...a többit tudjuk.
4 | kopé 2008.05.13. 00:10
Azt hiszem a video a legjobb megmondhatója, hogy nem véletlenül érte el a feljebb említett címeket. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.