Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

Beharangozó - Euro 2008

powerhouse | 2008.06.02. 17:28 | kategória: euro2008 | 3 hozzászólás

Bizony, négy év után újra Európa-bajnokság. Itt lesz a 2006-os vébé első négy helyezettje, egy nem kicsi szláv különítmény, a szőröstalpúak, az örök vesztes spanyol csapat, és a két házigazda, Ausztria és Svájc. Csak mi nem. Meg az angolok. Utóbbit gondolom nem sokan bánják.

Lesz itt két halálcsoport (C, D), és két lazább csoport (A, B), persze a nagyok szemszögéből. Minden csoportról lesz egy külön bejegyzés, megérdemlik, ha már idáig jutottak. Lesz esélylatolgatás, legjobb játékos(ok) jellemzése-elemzése, minden, mi szem-szájnak ingere, még az Eb kezdete előtt.

A meccsekről is lesz majd öszegzés, csak itt, az én blogomon (ez itt a reklám helye volt). A csoportmeccsekről nem szeretnék külön írni, csak ha megvan a 8 továbbjutó, az egyenes kieséses résztől már minden meccsnek dukál egy bejegyzés.

Addig is jó szurkolást mindenkinek!

Utolsó módosítás: 2008.07.20. 14:01

Hozzászólások

LiT
1 | LiT 2008.06.02. 17:41
Anglia nélkül nincs EB számomra:(
Barthezz
2 | Barthezz 2008.06.03. 00:51
Nah végre egy olyan focis bejegyzés, ami engem is érdekel ;-) Egyedül a VB-k meg EB-k mozgatnak meg foci szinten engem, de azok bizony rendesen lekötik a figyelmem :-) Mivel lövésem sincs a játékosokról, résztvevőkről még, így pont jó lesz a blogod nyomonkövetése, hogy képben legyek :-)

Amúgy nem kis feladatba vágtad a fejszéd, mert ez meglehetősen sok bejegyzést igényel majd, de remélhetőleg nem fog elfogyni a kezdeti lelkesedésed, s olvashatjuk az összefoglalóidat folyamatosan! ^^

Hollandok ott lesznek ugye? Mert nekik szoktam szurkolni, de fogalmam nincs, kijutottak-e a selejtezőkről :-D (Anglia meg hogy a francba nem? :-O )
LordMatteo
3 | LordMatteo 2008.06.03. 07:20
Anglia Horvátország ellen baszta el az utolsó esélytét, amikoris Robinson kapus egy nagyon komoly kirúgást hajtott volna végre, és vhogy ebből lett gól...ha megtalálom a jútyúb videjót, linkelem :-D

(Remélem jó meccsre emlékszem)

Amúgy én évek óta olaszos vagyok, de csak a Juventus miatt, szóval Forza Italy, bár franciákat is szeretem, de szvsz ilyen faszbui szövetségi kp-val...Nem viszi ki a legjobb csatárját, mert hogy neki nem szimpatikus, VICC!!! (Trezeguet, a Juventus támadóját hagyta itthon, pedig csúcsformában van)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.