Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

Bajnokok Ligája: Barca - Chelsea

powerhouse | 2009.04.28. 15:55 | kategória: bl | 6 hozzászólás

Ezt a bejegyzést [Dome] Handrasnak ajánlom. ;)

Hogy repül az idő! Még alig józanodtunk ki abból a legendás 4-4-ből, még mindig nem hisszük el, hogy lehet akkora gólt lőni, mint amit Ronaldo lőtt a Portónak, és már itt is vannak az elődöntők. Idén tényleg minden út Rómába vezet (jajj, hány, de hány közhely eldurran egy-egy ilyen bejegyzésben!), mert ott lesz a döntő, de ha nem vezetne út, az se lenne baj, mert biztos, hogy repülnie kell a csapatoknak (vagy hajókázni, de talán senki se akar napokat vízen tölteni, nem úgy mint az első foci világbajnokságon, amikor az Uruguayba tartó hajóút több hétig tartott, tehát az a néhány európai csapat ott tartotta a végső felkészülést…) Na de a történelmi és közlekedési kitekintés után vissza a mai spanyol-angol összecsapáshoz.

Mert bizony hosszú évek után ismét egy méltán híres-hírhedt Barcelona – Chelsea következik, ugye 2004-2005-ös kiírásban a Mourinhoék, egy évvel később meg Rijkaardék örülhettek, aztán még 2006 őszén-telén is találkoztak a csoportkörben, de az már csak a levezetés volt. Egy szezonnyi kihagyás után találkoznak újra felek. Most Guardiola a Barca edzője, Hiddink a Chelsea, Ronaldinho már sehol, Messiből húzóember lett, tehát sok a változás, de Terry, Lampard és Drogba még mindig Kék, szóval azért ismerős arcokat is lát az, aki esetleg feleleveníti a közelmúltbéli csörtéket.

És akkor most már tényleg a mai mérkőzéshez: a bajnoki forma nem számít (közhely megint! Jájjj, mi lesz így?!), mert a csapatok ilyenkor az jól semmibe veszik, egy ilyen mérkőzésért igazol valaki nagy csapatba (közhely ez is… de hát mindegyik nagytekintélyű fodballista ezt nyilatkozza, nekik meg csak igazuk van, nem? De.). Tehát senki se fogadjon az alapján, hogy a Barca csak döntetlent játszott a Valenciával, meg nyilván kicsit több motivációja lesz a Chelseanek, mint a West Ham ellen volt (tehát nem csak Lampardnak lesz). Mindkét csapat baromi erős, telis-tele nagy-nagy sztárokkal, meg olyan macskajancsikkal, mint Ivanovic. Most komolyan, Chelseas felebarátim, egy balfasz (mármint azon a meccsen a helyezkedés, nem úgy általában) Liverpool ellen elért két gól megér ennyit? Nincs jobb? Persze a kompenzálás kedvéért ott van a másik oldalon Pique, aki inkább lelkes, mint ügyes (Oleguer utódja? Barcások, cáfoljatok rám, ha nem így van!). Előbbi azért jó, mert a széleken Messi és Henry megy majd a Kékek ellen, utóbbi meg azért, mert Drogbával kell küzdenie. Ráadásul reméljük kijön az angol csapatok szezonvégére kialakult perverz vonzódása a baromi izgalmas, gólokban gazdag, fordulatos és színvonalas találkozókhoz.

Ennek ellenére én egy halálunalmas 90 percet tippelek, mert tavaly is sokat vártunk a MU-Barcától, aztán mi lett belőle, meg hát közmondásosan szarul tippelek, így aztán szerintem 0-1 lesz, egy 95. percben bekotort Ivanovic góllal, addig lesz sok rugdosódás, sok szabálytalanság, 1-1 piros, és 6-1-es kapura lövési arány az egész meccsre nézve.

Jó szórakozást tehát, mindenki tapadjon a képernyőkre, kapcsoljon a TV6-ra, mindezt természetesen 20:45-kor, és szurkoljon!

Addig is kis érdekesség, Hajdú B. István billentyűzetéből! ;)

Utolsó módosítás: 2009.04.28. 16:17

Hozzászólások

Creativ3Form
1 | Creativ3Form 2009.04.28. 19:35
Egyértelműen HAJRÁ BARCA!!!! Remélem alaposan elkenik a kéket szájkát és a visszavágó már extra ráadás lesz, ahol a Chelsea max a kispadon leülepedő port viheti haza:-D
powerhouse
2 | powerhouse 2009.04.28. 20:16
Ejha! Én annyit mondok, hogy legyen 4-4, akkor már megérte bekapcsolni a tévét. :D
ufodani
3 | ufodani 2009.04.28. 20:21
Szer power a végét elviccoltad:P
A tavalyinál ez a Barca jóval összeszedettebb.A pengés latinos foci VS darálós powerfoci ütközetéből véredényem szerint az előbbi kerül ki győztesen méghozzá 3:1 arányban!
LordMatteo
4 | LordMatteo 2009.04.28. 20:30
Úgyis a Juve nyer!!!! :-DDD
ufodani
5 | ufodani 2009.04.28. 23:06
Na power így a meccs után,háát csak igazad lett a 0:1-től eltekintve.Erre egy vasat sem tettem volna fel!
powerhouse
6 | powerhouse 2009.04.29. 07:06
Heh, egyszer tippelek majdnem jó eredményt. De legalább a játék képét eltaláltam. :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.