Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

Bajnokok Ligája: A döntő, ahogy a szurkolók látják

powerhouse | 2009.05.27. 13:50 | kategória: bl | 20 hozzászólás

Elérkeztünk a nagy-nagy finálé napjához, a két legjobb csatájához, az álomdöntőhöz. Lehetne ódákat zengeni a csapatokról, edzőkről, bírókról játékosokról, de én, lustaságom nagylelkűségem jeléül inkább megkérdeztem a PcDome fórumán fellelhető szurkolói csoportosulásokból kettő-kettő embert. A gránátvörös-kék sarokban Silent és bodajoci, a vörös-fekete-fehér sarokban Creativ3Form és konrad található. Következzenek tehát a kérdések, melyekről elöljáróban annyit, hogy van néhány közös és néhány csapatokra szabott is közöttük, és megpróbáltam kihagyni a "Szerinted ki nyer?" kategóriájú, fölösleges sallangokat. És akkor most jönnek az interjúk. Elég hosszú lesz! ;)

Először a Barcelona szurkolók következnek, mert úgyis kikapnak ma este, hehehehehe.

1. Mondj egy pár szót magadról, mióta vagy Barcelona drukker, láttad-e már élőben a csapatot, stb.

Silent: Lassan már 6 éve vagyok Barca drukker. Azelőtt nem érdekelt a foci. Egyik nap apám szól, hogy spanyol csapat fog játszani egy másik spanyol csapattal. Kemény meccs lesz. Kitalálhatjátok, hogy melyik volt az egyik csapat :) A Barca volt az. Az én édes drága Barcám. Oszt habzott a szám a Barca játéka láttán, teljesen Barca-függő lettem. Persze emellett néztem a Real Madrid meccseket is. Összehasonlítottam a két legnagyobb spanyol csapatot, és Barcát találtam a legszimpatikusabbnak. És igazam is lett. Spanyol foci mellett néztem Angol, olasz és német focikat is. De spanyol focit találtam a legjobbnak. Élőben sajnos még nem láttam a drága csapatomat, de tervbe van véve.

bodajoci: Kb 20 éve vok drukker, de főleg spanyol foci drukker.

2. A szezon előtt gondoltad volna, hogy idáig jut a csapat?

Silent: Igen, gondoltam. Mivel az őszi barca-henger olyan szinten tarolt mindenféle csapatot, hogy lazán azt mondtam hogy ez A CSAPAT besöpri a spanyol bajnokságot és a király kupát. Igazam is lett. A bajnokok ligája már keményebb szitu. De megvolt bennem a hitem, hogy bejut a döntőbe. Viszont chelsea alaposan figyelmeztett minket, hogy mégis nem vagyunk olyan jók. El voltam keseredve hogy nem tudtunk kapura lőni rendesen, és már 90 perc telt el s semmit nem mutatott fel a csapat. 92. perc környékén a Fortuna istennő beszólt az angoloknak: Iniesta gól. S így jutottunk be a fináléba. Szerencse kellett.


bodajoci: Igen. Miután olvastam, h volt már olyan, h a lexarabb idénykezdet után alakítottak legnagyobbat, szal az első 2 meccs után már volt.

3. Tavaly szinte ugyanez a csapat jutott el az elődöntőig, de mégis ég és föld a két szezon. Guardiola lenne a különbség?

Silent: Igen, bizony. A nagy mesternek köszönhetjük az eddigi elért eredményeket. Mentálisan alaposan átalakította a csapatot. Mondok erre egy jó példát: Amióta Pep lett az edző, Eto'o teljesen megváltozott. Korábban, mikor Frank Rijkaard volt az edző, Eto'o lázadó és botrányos figura volt. Pep ezt a problémát megoldotta valahogy. A mentalitás mellett még persze beleszól a nyáron igazolt játékosok teljesítménye is, de szerintem ha másik edző lett volna és nem Pep, akkor Barca nem tartana itt ahol van most.

bodajoci: Nem hiszem, h csak az edző lehet a difi, de köze van hozzá, sztem Deco, és Ronaldinho bomlasztólag hatott már a végén a csapatra.

4. A Chelsea elleni visszavágón Dani Alves és Abidal is az eltiltás sorsára jutott. Mennyire befolyásolhatja ez a döntőt, illetve a Barcelona játékát?

Silent: Attól félek hogy az Alvés kiállítása igen keményen befolyásolja. Hiszen hatalmas probléma keletkezett: Nincs aki átvegye Alvés helyét. Egyszerűen hiányzik onnan egy jó védő. Ezért egyik védekező-középpályásunk, Yaya Touré átment a védők posztjába, középre. De akkor ki veszi át a Yaya posztját? És így tovább. Egy cserejátékos pályára küldése azért necces, mert keveset játszottak, és egy ilyen kaliberű csapat ellen felküldeni a pályára... Abidal eltiltása viszont nem gáz.


bodajoci: Biztos, h számít, de Pep megoldja( remélem), Puyol jobbszélsőben. Sylvinho balban.

5. A Chelsea teljesen megölte a Barcelona játékát az elődöntőben, ha jobban céloznak, most talán ők vannak a döntőben. Nem félsz, hogy esetleg ez megismétlődik a döntőben, és a Dream Team sorsára jut a csapat?

Silent: Angol foci ölte meg a Spanyol foci mivoltát. Spanyol foci lényege a rövid passzok és a látványos letámadások. Angoloknál ez pont fordítva van: Bunkerfoci és átlövések. Nagyon alaposan védekeztek, olyan szinten, hogy Barca semmit nem tehetett ellene. Átlövések hiányoztak, s ez nem a Barca stílusa. Megmondom őszíntén, hogy lazán a Chelsea jutott volna be a döntőbe. De Drogba töketlenségének köszönthetjük, hogy nem lőtt egy gólt se. De a foci ilyen. Bármi történhet. És hogy megtörténhet újra az egész a Döntőben? Elképzelhető. De remélem tanultak Chelsea -tól. Elvárom a csapattól, hogy teljesen más stílusú focival álljanak ki MU ellen. Nagyon fontos lenne az átlövések.

bodajoci: Nem tom, a "ha" soha nem érdekel, mert ha az 1. meccsen nem hagyjuk ki a ziccereket, akkor a Chelsea-nak esélye sincs a 2. meccsen.

6. Ki lehet szerinted majd a nyerőember?

Silent: Az én szememben nincs nyerő ember. Nálam a csapat létezik.

bodajoci: Mind1, csak legyen vki:-)

7. Kitől tartasz leginkább az ellenfél csapatából?

Silent: Rooney -tól és Ronaldo -tól. De azért van még egy pár...

bodajoci: Természetesen CR, de még Giggs is, ha jáccik, oltári nagy futbalista:-)

8. Henry és Piqué rendelkezik több-kevesebb Premier League tapasztalattal. Számíthat ez majd szerda este?

Silent: Nagyon is fognak számítani szerintem... Piqué ismeri MU -t, a technikájukat, meg minden egyebeket... És ez nagyon fontos lesz. Henry? Tudjátok, arsenal... :)

bodajoci: Főleg Piqué számít sztem.

9. Hogy érzed, milyen lesz a döntő? Unalmas döntetlen, elidegeskedett hosszabbítás, idegőrlő tizenegyesek, vagy pedig igazi futballünnep, joga bonito, és legalább 8 gól? :)

Silent: Optimistán azt mondom, hogy idegőrlő meccs lesz. Nem lesznek tizenegyesek. Egyszerűen elfog dőlni tizenegyesek nélkül, hogy ki lesz a bajnok. Minimum 3 gólt fogunk látni, de hogy melyik csapat hányat fog lőni azt nem tudom :) De remélem hogy Barca lövi a legtöbbet :) Holnap elmegyek egy közös vetítésre egy klubba, ahol lesznek jó sokan. Nem lesz semmi hangulat :)


10. Egy utolsó, személyes kérdés: te hogy készülsz a döntőre, illetve mit tippelsz, mi lesz az eredmény?

Silent: Nem becsülöm alá MU -ot, sőt egyenesen parázok tőle. De hiszek a csapatomban, ezért 2-1 -re tippelek a Barca javára :)

CATALUNYA, TRIOMFANT!

(bodajoci nem mert vállalkozni az utolsó két kérdés megválaszolására, mert ő már tudja, hogy a Manchester United nyer)

És akkor végül következzék a Manchester United szurkolóinak véleménye.

1. Mondj egy pár szót magadról, mióta vagy MU drukker, láttad-e már élőben a csapatot, stb.

konrad: Én már kissé az "idősebb" korosztályhoz tartozom, mint a pc dome átlagéletkora. Székesfehérváron élek, jelenleg a közigazgatás útvesztőiben próbálom keresni az utam, munkám révén, fejlesztésekkel, Uniós projektekkel igyekszem javítani a megye településeinek fejlődését. A United? Régi történet: 1991-ben figyeltem fel egy akkor még nagyon fiatal játékosra, akit Ryan Giggs néven jegyeztek. Akkor még nem volt ilyen széles repertoárja a meccsnézési lehetőségeknek, mint manapság, de az akkori Telesport tv adásából vagy a Nemzeti Sport híradásaiból mindig nyomon tudtam őt, és a csapat eredményeit követni. Aztán a 90-es évek elejétől beindult a BL, majd lassan láthattam egy-két PL meccset a Vörös Ördögök részéről - kiemelten figyelve Giggset -, így elkötelezett szurkolójuk lettem. Mivel mind a mai napig én is focizom - igaz már öregfiúk gárdában -, de ballábas játékosként a csapattársaim mindig Giggs-nek "csúfolnak", mondván: "A labdát mindig úgy teszed, mint a kedvenced!"

Hogy láttam-e a MU-t élőben? Igen, de már nagyon rég és egy teljesen más alakulattal, mint most. A Videoton akkori, 1985-ös csapata, az UEFA sorozatban összekerült a MU-val. Akkor 15 éves voltam és édesapámmal minden meccsre kimentünk, a Vidinek szorítani. És akkor jött a MU, egy márciusi eleji, tökig felázott pályán, 1:0-ás előnnyel. Soha nem felejtem el, hogy Gordon Strachan - aki ma a Celtic kiváló edzője - a meccs előtt húsz perccel (!) kijött a pálya szélére öltönyben és a pálya talaját vizsgálgatta bőrcipőjében, majd visszament az öltözőbe. Nagyképűek voltak, meg is bosszulta magát, mert tizenegyesekkel kiestek. Őket láttam, de akkor nyilván még a Vidiért szorítottam. Sokat fordult azóta a világ...

Creativ3Form: 1997 óta, azaz 10 éves koromtól kezdve drukkolok a csapatnak, de az igazat megvallva…nem tudnám megmondani, hogy miért is a Vörös Ördögök lettek a kedvenceim, de 97 óta csak a MU létezik számomra. Nem számított, ha jött a gyengébb szereplés mind a bajnokságban, mind a BL-ben, nem szurkoltam más csapatnak, csak mert akkor ők voltak a legjobbak a bajnokságukban. Ennek ellenére már kaptam efféle „divat vagy srác” oltásokat csak, mert szimpatikusnak tartom a Barcelonát, de nem érzem magam annak. A spanyolok nem kedvencek, csak szimpatikusak és elismerésre méltó az, amit elértek, és amit letesznek a pályára.
Visszatérve a kérdésre és annak második felére, hogy láttam-e a csapatot élőben…nos…sajnos még nem, de ez is az álmaim közé tartozik, és egyszer mindenképpen tiszteletemet teszem az Álmok Színházában.

2. A szezon előtt gondoltad volna, hogy idáig jut a csapat?

konrad: Nem. A BL számomra - a tavalyi évet leszámítva - mindig egy lutri. Csoport meccsek, majd a közvetlen kiesési szisztéma mindig magában hordozza a kudarcot. 1999 után mindig elvérzett a csapat - a nagyszerű meccsek ellenére -, ugyanakkor örömmel vettem, hogy hogy idén (is) bejutottunk a döntőbe! Én mindig a bajnoki elsőséget veszem előre, de az, hogy a MU ismételhet egy esetleges dupla BL győzelemmel....huhhh, az maga lenne a paradicsom!

Creativ3Form:Nos, a tavalyi szezon után szerintem nem volt olyan MU szurkoló a földön, aki ne álmodott volna ilyen végjátékról. Ám a bajnokság nem úgy kezdődött számunkra, ahogy azt vártuk, olyan csapatok ellen X-eltünk illetve dobtunk ki az ablakon 3 pontot, akiket tavaly oda-vissza aláztunk és ez kicsit elbizonytalanított. Azt tudtam, hogy a gyenge kezdés után a bajnokságban összeszedjük magunkat, de valahogy nem éreztem, hogy a BL is hasonlóképen alakul majd számunkra. Ám hála az égnek nem így lett és szerdán megmutathatjuk a világnak, hogy mi vagyunk a legjobbak!

3. Zsinórban ez a második döntője a csapatnak, tripláztak a bajnokságban, megnyerték a Világkupát, ez lenne a valaha volt legjobb Manchester?

konrad: Ezt én nem így gondolom. Nyilván nagyon összekovácsolt és kitűnő csapattal rendelkezünk, de számomra a 90-es évek második felében "összerakott" MU volt a legjobb csapat! Egy Cole-Yorke csatárkettős, akik életveszélyesen rúgtak rengeteg gólt, vagy a királyként tisztelt Cantona és a babaarcú gyilkos Solksjaer... vagy említhetném a Fergie-fiókákat Scholest, Beckhamet, Giggst, középpályán az egykori Notthinghem Forrest-es Keanet, a Neville-fivéreket vagy a védelem tengelyében Irwint...szóval számomra ők voltak az igazi Man Utd, természetesen nem alábecsülve a maiak teljesítményét! Azonban megváltoztak a kiírások, a srácoknak több fronton kell helytállniuk, nyilván ehhez alkalmazkodik a menedzser, SAF. Látványban, temperamentumban nekem a 99-es BL döntőig eljutott csapat volt az ász.

Creativ3Form: Igen. Egyértelműen igen. Az tény, hogy a játék képét illetően nem tudtuk megismételni a tavalyi szezont, de ettől még megnyertük azokat a kupákat amiket felsoroltál, és ez nem a szerencsének vagy a máknak köszönhető, ahogy a fanyalgók mondanák. Hihetetlen, amit a csapat az elmúlt három évben a fociért tett és, hogy mi vagyunk Anglia első és egyetlen olyan csapata, akiknek kétszer is sikerült tripláznia a bajnoki címeket illetően, akkor azt hiszem, méltán lehetünk büszkék a fiúkra. Ha pedig az imént leírtakhoz hozzájönne még 27-én a BL duplázás, jövőre pedig egy esetleges 19. bajnoki cím…nos…inkább nem is folytatom, mert a végén még elsírom magam.:-)

4. Kicsit aktuálisabb kérdés: Fletcher eltiltása mennyiben befolyásolhatja a meccset, illetve szerinted ki fog játszani az ő helyén?

konrad: Fletcher eltiltása valóban "érvágás" a középpálya játékában, hiszen ez a gyerek nagyon sokat fejlődött az elmúlt szezonokban, mondhatni kezdi átvenni Keane szerepkörét! Ügyesen mozgatja az előrefelé játékot, ugyanakkor szerel, védekezik, ha kell. Mindezt alázattal teszi, ahogy egy jó MU játékosnak kell. "Pótlását" a fiatal és tehetséges Andersonban látnám, illetve egy rövid etapra a végén Scholesy is kitűnő passzokat tud még osztani és védekezni.

Creativ3Form: Nagy szomorúság, ami Fletcherrel történt, megérdemelné a döntőt, hiszen remekül játszott az elődöntő mindkét meccsén. Nem igazán kedveltem Darrent, olyan semmilyen volt a focija számomra, de idénre beérett és nem egy meccsen bizonyította, hogy nem véletlenül szereplője ő az Álmok Színháza társulatának. Magát a meccset nem hiszem, hogy befolyásolja majd a hiánya, hiszen remek játékosaink vannak, de elég nehéz megmondani, hogy ki játszik majd a helyén. Idén annyiféle formációban álltunk már föl, hogy nem merem megtippelni, kit rak be a helyére a mester. Bárkit is, remélem azt teszi majd le a pályára, amit Fletcher tenne. Sajnálom szegényt, de szerintem már elfogadta a helyzetét és csak arra koncentrál, hogy 100%-os erőbedobással szorítson a csapatnak.

5. Mennyi szerepet kapnak, illetve te mennyire számítanál az "öregekre"?

konrad: Az "öregek" jelenléte nélkülözhetetlen. Giggs és Scholes jelenléte szükséges lenne - rutinosságukból fakadóan is -, főleg Giggsé, aki úgy lát a pálya baloldali középső részén, mint a csillagász a távcsövével. Kellenek a jó beindítások, passzok, azt hiszem a két játékos közül legalább az egyiknek lehetősége lesz ezt kivitelezni, mozgatva az elöl lévő fiatalokat!

Creativ3Form: Úgy gondolom, hogy Fergussonnak kötelessége pályára küldeni az öregeket, hiszen akkora ikonjai ők a klubnak, hogy egyszerűen nem lehet megtenni velük egy ekkora eseménynél, ahol a történelemírás a küszöbön van, hogy a kispadot koptatván hagyjuk, hogy tapsoljanak a csapatnak. Nem, ezeknek az öregeknek, ha nem is főszerepet, de a meccs utolsó 10-15 percére egy mellékszerepet kell szánni, mert ha valakik, akkor ők megérdemlik, hogy a gyepen érje őket a meccs végét jelentő sípszó.

6. Ki lehet szerinted majd a nyerőember?

konrad: Ha játszanak - már pedig miért is ne - a Ronaldo, Tevez, Rooney trióból tippelnék. Berbatovot - bár kétségkívűl technikás játékos - az utóbbi időben nem érzem eléggé gólra törőnek.

Creativ3Form: Van egy olyan érzésem, hogy Wayne Rooney lehet a csapat és az egész meccs azon játékosa, aki legnagyobb szinten fogja oktatni ezt a játékot. Persze, ezzel se Ronaldot se Messit nem akarom lenézni se lekicsinyíteni, de szerintem Shrek mester fogja a focit letenni a pályára. Gólt esetleg gólokat lő, ami természetesen az ellenfelet is a legmagasabb szintre készteti így egy izgalmas, színvonalas mérkőzésre számítok.

7. Kitől tartasz leginkább az ellenfél csapatából?

konrad: Jó csapat a Barca. A csapat "mozgatórugóitól" tartok a legjobban: Xavitól és Iniestától, hiszen ez a két zseni képes bármikor, bárhol olyan labdákat leosztani a csatároknak, hogy már csak a gólt látod. És Messiről még nem is beszéltem....

Creativ3Form: Messi. Bár ide most leírhatnám a Barca összes remek játékosának a nevét, mert mindenkiben benne van a remek forma és a gól, de Messi az egyetlen, akitől ha nem is nagyon, de azért tartok egy kicsit. A Chelsea ellen nem tudott mit csinálni, és benne van a bizonyítási vágy főleg úgy, hogy ez most a döntő. Nem szabad félvállról venni, hiszen lehet, hogy törpe, de gyors mint a veszedelem, a technikájáról nem is beszélve.:-)

8. Hogy érzed, milyen lesz a döntő? Unalmas döntetlen, elidegeskedett hosszabbítás, idegőrlő tizenegyesek, vagy pedig igazi futballünnep, joga bonito, és legalább 8 gól? :)

konrad: 8 gól biztosan nem lesz. Szerintem a két csapat mindent egy lapra feltesz, egy biztonsági fociból próbálnak majd helyzetbe kerülni. Megmérettetik a mediterrán foci szép eleganciája az angol foci - kissé rakkolósabb -, de fegyelmezett, eredményesebb játékával. Unalom semmiképp nem lesz, lásd a MU-Real elődöntőt 2004-ben, ha jól emlékszem. Mentek, mint a gőzmozdony és Becks "búcsúmeccsén" 7 gól esett...

Creativ3Form: Az már biztos, hogy amit tavaly tettünk le a pályára a Barca ellen az elődöntőben, az most nem lesz elég. Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem fogja a MU azt csinálni, amit a Chelsea. Mindkét csapat 100%-ig támadó focit fog játszani és bár a gólok tekintetében záporra azért nem számítok, de több fog születni a tavalyi döntőnél és nem 11-esekkel dől el a kupa sorsa. Úgy gondolom, hogy ez lesz az utóbbi évek legemlékezetesebb döntője és nemcsak a csapatok neve, hanem a játék képe miatt is.

9. Vajon Ryan Giggst végre lovaggá ütik, ha nyer holnap a Manchester United?

konrad: Erről kérdezzük meg inkább II. Erzsébet angol királynőt!:) Egyébként a "wales-i varázslónak" kijárna a cím, még egy esetleges BL ezüst után is! Meg kell nézni Ryan Giggs statjait, no meg a mutatott játékát az elmúlt két évtizedben. Szerintem az eredmények önmagukért beszélnek...

Creativ3Form: Már rég meg kellett volna tenni, de úgy gondolom, hogy ezután a döntő után, alakuljon bárhogy, megtörténik. Természetesen hatalmas élmény lenne, ha úgy menne végbe mindez, hogy BL történelmet írtunk, és a kupa társaságában kell „letérdelnie”, de így vagy úgy, Giggsnek kijár ez a kitüntetés. A legnagyobb ikonja a MU-nak, minden díjat és elismerést megérdemel.

10. Egy utolsó, személyes kérdés: te hogy készülsz a döntőre, illetve mit tippelsz, mi lesz az eredmény?

konrad: :) Szerdára mintegy 40 főre lefoglaltunk a törzshelyünkön - egy holland sörözőben - helyet, ahol egy közepes méretű kivetítőn, Barcás barátainkkal együtt nézzük végig a döntőt! Sör és hangulat tuti lesz, jómagam - miután állítólag a fehér idegenbeli mezünkben játszunk - felöltöm magamra az idei fehér, Giggs feliratú mezemet, aztán hadd szóljon....:))

Tippem? 1:0 a Unitednek!!!:-))) Glory, Glory ManUtd!!!

Creativ3Form: Már kora délután lemegyek szépen a boltba megvenni a söröcskémet, majd egy órával a meccs kezdete előtt felkapom a mezem, sál a nyakba, karkötő a karra és egy sört kibontván gyorsan lejátszom a Fifa07-ben a döntőt.:-) Én a sablon 4-4-2 felállás híve vagyok így az én kezdőm: VDS-Neville-Ferdinand-Vidic-Evra-Ronaldo-Scholes-Carrick-Giggs-Berbatov-Rooney. Szóval így néz ki az én keretem a döntőre.:-D Természetesen majdnem 100%-ig biztos vagyok, hogy nem így fogunk majd felállni, de nálam ez a nyerő kezdő 11. Még nem okoztak csalódást. A tippem a meccsre egy látványos és szoros 2:1 a MU-nak.

Hozzáfűzni nem szeretnék semmit, nem írtam át egy betűt sem, ne velem vitatkozzatok tehát! ;)

Szeretném megköszönni a négy szurkolónak, hogy vállalta a felkérést, meg minden látogatómnak is, erre a szezonra ez az én utolsó bejegyzésem, de ne aggódjatok, vortób kolléga majd összefoglalja a döntő eseményeit!

Jó szurkolást mindenkinek!

Utolsó módosítás: 2009.05.27. 13:53

Hozzászólások

Barthezz
1 | Barthezz 2009.05.27. 14:10
Első! ^^

Nah most már értem, nyaggatásom ellenére miért nem tetted fel nekem ezeket a kérdéseket. :-D Tetszik a bejegyzés, jó ötlet ez az interjúsdi, ilyen még úgysem volt a blogban! Strike-tag túlzott használatáért meg többet nesszójjábe'! :-D
LordMatteo
2 | LordMatteo 2009.05.27. 14:12
OFF: Running inspirált? :-)

Amúgy jó interjúk, nekem tetszett! Jövőre talán jó ötlet lenne néhány másik nagyobb csapat "helyi", Domeos drukkereivel készíteni hasonlót.
LordMatteo
3 | LordMatteo 2009.05.27. 14:13
Anyád 1713, azt hittem simán első leszek...
LordMatteo
4 | LordMatteo 2009.05.27. 14:14
"...nyaggatásom ellenére miért nem tetted fel nekem ezeket a kérdéseket..." Amúgy meg ennyi, azt se tudod miről van szó, de a szereplési vágyadtól fűtve már részt akarsz benne venni :-D
powerhouse
5 | powerhouse 2009.05.27. 14:22
Hát LM, én nem akartam ezt így a szemébe vágni, de a fején találtad a szöget. :D Amúgy nem Running inspirált, egyszerűen csak kipattant a fejemből, és aztán ez lett belőle.
Barthezz
6 | Barthezz 2009.05.27. 14:27
Kapjátok be! :-D ph-val msn-eztünk, szóba került, mit készít épp, nekem meg épp egy nemsokatcsinálós, unalmas, ráérős napom volt munkahelyemen, így hát felvetettem az ötletét, hogy unaloműző gyanánt szívesen kitölthetem akár én is a kérdőívet. :-P Szó sincs itt tehát szereplési vágyról! :-P

És amúgy igen, áj em dö förszt! :-P (Pedig a net is elment közben. :-D )
powerhouse
7 | powerhouse 2009.05.27. 14:32
Azért örülnék, hogy ha esetleg a meccsről esne szó, vagy az interjúkról. :P
8 | Christoph 2009.05.27. 14:32
bodajoci helyett még én is bővebb válaszokat tudtam volna adni Madrid drukkerként. Nem vittet túlzásba. :)
LordMatteo
9 | LordMatteo 2009.05.27. 14:37
De bodajoci lett az interjú alanya, evvan.

PH: pedig azt hittem, hogy a Running által velem készített interjú után gondoltál arra, készítesz hasonlót az itteniekkel :-) De jó ötlet volt, grat érte.

Ph: Nem-nem, ez feltűnési viszketegség, azért is írtál be most ide, pedig Téged nem érint a téma, de semmi baj, kezelhető!
powerhouse
10 | powerhouse 2009.05.27. 15:00
LM: 1. nem vagy rám ekkora hatással 2. semmilyen hatással se vagy 3. a feltűnési viszketegség az, hogy már megint vergődsz poénosnak szánt beszólásokkal. :D:P
ufodani
11 | ufodani 2009.05.27. 15:00
Pár szóval én is lereag a MANU-es kérdéseket:P
1.Mióta?:1995 körül.Nem láttam élőben.
2.Természetesen számítottam h újra döntőben leszünk.
3.Igen,ezt a csapatot tartom a legjobbnak.
4.Nekem rettentően fog hiányozni,ANDERSONnal pótolhatják.
5.GIGGSy tutti nyomja(OK már láttam a tervezett összeállítást),SCHOLSy szer nem kap szerepet.
6.CR lehet a döntő!
7.Henrytól leginkább..?!
8.Nem lesz látványos(a cél szentesíti az eszközt),a túl nagy várakozás miatt kicsit csalódni fogok a minőséget illetően.Éppenhogy lesz gól.
9.Giggs?Nem tudom.Én viszont megtehetem,tehát neved ezentúl legyen Sir RYAN GIGGS !!
10. 1:0 a MANU-nek RONI szabadrúgásából.

Grat ph a kérdez-felelek megoldásért és szégyeld magad a lustaságért!:xd

Kanduhrka
12 | Kanduhrka 2009.05.27. 15:14
Hajrá Madrid!
ufodani
13 | ufodani 2009.05.27. 15:17
Kaduhrka:rájuk is fér a bíztatás!:P
powerhouse
14 | powerhouse 2009.05.27. 17:38
Kanduhrka: el vagy tájolódva, Madridban a BL februárig, a csillagok jó állása esetén maximum március elejéig tart, és ez most már lassan állandósulni látszik.

Meg amúgy is, itt vagy Barca, vagy MU, választanod KELL! :D
Barthezz
15 | Barthezz 2009.05.28. 12:00
Hát ez nem a te BL döntőd volt, péhá... :-D
powerhouse
16 | powerhouse 2009.05.28. 14:45
Ez a Barthezz egy fasz fasz.
powerhouse
17 | powerhouse 2009.05.28. 15:14
Amúgy itt a véleményem a meccsről, nst-ről másolom:

Két ordító hiba, két gól, ennyi. Első gól után borult a taktika, meg nem mellesleg beszartak Giggsék, aztán mire észbe kaptak, a Barca ellen már nem nagyon lehetett mit tenni. Ma jobb volt a Barca, hogy máskor ki a jobb azt meg jól leszarják, és igazuk is van.

Le kell vonni a tanulságokat, és jövőre újra nekifutni.

A Barca pedig végrehajtotta azt, amit 10 éve az MU: The Treble.
Barthezz
18 | Barthezz 2009.05.28. 15:21
Én is szeretlek. (L) :-D

Amúgy viccet félretéve, az én 2:1-es MU sikeres tippem sem jött így be. :-)
powerhouse
19 | powerhouse 2009.05.28. 18:52
Barthezz: azért az részben vagy teljesen, de nekem szólt. ;)
Barthezz
20 | Barthezz 2009.05.29. 01:36
Igen, elismerem, hogy így volt, mert amúgy lövésem nem lett volna a tippet illetően sem. :-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.