Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

U-20 Labdarúgó Világbajnokság 2009 - Egyiptom

powerhouse | 2009.09.26. 08:07 | kategória: u20vb | 2 hozzászólás

Csütörtökön kezdődött az U-20 vébé Egyiptomban, és a házigazdák ennek örömére jól elverték Trinidad és Tobagót (4-1). A tornáról csak annyit, hogy a jövő nagy sztárjai lépnek pályára, olyan játékosok, akik már a Válogatott ajtaján dörömbölnek, sztárcsapatokban játszanak. Olyan játékosok tűntek fel ilyen tornán, mint Maradona.

És ez körülbelül senkit se érdekelne a megveszekedett focibuzikon és még a náluk is durvább szbszigen kívül, ha nem lenne ott a múmiák földjén a magyar válogatott is. Bizony, Némóval (Németh Krisztián, tudod Barthezz, a 29-es), Simonnal, Gulácsival, Komannal, hogy csak az ismertebb játékosokat említsem, vagyis jó eséllyel arról a korosztályról, akik talán később egy igazi, rendes világbajnokságra is kivezethetik a válogatottat. Na de maradjunk csak a bazi nagy gúlák környékén térben és időben, én próbálok majd firkálni nektek eme nemes tornáról, és persze főleg hazánk fiairól.

Addig is kitartás, még a hétvége folyamán jön egy részletesebb bemutató a csapatról, minden játékosról pár sor, aztán persze a csoport bemutatása is, és vasárnap este már jön is az első meccs. Hajrá!

(aki tud szerezni egy nagyobb és kevésbé homályos logót, annak nagyon szépen megköszönném)

Utolsó módosítás: 2009.09.27. 10:58

Hozzászólások

Barthezz
1 | Barthezz 2009.09.26. 10:14
"Németh Krisztián, tudod Barthezz, a 29-es"

Amint megláttam a bejegyzés címét, annyira tudtam, hogy ezt ellövöd. :-P
powerhouse
2 | powerhouse 2009.09.26. 10:45
Nem tudtam kihagyni! :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.