Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

U-20 Világbajnokság: Előre a bronzért!

powerhouse | 2009.10.16. 14:50 | kategória: u20vb | 7 hozzászólás

A döntőt sajnos elbuktuk, ez tény, ahogy az is, hogy az első félidőt leszámítva csillagos ötöst produkált az u-20 válogatottunk. Most itt a lehetőség, hogy javítsunk Costa Rica ellen, ezúttal eltiltottak nélkül! Az más kérdés, hogy valami rejtélyes kór tizedeli a csapatot, ezért aztán Présinger és Simon Ádám sem játszhat, Németh pedig maximum egy félidőre fog beállni.

Nagy baj még így sincs, a védelemben számíthat Egervári akár Zámbóra, akár Dudásra is, mindketten megmutatták, hogy helyt tudnak állni. Simon helyett pedig Varga Roland játszhat, a Brescia játékosa valami elképesztő energiát vitt Ghána ellen is a meccsbe. Németh hiányzása se akkora probléma, Futács, Simon András, és Balajti is képes lehet őt pótolni. Állítólag a srácok ennyire elszántak még sose voltak, kell nekik a bronz, ez lesz az ő döntőjük, hasonló nyilatkozatok láttak napvilágot a napokban. Reméljük ez nem csak az újságírók lerázása miatt volt. Tehát akkor valami ilyesmi kezdőre számítok:

Gulácsi – Zámbó, Debreceni, Szabó, Szekeres – Koman, Gosztonyi, Korcsmár, Dudás/Varga – Futács, Simon.

Annyi változás lehet, hogy Koman nem középen, hanem szélen lesz, akkor valószínűleg Kiss fog középen játszani, és vagy Varga, vagy Dudás padozni fog. Gosztonyi és Korcsmár általában stabil kezdők, nem véletlenül, szerintem most is játszhatnak majd, szükség lesz jó formájukra!

Az ellenfél erejét felbecsülni nehéz, mert ugyan elég gyengusz csapatok ellen sikerült továbbjutniuk (legalább is az EAE és Egyiptom nem a legerősebb együttesek közé sorolandó), de a brazilok ellen elég szoros meccset játszottak. Kellemetlen csapatról van szó, védekeznek, aztán meg kontráznak, esetleg egy-egy szabadrúgás után próbálnak veszélyeztetni, egy gyors góllal gyorsan ki lehetne végezni őket. Igazán nagy sztárjuk nincs, Urenára kell majd figyelni, szerzett már több gólt is, fontos embere a karibi csapatnak.

Ha támadunk, és méghozzá ésszel támadunk, akkor baj nem lehet, játékosaink talán még képzettebbek is, bár megint a délutáni meccs a mienk, elég meleg lesz, ez talán nekik fekszik inkább. Ettől függetlenül itt ma nekünk meg kell szerezni a győzelmet, több meccsünk már nincs, minden maradék energiát ebbe az egy összecsapásba kell fektetnünk. Többet így elöljáróban nem szeretnék, és nem is lenne érdemes írni.

Talán csak annyit, hogy 17:00-tól az Eurosporton lesz a mérkőzés. :)

Jó szurkolást mindenkinek!

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2009.10.16. 15:20
Mit is mondtam a karibi országokról még Hondurasnál?... :P
LordMatteo
2 | LordMatteo 2009.10.16. 15:46
Emlékszik még valaki arra egyáltalán, Te mit mondtál egy hete?...:D
Laccy93
3 | Laccy93 2009.10.16. 16:00
"A döntőt sajnos elbuktuk". Lemaradt egy elő szerintem:D
daemoonhunter
4 | daemoonhunter 2009.10.16. 16:28
Vele együtt pedig a döntőt is;) Helyesen van
powerhouse
5 | powerhouse 2009.10.16. 16:36
szbszig: máshol is így láttam, hogy karibi, szóval most marad! :P

LM: te meg ne kötekedni járj ide, mert lekésellek! (|:-{
Barthezz
6 | Barthezz 2009.10.16. 19:11
Nah bazz, mondom ezt a meccset én is megnézem, de azt hittem, 8-kor lesz, erre most olvasom, hogy megint lemaradtam róla, ehh! xD
powerhouse
7 | powerhouse 2009.10.16. 20:16
Én is lemaradtam sajnos, pedig jó lett volna látni a győzelmet! Nagyjából tudom mi történt, de nem láttam a második félidőt és a tiziket.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.