Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

UBC 2010 eredményhirdetés

powerhouse | 2011.03.05. 12:58 | kategória: móka | 11 hozzászólás

Miután az átlagos érdeklődés valahol a béka segge és a kép közötti tartományban mozgott, sok értelme nincs kihirdetni bármiféle győztest, de azért megteszem.

ShuleyvA 3 szavazat
xelaR 2 szavazat
Creativ3Form és Gobiakos 1-1 szavazat.

Gratulálok a győztesnek és a dobogósoknak egyaránt!

(a blog tényleg haldoklik)

Hozzászólások

1 | Sityi 2011.03.05. 13:46
Mivel újonc vagyok még, szeretném megérdeklődni: miért is haldoklik a blog?
2 | Szekuj 2011.03.05. 13:51
Oda van írva... nobody gives a fcuk.

Amúgy megértem, mert filmeken és energiaitalokon kívül másról nem tudnak írni az itt blogolók.
Gobiakos
3 | Gobiakos 2011.03.05. 13:54
#1 A válasz a "mihez képest"-ben rejlik. Régebben olyan nevek karistoltak itt, mint padavan, Dealer, Barthezz, McCl@ne, cygary és Germi (a teljesség igénye nélkül). Ahhoz képest már nagyon kevés és egyesek szerint sokkalta gyengébb mionőségű írások kerülnek fel a Dome-blogra.
Persze nem azon kell sírni, hogy már nincs, hanem hogy egyáltalán volt olyan időszak, amikor tényleg érdemes volt kattintani és rászánni pár percet egy-egy bejegyzésre.
Amikor pedig kevés vagy egyáltalán nincs melletted olyan, aki húzna, akkor a te motivációd is szép lassan odavész... :-(
Gobiakos
4 | Gobiakos 2011.03.05. 13:55
* Persze nem sírni kéne, hogy már nincs, hanem örülni, hogy egyáltalán volt olyan időszak, amikor tényleg érdemes volt kattintani és rászánni pár percet egy-egy bejegyzésre.

Így a helyes! O:-)
5 | Sityi 2011.03.05. 14:22
Következő kérdésem: akkor miről kéne írni, hogy újra bepörögjön a blog? Annyira nem vagyok nyomott, hogy azt higyjem, hogy egyedül fel tudnám tornázni a színvonalat, de kíváncsi vagyok, hogy ha folytatom a kisszínes írásaimat (olcsó Steam játékok kedvcsinálója), az vajon megéri, vagy csak a szerveren foglalom fölöslegesen a helyet és egy leszállóágban lévő szolgáltatás keretein belül irkálok csak...
6 | Sityi 2011.03.05. 14:23
Illetve ha mások is tudnák, mire volna igény, együttes erővel talán sikerülne felhozni a színvonalat.
Creativ3Form
7 | Creativ3Form 2011.03.05. 14:37
Jó kérdés SitySXT. Én próbálkoztam filmzene játékkal, rövid sorozat novellával (Vágy sorozat) filmes és játék kritikákkal (főleg játék) és tessék. Az lett a vége, hogy nem is lesz hivatalos "Év blogere" szavazás. Nem azt mondom, hogy én lettem volna a legesélyesebb, messze nem, de azért kíváncsi lettem volna, hogy azok közül, akit ténylegesen is időt szántak rá, és letettek a blog asztalra egy-két igényes írást, szóval, hogy hogyan karistoltam volna köztük.:-):-(
Barthezz
8 | Barthezz 2011.03.05. 15:27
Mondjuk jogos, legalább annyit kiírhattak volna Dinoék, hogy sorry, a blogverseny elmarad. Ehelyett csak csupa ködösítés volt a válasz az erre vonatkozó kérdésekre, konkrétumok nélkül...

Pedig most akár legjobb újonc kategória is lehetett volna, SityiSXT, rootshaper, xelaR mind 2010-ben kezdtek blogolni és színvonalasan.

A régi blogos időket pedig hiába sírjuk vissza, amikor pada és Germi napi szinten ontották a jobbnál jobb írásokat, mindenféle témakörben. Azóta a Dome közössége is felhígult, megváltozott, már kevésbé "családias" a fórum.
9 | Sityi 2011.03.05. 15:34
Mondjuk én nem elsősorban a verseny miatt kérdeztem, csak amiatt, mert hiába irkálok, sok visszajelzést nem kapok - ráadásul a verseny apropóján el is gondolkodtam egy pillanatra, érdemes-e csinálnom. De ha már meg lettem említve, hogy szívonalasan csinálom, akkor folytatom, ahogy időm engedi (van is még vagy három-négy játék a tarsolyomban ;) ).
10 | rootshaper 2011.03.06. 00:51
én meg meglepődtem az említésen. ez új erőt adott, hogy van értelme írkálni. igazából csak mint már párszor megjegyeztem, a kényszerem miatt írok, mert egyszerűen írnom kell. ha tudnátok mennyit írok, csak magamnak, ami sehova nem kerül ki... ez nekem a narkó, nem tudok leszokni róla és az általánosban szoktattak rá a galád tanárok :D

Sityi blogja meg tényleg jó, én szinte mindig visszajelzek valamit, mert érdekelnek az írásai. csak így tovább mindenkinek és gratula az unofficiális győzteseknek :)
11 | RAI*DEN 2011.03.09. 23:58
Nem feltétlenül a minőséggel van a baj. Sajnos én azon vettem észre magam, hogy hiába szerettem eszméletlenül ezt az oldalt, imádtam feljárni olvasgatni, a fórumot szennyezni a jelenlétemmel, de felszívódtam. Többek közt ígéretet is tettem, hogy elkezdek blogolni, saját firkálmányaimat folytatni, melyeket pozitív visszhanggal illettetek, de a hiba az én készülékemben van. Vagyis, ööö, bennem... Az oldalt sosem felejtem, de ha rám jön a kedv, előfordulhat, hogy újra itt ragadjak egy remek kis közösségben :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.