Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Pras blogja

Kezdet - egy új nulla egy végtelen számegyenesen. Valahol.

Pras | 2008.02.05. 21:44 | kategória: Lényegtelenértelmetlen | 4 hozzászólás

Isten hozott. Vagy bárki más - is üdvözöllek.

Kezdeném az illúziórombolással: ha van valami, amit nem tudok írni, az az elkezdések. Mást sem, de ezt különösen. Illene felvázolnom a a "Miért?"-et, esetleg a "Miért most?" és "Miért így?"-et...

Fogalmam sincs.

De őszintén, lényeges ez? Az egyetlen, ami lényeges(?) lesz: A Mi Ez. Azt kérdezed, tehát, mi ez?

...fogalmam sincs. Egyelőre. A jövőre kérdezel rá, amit, Gábor Dénes szerint, "...nem lehet megjósolni, de ki lehet találni". A "Mi ez?" mindig akkor fog eldőlni, amikor felkerül valami. Tetszeni fog-e, vagy sem - meglep a válasz? Fogalmam sincs. Remélem, hogy tetszik. Nem azért, hogy pörögjön a szám a látogatottságnál (Most leszögezem: Úgysem fogok sokat írni. Egyszerű az ok: Használatára adtam a fejemet a blognak, de nem rabszolgája kívánok lenni.), de azért, hogy adjon valamit Neked. Nekem az lenne a legnagyobb öröm, ha úgy állnál fel innen, hogy "Erre megérte időt szánnom."

Oké, oké, blablabla - hallom belső monológod :) - na de mégis! Mire számítsak?!
Nos... arra, ami éppen ilyen, vagy olyan oknál fogva kikerül a kezem alól. (Semmitmondásból jeles!) Sajnálattal kell értesítenem, hogy ezek többsége nem könnyed olvasmány lesz, mivel általában nem szórakoztatni akarok. Leírom, amit gondolok, "érzek", vagy "alkotok" és ez - önhibámon kívül? - olykor baromira nem szórakoztató. Netán "politizálok". Esetleg - teljesen értelmetlenül, és haszontalanul - napi dolgokon, a hobbijaimon, a természeten, vagy épp globális problémákon agyalok, ha éppen úgy dobja fel az élet, hogy itt puffanjon.
Egy biztos: itt játékkal, filmmel elvétve sem fogsz találkozni, zenével is csak elvétve. Nem lesz mainstream, nem lesznek divatos dolgok, nem lesz sablon és nem lesz következetesség, nem lesz semmi - csak én. Mert másom, nos; másom az nincs.

Kívánok minden jót!

(U.I.: Sokért nem adnám, ha mondjuk három kép lenne a limit blogbejegyzésenként. Akár tárolnám máshol is, csak lehessen ide linkelni?!)

Hozzászólások

1 | padavan 2008.02.05. 21:50
Üdv itt!

Nem állom meg, tehát rákérdeznék: Csak nem rám gondoltál olyankor, amikor leírtad, hogy "blogja rabszolgája", "Nem lesz mainstream, nem lesznek divatos dolgok, nem lesz sablon..."

Csak azért kérdezek rá, mert kedvelem az őszinteséget. :)

Sok sikert a bloghoz!
LordMatteo
2 | LordMatteo 2008.02.05. 21:53
Jónak indul, fórumozásod alapján lesz egy olvasód .
Pras
3 | Pras 2008.02.05. 21:54
Egy ilyen kérdés után már úgysem hiszed el, de... nem. :) Egészen konkrétan azért írtam, mert ez egy játékoldal, filmekkel is foglalkoznak a fórumban igen sokan igen színvonalasan - ennélfogva valamelyest kilógok a sorból. Nem tartottam ártalmasnak az elején leszögezni, hogy ezt ne nálam keressék; holott jogos lenne rajtam is leverni, ha egyszer itt blogolok. :)

A "blog rabszolgája" pedig szintén egyrészt általános, másrészt személyes dolog. Általános jelenség, amit személyesen is átélek/tem: Naponta többször nézem az iwiwet, a mailjeimet, régebben nyócvanféle nyomorék "kiahaverod"-oldalon fent voltam... és rájöttem, hogy ez így nem oké. Az életnek minden lehet része, de semmi sem uralhatja. Már, ha az egészséges. Így fogtam magam, és iwiw kivételével lecsaptam mindenről magam, onnan is azért nem, mert jópár emberrel egyedül ott tudok levelezni.
A bloghoz is rögtön az elején leírtam, hogy rendszertelenül írogatok majd, egyszerűen mert nem kívánok a megszokás rabjává válni. Legyen mire hivatkozni a "miért nem frissítesz?"-kérdésnél. :)
4 | padavan 2008.02.05. 21:56
PrasCo, ha neked nem hinnék, akkor kinek? :) Köszönöm a korrekt választ!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.