Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Pyrogate blogja

Történetek - Arc a teremből

Pyrogate | 2009.02.22. 23:29 | kategória: történetek | 4 hozzászólás

Egy újfajta sorozatot szeretnék indítani: mindenkinek vannak jó sztorijai, melyeket anekdotázva tud mesélni egy-egy baráti találkozó alkalmával (főleg ha az alkohol is közrejátszik, mert olyankor a társasgás leegyszerűsítődik a képtelen sztorizgatásra). No, nem akarok Igazságos Izom Tibor követője lenni, csupán annyi érdekes - és hihetetlennek tűnő - történetet hallottam, hogy azt muszáj leírnom. Aztán meséljétek ti is, hogy "egyik haverom mesélte..."

A konditerem, ahova járok egy az egyben a TIPIKUS (így, csupa nagy betűvel) pince-kondi. Ezek jellemzői, hogy baromi olcsóak, nőket csak elvétve látunk (pfah, túl igényesek), általában lila-színű gépeken küzdenek a jóemberek, a falakon pedig meztelen csajok lógnak. 80-as években menő volt. A vicc az, hogy a ma hódító retro őrületnek is szar. Egyszerűen az, aminek látszik: igénytelen, de ahogy mondani szokás: a célnak megfelel. Így aztán az itt lebzselő férfiak egy része valóban a 90-es évekből ragadt itt, a többiek pedig gondolom félnek a nagydarab állatoktól, vagy csak nincs pénzük. Egy-két fiatal csíra is itt kezdi, hogy aztán normális helyen törjön magasabbra. Jó kérdés, hogy én miért járok erre a helyre, de a válasz egyszerű: megszokás, rengeteg ismerős, közelség stb. Kurvára lényegtelen a történet szempontjából.

Van egy csóka, aki a már említett 90es generációból származik (11-12 éve gyurmázik lelkesen), mondanom sem kell: nem kis darab. Gyakran meséli, hogy milyen arcok jártak le: "Öcsém az volt a fasza, amikor régen mindenki cuccolt a teremben. Volt egy srác, akinek 60-as karja volt, aztán öcsém mindenkinek ő volt a példaképe. Sokáig basztattuk, hogy mégis mi a faszt tol, amitől ekkorára nőtt, aztán végül kinyögte: szuri. Innentől kezdve a srác többet járt a fürdőbe, mint a sulyzók közé, mert mindenkinek ő adta be a szert. Elég hamar kurva nagyra nőtt mindenki. Aztán a főnökúr (a kondi tulaja - szerk) rájött, hogy mi folyik itt. Ez önmagában nem lett volna baj, csakhogy ez a buzi a rendőrtisztin tanított már akkor is, és elkezdett papolni az egészséges edzésről. NEmtom mi a faszt gondolt, egészségesen nehéz ekkorára nőni. Növeszthetsz izmokat évekig, de akkor kis pöcsök voltunk és mentünk a strandra edzés után - belépés előtt persze 10 fekvő, aztán döglöttek utánunk a kis picsák. Na, de érted a főnökúr meg idejött, hogy ez így nem lesz jó srácok, igyatok inkább tejet. Mert attól aztán megnőttök. És érted lehozott egy kiló tejport, 30 ft volt egy adag. Aztán mégis a legtöbben leálltak a szerrel, de nem miatta volt, hanem mert az egyik srác bepöccent a szteroidtól és nekiesett a tükröknek. Elég egyenlőtlen harc volt, képzelheted. Namost baszki nem elég, hogy összevágta magát, hanem 3 hét múlva a haján kívül mindenhol kihullott a szőr. Akkoriban elég buzisnak tűnt, szóval pár hét múlva mindenki kilóval itta a tejport. Az udvarból tejszag volt, mint egy gecinagy istállóban, vagy nem is tudom, szülészeten. Azok voltak a szép idők! Aztán persze a főnökúr rájött, hogy ez az akció annyira nem éri meg, mert egy idő után páran megelégelték, hogy nem nőnek baszki 1 hónap alatt 10 kilót, így abbahagyták. De azért akinek volt esze öcsém, az folytatta, mert akkoriban minden nőnek ez kellett. Ma meg csak a sok buzi. Nem is folytatom, mert felbassza az agyam."

Ennek a srácnak amúgy elég érdekes kalandjai voltak, pl amikor: " Na bazd az sem volt semmi, amilyen suliba jártam: ott többször volt temetés, mint évzáró és nem azért lett egyre kevesebb a létszám, mert megbuktak, hanem mert valaki mindig ült. Osztálykirándulást pedig az volt, amikor bementünk a tanárhoz a sittre. Szééép volt, mondhatom. Egyébként meg ha mész fel a Sasadin látsz az egyik kanyarban egy koszorút, na az is osztálytársam volt: akkoriban a legújabb BMW-vel járt - apja valami autókereskedő góré lehetett - és ez a barom meg mindennel seftelt. Aztán egyszer az arabokkal kerül össze...A történetben az az érdekes, és ezt figyeld baszki: a csávót kétszer lőtték szíven, ez meg lejött a kocsival a hegyről és ott abban a kanyarban fingott ki. NEm tudom hogy csinálta. Aztán volt még a Lacika, aki válogatott vízilabdás is lehetett volna, erre baszki nem fejest ugrott a 30 centis tóba? Arról már ne is beszéljünk, hogy az egyik picsának a harmadik abortusz után jött a gyerek, mert nem tudta fizetni azt már. És így lettem én ilyen rendes ember."

Most már az, de mi volt régen?
"Na jó érted, régebben voltak furcsa dolgok, például amikor a fasszopó rendőrök megállítottak ittas vezetésért. Azt mondja személyit, jogosítványt, forgalmi engedélyt. Én meg majdnem kizuhanok a kocsiból, koncentrálok mint a picsa, hogy valahogy megmaradjak és mondom neki: Jogosítványom bevonták, forgalmi lejárt, személyi meg tudja a faszom hol van, be vagyok baszva. Tudni kell, hogy tényleg bevonták a jogsit 2 évre ittas vezetésért. A csóka amúgy rendes volt, nálam ugyan nem volt semmi pénz, pedig biztos azt várták a rohadékok, de egy ideig nyomtam a szöveget, majd mikor megunták azt mondja az egyik a másiknak: Te hallod, szeretnél kitöltetni egy valag papírt? - Én ugyan nem. Akkor menjünk. Na azóta már nem iszom annyit."

Legközelebb intellektuálisabbat próbálok idézni, de annyi van, hogy nehéz válogatni:) A káromkodásokért elnézést, de így mondta nekem a fószer.

Hozzászólások

neumark
1 | neumark 2009.02.22. 23:54
Na bazd az sem volt semmi, amilyen suliba jártam: ott többször volt temetés, mint évzáró és nem azért lett egyre kevesebb a létszám, mert megbuktak, hanem mert valaki mindig ült. Osztálykirándulást pedig az volt, amikor bementünk a tanárhoz a sittre.

HEH XDXD, ez volt a kedvencem. Na itt szétröhögtem az agyam. Ez a fazon nem kis arc lehet.
Jó volt, folytasd! :)
powerhouse
2 | powerhouse 2009.02.23. 07:47
Tényleg érdekes történetek ezek, szerintem folytasd! :)
3 | ShuleyvA 2009.02.23. 19:15
Hát ez odabasz :DDD lol
Barthezz
4 | Barthezz 2009.02.24. 11:09
Az utolsót mesélted legutóbbi fórumos sörözésen. :-) Amúgy jó ötlet ez a sorozat, nem volt még ilyen a blogban, szóval jöhetnek a további írások is! ^^

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.