Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Pyrogate blogja

Drink Team

Pyrogate | 2009.03.20. 00:43 | kategória: történetek | 8 hozzászólás

Sok a trágárság, de ez lesz az utolsó ilyen. Az előzőeknek se volt nagy sikere:) Ezt azonban meg kell osztanom veletek:

"Na bazmeg. Vágom, hogy te is játszol a bme bajnokságban, hát hallod olyat mesélek, hogy beszarsz. Tavaly egyik csoporttársam hívott, hogy kéne ember. A csapat gerince megvolt, évek óta nyomták Drink Team néven. Érted, ez elég átlagos név, sokszor használják, igaz idén át akartak térni a Spartak Vodkára, de azért mégis csak a drink team van a mezükön és azért nem occsó újat csinálni. Na de baszod ezek rászolgáltak a nevükre: az első meccs előtt "összetartást" hívtak össze, ez konkrétan a kollektív lerészegedést jelentette. Legalább beilleszkedtem a csapatba, mert a 4. sör-pálinka kombó után már legjobb haverok voltunk. Na de bazmeg, most kapaszkodj, mert a meccsen olyan készen voltak, hogy a csk (csapatkapitány) konkrétan középkezdésnél megállt a labda fölött, 32, 15, 9 MOST ordított, majd kézzel hátradobta a labdát és teljes erővel nekifutott az ellen egyik játékosának. Namost mi röhögtünk mint állat, de ők nem díjazták. Csk inkább ment a padra, mondták h ez a barom ne játsszon, de később sem. Ezzel nem volt gond, mert elaludt a tizedik percben. Addig persze folyamatosan ordibált, hogy mi volt eeez dobd be a sárga zászlót mert fámbül volt érted geci láttam a sporttvn a szuper bólt és ott is mindig ez van. Foci az foci. Amúgy nem volt rossz az első meccs, kiszoptunk ugyan, de a kapus olyanokat védett, hogy beszarás. Mondják, hogy hülyéknek van szerencséje, hát bazmeg ez hatványozottan igaz volt rá, mer' azt mondja, hogy ő volt a Grosics előző életében. Mondták neki az arcok, hogy Grosics még él, de ő meg erősködött, hogy léteznek párhuzamos világok, szóval kussoljál, én hívó vagyok, az isten bassza meg. Gézukával szoktak is vitatkozni az élet nagy dolgairól, múltkor Gézuka egy kapott gólt idézett fel a kocsmában: ki kellett volna védened, hogy basszon meg a jegesmedve. De bazmeg Gézuka miért pont jegesmedve, hiszen nincsenek is itthon jegesmedvék, válaszol neki a kapus gyerek, Gézuka persze mondja, hogy akkor legyen barnamedve, vagy az a prémes buzi, na bazmeg, juhász, szóval basszon meg a juhász, de akkor is ki kellett volna védened. Aztán ezen még gondolkoztak volna, de inkább ittak egy kortyot és addigra el is felejtették miről dumálgattak, viszont az egyik védő furcsán pislogott csak, nem csodálom, Juhásznak hívták. Kicsit olyan ez, mint amikor mondtam a mongol haveromnak, hogy dobok egy sárgát.
Gézuka amúgy - ne hívjál Gézának mert az buzis - egy kicsit érzékeny lélek, szóval amikor bebaszva kirúgta a gyerek lábát, hiába mondta, hogy bazmeg a labdát is eltaláltam, konkrétan lebarmozták. Ez persze nem tetszett neki, de semmi frappáns nem jutott eszébe, csak 5 perc múlva amikor egy hatalmas löketet ragasztott a kapu bal sarkába, ünneplésként odament a csákóhoz és azt mondta: barom vagy te. Az meg röhögött, de hát képzeld el a szituációt, szóval nyomta, hogy tisztára mint a Forrest Gump akkora hi-komat vagy, de Gézuka rávágta, hogy nem tom' mi az, nem olvasok én könyveket, te buzi.
Aztán ott volt még Tomika, aki hangoztatta, hogy ő absztinens. Kapusgyerek persze pofázott, hogy azt sem tudod mi az, dehogynem bazmeg, az azt jelenti, hogy nem iszom alkoholt. Ezért lettél drogos te buzi, mondta Gézuka, mert hát az életet alkohol nélkül túlélni nem lehet, az túl sokszor bök meg. Így aztán Tomika valóban csak szívott egész nap, egyszer bazmeg sétált a haverjával és képzeld találtak valami ültetvényt vmi erdei tisztáson. Először azt hitték ez valami halu, vágod, mennyország vagy paradicsom, egyre megy, de aztán gyorsan elkezdték pakolni befelé a trabantba, csakhogy kijött vmi fószer puskával és lövöldözni kezdett rájuk, Tomika szerint rendőr volt, mert a filmekben is azok tolják, de aztán szerencséjükre el tudtak menekülni. A füvet persze elejtették út közben, de mivel ez halálközeli élmény volt ezért azóta Tomika is eljárogat a Drink Teammel inni, mert azért mégiscsak kell valami ami széppé teszi az életet.

Egyébként két vereség után a csk rájött, hogy ha gól után csak az ihat vodkát, aki lőtte akkor ez elég jó motiváció-erő, a védők meg 5 perc után, ha nem kaptunk, akkor vedelhettek csak egy-két korty sört, aztán ez a taktikai húzás a harmadik helyre röpítette az alkoholista brigádot."

Utolsó módosítás: 2009.03.20. 08:10

Hozzászólások

Shadowguard
1 | Shadowguard 2009.03.20. 10:42
Te jó isten :D Nekem ugyan túlzottan trágár, de azért ahogy magam elé képzeltem egy-két dolgot...
Gobiakos
2 | Gobiakos 2009.03.20. 11:57
"32, 15, 9 MOST ordított, majd kézzel hátradobta a labdát és teljes erővel nekifutott az ellen egyik játékosának."
"...ne hívjál Gézának mert az buzis..."

Ezeken szakadtam! :-D
Barthezz
3 | Barthezz 2009.03.20. 12:09
"Kicsit olyan ez, mint amikor mondtam a mongol haveromnak, hogy dobok egy sárgát. "

Ezen meg a Forrest Gump-os elszóláson szakadtam. :-D

A Gázáshoz meg: sztem a Gézuka sokkal jobban buzisan hangzik, de hát ő tudja... :-D
Barthezz
4 | Barthezz 2009.03.20. 12:09
*Gézáshoz
5 | Pyrogate 2009.03.20. 18:02
Gézukába az a poén, hogy amúgy full buzis, de utálja a buzikat:D De hát "ez stílusos bazmeg, az embernek márpedig legyen stílusa bazmeg, ne csak nyál legyen, vágod? Gézuka az alap."
LordMatteo
6 | LordMatteo 2009.03.20. 19:25
Szerintem jók ezek az írásaid, írjál még ilyeneket!

Kicsit hasonlít Kiss Ádámra, csak írásban :D
7 | lordelrond 2009.03.23. 19:14
Nekem is tetszik , némely részeken én is szakadtam , pl:"vagy az a prémes buzi, na bazmeg, juhász, szóval basszon meg a juhász -------
--------- viszont az egyik védő furcsán pislogott csak, nem csodálom, Juhásznak hívták."
:D
8 | Pyrogate 2009.03.23. 22:52
köszi:) Írok még majd, csak kell az ihlet:D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.