Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Pyrogate blogja

mesélek!

Pyrogate | 2008.03.10. 23:21 | kategória: viccesnekszántam | 15 hozzászólás

Csak ülj, és szórakozz...Vagy ne:)

Ma voltam a Burger King nevű "döglötthúseárusítóhelyen", amikor is egy utánam következő, mint utólag kiderült, tűrista pár próbált kommunikálni az eladóval.
- Hello, is it meal? (ez hús?)
Az eladó felhúzza a szemöldökét, majd igazi angolsággal megszólal:
- Menu.
A csávó nem érti.
- This was a question.
Hát jó bazz, de szerencsétlen lány tényleg csak litle bit speak english.
- Yes - vágja rá, erre a csávó teljesen megsértődik, és elmegy. Hábazz, de ilyen kérdésre mit kellett volna válaszolni? Is it meal? No, this is picture, anyád. NA mind1, ha már itt tartunk szívesen beszélek a német tudásomról: kb. 3 év után a tanárom azt mondta: ha nekünk a cimborámmal valaha nyelvvizsgám lesz németből, akkor a diplomáját lehúzza a wc-n és otthagyja a tanári állást. PEdig nem értem mi volt a baja, én edzeni mentem a konditoreiba (cukrászda), és az asztalok összetolásánál mindig bőszen ordítottam, hogy teuer (ejtsd: TÓJER), azért a haverom volt az ász: Szituációs játék, ő az eladó. Jön be a csajszi, Guten Tag, Guten Tag, erre srác rávágja: Was machst du? Azaz: mit csinálsz? Hát a csaj erre aztán végképp nem számított, talán egy illedelmesebb "miben segíthetek" jobb lett volna...A tanárok amúgy is szerettek anno, a magyartanárnő például azt találta mondani: remélem nincs testvéred, ha van, akkor nem hasonlít rád. Voltak jó osztálykirándulások is régen, egyiknél pl. kibicsaklott a bokám, így én voltam az, aki felmentést kapott a menj végig az egyenes vonalon c. játékon. Megtette helyettem más, egyik srác végigmegy, mondja a neki ofő: - Hát ez nem épp a vonal volt. Erre ő: Nem is látom a vonalat bazmeg.
Nem említettem még, de barátnőmmel lakom, és az egy külön harc. Aki nem tudná, ezek a következők: wc-ülőke, amit soha nem értettem minek van elvárva, hiszen ez amolyan udvariaság, nem? Ha bemegyek egy nő előtt, akkor nem mondja azt, hogy MÁR MEGINT NEM ENGEDTÉL ELŐRE??? No de sebaj, vannak még itt érdekes dolgok, ilyen a rendrakás. Én legalább egy kupacba hordom a dolgaim, az nem tetszik neki, mert rossz helyen van. Körbenézek a lakásban, és mindenhol hever 1-1 ruhadarab, csokipapír, füzetek. Ilyenkor azért elgondolkozom, de a legdurvább amikor valamit lerakok az asztalra és azt mondja: ezt csak étkezésre használjuk, ne pakolj rá. A másik végében pedig ott figyel zoknijától kezdve minden. Ennél csak a vásárlás jobb, ha bemegyünk a boltba, hogy vegyünk kenyeret, ez lesz az egyetlen, amit nem vásárolunk, azonban helyette a Tescoban is aranykártyásak leszünk lassan (ha lenne ilyen). Mondjuk ha engem küldd el, akkor meg kizárólag 2 zsömle és egy nemzeti sport társaságába térek vissza, ami elég kiábrándító lehet (főleg ha se vaj, se hús...).
Na, járok én még meccsre is. Ez azért jó, mert rájövök, hogy én milyen kultúrált ember vagyok, kedvencem az újpesti lány, újpesti lány, van-e pinád szőrös-e már kezdetű dal. De vannak ennél érdekesebbek is, és néha csodálkozom, hogy az alkohol ekkora mennyisége után is élnek még. Azért idegenben az igazi, 30as csóka leül mellénk a vonaton (a földre), majd a mellettünk ülő néninek elkezdi magyarázni: Te bazmeg, mutter, biztos mszps köcsög vagy.
Nő rázza a fejét, bár teljesen megbotránkozik.
- Jó akkor zsidó. - Aztán nekiáll lehúzni az ablakot, mire a nő rászól, hogy húzza fel
- Faszom bazmeg nyanya fázol? - Azt már meg sem említem amikor a grillcsirke zabálása után Döme - mert hogy így hívták - beletörölte az ülésbe a kezét jóllakottan, és utána lefeküdt a zsírba. Ez az ember amúgy legenda, amikor buszos utazás volt bement egy kocsmába és kihozott egy kitömött madarat: mondván itt a fradisas, aztán meglátott egy régi ladát, és benne pár barna egyéniséget. Eldobja az állatot és elkezd rohanni: MOCSKOS ROMÁNOK
A 4 arcnak az izzadságuk-hugyuk összefolyt, majd elkezdtek ordítani: No romania, ukrajna!
Erre Döme:
- Akkor mocskos ukránok

(folyt.köv)

Hozzászólások

1 | Pyrogate 2008.03.11. 12:46
azt kihagytam, hogy a végén padlógázzal menekültek el:D
Dealer
2 | Dealer 2008.03.11. 15:49
Feldobtad a napomat, komolyan mondom, életemben ennyire nem röhögtem még! :-D Sikítok a röhögéstől, ez teljesen kész van, folytatásért kiált(ok). :-D
LordMatteo
3 | LordMatteo 2008.03.11. 17:12
Mocskos ukránok, bazmeg :D
...2 zsömle és egy nemzeti sport... gecc (és milyen igaz ez, hogy anők mindent vásárolnak, csak azt nem amit kéne!)

Remélem hamarosan érkezik a következő, Pyro :-)
Gump
4 | Gump 2008.03.11. 17:32
azzal a kevésbé értelmes, de annál agresszívabb fasz(i)val (az idős nénivel bátran ordítozó "ember") ott a végén ez a bejegyzés nekem kicsit olyan, mint az a cd amit egy haver adott kölcsön 8-10 éve azzal, hogy vicces videók vannak rajta. és tényleg voltak is rajta poénos sportbalesetek, családi videók amiken jót lehetett röhögni, aztán meg olyanok, ahol ott előtted törik ketté egy sportoló csontja, egy faszi meg fejbelövi magát (kicsit sem olyan mint a filmeken...).
Aryx
5 | Aryx 2008.03.11. 18:56
Pyro, én nem ismertem eddig az újpesti lányt. Pedig a fradista osztálytársamtól (tod, akivel 5-6 éve összekevertelek) már azt hittem, minden ilyen fradiindulót megtanultam már...
6 | Pyrogate 2008.03.11. 19:27
Gump: Ez az ember azonban nem tudna bántana senkit, igaz, hogy 120 kg és 190centi, de olyan józan még nem volt, hogy valakit meg tudott-e ütni, általában ül v. fekszik, v. iszik:)
Többieknek meg: Köszi szépen, lesz még:)
Aryx: vannak még érdekes, kevésbé ismert dalok, de az ujpesti lányost inkább nem folytatom:)
Aryx
7 | Aryx 2008.03.11. 19:29
Pyro: PM-ben elküldhetem amúgy a srác iwiw-adatlapját? Csak kissé talán hasalni fogsz...
8 | Pyrogate 2008.03.11. 19:51
nyugodtan:)
Aryx
9 | Aryx 2008.03.11. 20:00
Ööö, pont törölték a srácot. Pedig szívesen megmutattam volna őt, a 6 rekesz sörével és 30 pirszingjével együtt...
Barthezz
10 | Barthezz 2008.03.12. 13:12
Nagyon jó bejegyzés, tetszett! ^^ Kicsit olyan se eleje se vége, de éppen ettől j!. Írtál mindent, ami vicces élethelyzet éppen eszedbe jutott. Jöhetnek még hasonlók ^^
11 | Pyrogate 2008.03.12. 23:21
Kiss Ádám a mesterem:)
bár Germin kívül nem tudom kinek mondd még valamit e név
http://uk.youtube.com/watch?v=_879BTPVc7M
12 | .:[Kain]:. 2008.03.14. 21:08
nekem ;) összes Stand up meglesz nemsoká, de eddig is vagy 30-at hallgattam/láttam végig, és haverokkal már szinte kívülről fújjuk a poénokat;)

(AZ ALJA MILYEN AZ ALJA MILYEN AZ ALJA MILYEN????????????
Van neki... :D )
13 | Pyrogate 2008.03.15. 00:14
Bazmeg, az tényleg befosós.:DD Jézuska:D Egyébként a srác poénjai főleg az előadásmódjától olyan faszák. Most is ahogy így leírtad egyből belegondoltam, és padló:D

Egyébként honnan vannak meg, mert Youtubesat már kihallgattam mind:)
Germinator
14 | Germinator 2008.03.16. 07:14
Mond a név, mond a név, csak igazából nekem ő nem túl szimpatikus...:-D Aki nekem nagyon megmaradt, az Kőhalmi Zoltán, valahogy ő teljesen szokatlan stílusban nyomja egy Stand-uposhoz képest, és ez az, ami megtetszett benne (hogy teljesen természetes és nyugodt az előadásmódja).
15 | Pyrogate 2008.03.16. 12:33
Kőhalmit én is bírom, bár K.A.P-ot is.:) mondjuk Bödöcs és Beliczai is jó

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.