Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

RAI*DEN blogja

Blogomról

RAI*DEN | 2009.12.15. 20:06 | kategória: ez+az | 13 hozzászólás

Utóbbi időkben elgondolkoztam, felidéztem, hogy régebben mennyire tetszett az ötlet, hogy saját blogot vezessek, de rá kellett jönnöm, hogy mind ez ötletek hiányában eléggé nehézkes... Így hát, elkezdtem gondolkozni és próbáltam kitalálni, hogy mikről lehetne írni, miről lenne érdemes írni, és jelenleg van is egy ötletem amit körülbelül 1 hét múlva le is kívánok írni, bár tény, vannak elmaradásaim... Sehol egy bemutatkozó bejegyzés, sehol egy élménybeszámoló a nyaralásaimról, és ahogy elnézem a nyaralás már úgy is a múlté, azt kihagyom, próbálok a jelenlegi dolgokra koncentrálni, figyelni a környezetemre, figyelni mi adhat egy ötletet egy esetleges bejegyzéshez.

Ami viszont feltűnt, hogy a PCDome fórumozói előszeretettel követik nyomon a magánéletem azon szféráját, amik a barátnőmmel kapcsolatosak :D. Sok jópofa megjegyzést kaptam, hogy nagyon tetszik a részletekbe menő történetvezetésem a "Csajozás!" topicban, tehát lehet érdemes lenne rajta elgondolkodnom, hogy bizonyos történteket nem oda lenne érdemes leírni, hanem egy külön bejegyzésben. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden bejegyzésem a barátnőmet illetően egy újabb bejegyzésbe kerülne blogomba, de pár kivételes alkalmat lehet érdemes lenne ide leírni, főleg ha a szokásos történtek helyett valami lényegesebben eltérő is történne(Ez most kimondottan adott nekem egy jó ötletet, egy esetleges második bejegyzéshez, ami mindenképp karácsony után kerülne fel).

A lényeg a lényeg, úgy tervezem, hogy megpróbálok folyamatosan jelentkezni ezentúl valami bejegyzéssel a blogomban, és ezt a jelenlegi szösszenetemet vehetnénk egyfajta blogindításnak(Lévén, hogy eddig csak 3 bejegyzésem van, amik nem ezen szellemben íródtak). Az, hogy a jövő mit hoz, még nem tudom, remélem sikerül egy érdemleges, minőségi és színvonalas blogot vezetnem az oldalon, ami megnyeri az olvasókat(azaz titeket). És mivel elértem a gondolataim végéhez, végszóként szeretném leírni, hogy remélhetőleg a terveim szerint újra jelentkezhetek még most a hétvégén egy újabb bejegyzéssel, ami egy aktuális témáról fog szólni :).

Búcsúzásul mindenkinek kellemes készülődést kívánok az ünnepekre!

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2009.12.15. 20:11
Ha érzel magadban kis írói vénát, akkor írhatsz a barátnőddel kapcsolatban, vagy a kapcsolat alapján történeket. A stílusod bejön az embereknek, innen már csak kicsi fantázia kell. Én nem szoktam kommentálni, csak olvasni a szösszeneteidet, de sok sikert kívánok! :)
anxius
2 | anxius 2009.12.15. 20:16
Én nagyon örülnék, ha ide kerülnének ki az írásaid, mert mindig érdekesnek találtam őket és néha ha a topic eltünt a süllyesztőben csak később találtam rájuk.
Blogként azonban valószínűleg nem síklanék át rajtuk olyan könnyen.


Tehát várom/várjuk!
3 | RAI*DEN 2009.12.15. 20:23
Köszönöm powerhouse. Örülök, hogy úgy véled, hogy a stílusom bejön az embereknek, még ha az kicsit épp indulatos is egy picit(az emo vagy scene bejegyzésemre gondolok itt, aminek a végén ígértem 2 esetleges folytatást, amin még gondolkozok, de mindenesetre az ötleteteket talonba rakom, esetleg megszavaztatom majd, hogy lenne-e rá érdeklődő). A következő bejegyzésem egy esemény miatt szombat délutánra fel kéne töltenem az aktualitása miatt is, bár nem számítok a bejegyzést illetően hatalmas látogatottságnak, de ha annyit leírok, hogy részben a barátnőmről és még sok lányról szól, akkor lehet meglesznek az érdeklődők, mindenesetre az adatgyűjtést már megkezdtem, még képekre kell vadásznom :).
Creativ3Form
4 | Creativ3Form 2009.12.15. 20:25
Várom szeretettel;-) Kellenek a vérfrissítések a blog részre, mert bár így is van egy-két emberke, akik jó szösszeneteket tesznek le az asztalra (Gobi, Barthezz), de a régi nagy ászok vagy nagyon ritkán (Germi, McCl@ne) vagy már egyátalán (Dealer) nem írnak. Szóval hajrá.
powerhouse
5 | powerhouse 2009.12.15. 20:39
Meg van az a fasz powerhouse, aki állandóan szemetel meg floodol a blogba. Végre egy új arc, aki nem egy ilyen idióta köcsög.
Creativ3Form
6 | Creativ3Form 2009.12.15. 20:41
Bocsi mester, de ezzel a péHá dologgal összezavartál és...szóval bocsi. RAI*DEN, power blogját is ajánlom, bár szerintem úgy is tudod, hogy minősági munkát végez:-D
powerhouse
7 | powerhouse 2009.12.15. 20:45
Szerintem meg egy nulla. Vagy kuka, ahogy errefelé mondják.
8 | RAI*DEN 2009.12.15. 20:52
Mindenkinek köszönöm, akik sok sikert kívántak nekem! Ez eleve egy pluszt ad nekem az írás elkezdésébe :).

powerhouse: Nem tudom mi most a probléma, én nem mondanám azt, hogy a blogod nulla vagy kuka. Most nézegettem meg, hogy eddig mikről is írtál, és rá kellett jönnöm, hogy valójában az U20-as bejegyzéseidet, valamint a Torchlight-osat és a Modern Warfare 2-ről szóló(igényes perkekről részletesen beszámoló) bejegyzéseidet olvastam, és azt kell mondjam, szerintem igen is jók ezek a bejegyzések. Részemről kitartást kívánok, a további irományaidhoz, mert szinte az összes legutóbbi bejegyzésednek én is az olvasója voltam ;)
powerhouse
9 | powerhouse 2009.12.15. 21:09
RAI*DEN: csak poén volt. :D
10 | -T0ng- 2009.12.15. 21:14
Lehet rosszmájú vagyok, de a saját írásait félti aki floodot kiabál. Mikor elkezdtem anno a Mass Effect 2 hireket csepegtetni, és egyszerre csak keveset tdtam mindig, nekem is hamar mondták hogy flood, két napra rá olyan ember irásaival volt tele a fal aki beszólt nekem, és azt mondogatta ő mekkora blogger.
Akit érdekel az én blogom meg fogja találni, és úgyis azoknak írom akit érdekel...a többire meg szarni kell. Nem vagyok régóta blogger nekem is a 4. bejegyzésem a Mass Effect 2 kalauz, de aszt mondom írjál és hajrá;)
11 | RAI*DEN 2009.12.15. 21:26
ph: Na, akkor ma tényleg nagyon fáradt vagyok, hogy még ez sem esett le nekem XD. Mondjuk nem véletlenül aludtam nagyon mélyen az osztályfőnöki órán. Viszont úgy néz ki, hogy a szombati időponthoz tartanom kell magam, ugyanis már tettem egy ígéretet a barátnőmnek, hogy láthat egy bizonyos bejegyzést, aminek ő kiemelt szereplője lesz :D

-T0ng-: Szerencsére nem nagyon találkoztam még ezzel, hogy valaki flood-ot kiabáljon itt a dome-on. Mindenesetre remélem nem is nagyon kell a jelenséggel találkoznom. Szerintem ezen az oldalon egy nagyon jó kis közösség van, és ha néha fel is tűnik egy Royka vagy valami elcseszett klónja, előbb-utóbb megunja az itt tartózkodást. Neked is nagyon szépen köszönöm és neked is sok sikert kívánok viszont :)
powerhouse
12 | powerhouse 2009.12.15. 21:49
Raiden (remélem elég lesz így is, nem kell mindig a csillag meg minden :D): lehet megihlettél!
13 | RAI*DEN 2009.12.15. 21:59
ph: Persze, elég csillag nélkül, mert az első accom Raiden néven van regisztrálva, sőt, még mindig él az az accom, csak éppenséggel ezt használom. Amúgy kíváncsivá tettél, hogy milyen ihletet adtam neked. Majd ha a bejegyzés elkészül, vagy valami, akkor értesíthetnél, esetleg PM-ben leírhatnád, mert ezzel most nagyon kíváncsivá tettél :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.