Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

RAI*DEN blogja

Elmarad az ígért bejegyzés :S Update!

RAI*DEN | 2009.12.19. 22:48 | kategória: ez+az | 1 hozzászólás

Sajnálatos módon megtréfált ma a technika ördöge. Mai napra terveztem egy bejegyzést, amit meg is írtam itt az oldalon(MY FAIL), és nem másoltam word-be a szöveget. Eleve késve írtam meg, talán a holnapi nap folyamán újra megírom, de bevallom nem sok kedvem van hozzá. A mai napon megrendezésre került Miss Hungary versenyről írtam(lehet még írok róla) volna, mert kedves Lilla barátnőm is részt vett a versenyen. Eredményt még nem tudok, most zajlik az eredmény hirdetés, de ha már itt vagyunk, azért szorítsunk neki. Holnapi nap folyamán a tervezett bejegyzésem megpróbálom újra formába önteni, és közzé tenni az oldalon. Remélem sikerül, és köszönöm, hogy engem olvastatok, még ha szomorú hírt is kellett közölnöm veletek :(


Update: Neki ültem a bejegyzés megírásának, ha minden jól megy, úgy éjfélig sikerülhet gatyába ráznom az egészet és feltöltenem az oldalra. Kívánjatok kitartást, türelmet és kreativitást a bejegyzésemhez:)!
Tartalmazni fog egy kis történelmet a versenyt illetően, valamint egy kis véleményt, hogy csajok és pasik szempontjából mitől érdekes egy ilyen verseny, valamint a tini és felnőtt kategória győzteseit is leírom:)

Utolsó módosítás: 2009.12.20. 22:38

Hozzászólások

Creativ3Form
1 | Creativ3Form 2009.12.20. 16:17
Remélem azért majd lesz erőd újra írni, én személy szerint ugyan is vártam. Szóval hajrá;-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.