25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egy fiú története

RAI*DEN | 2009.12.23. 15:53 | kategória: BÍ(Bejelentések és írások)

COMING SOON!!!

Egy történetírásra készülődök, de idén már nem fogok belekezdeni. A történet megvan, remélem sikerül legalább 5 részesre elnyújtanom, ha mást nem is, merítek a fantáziámból és a velem megtörtént dolgokból. A történet egy velem megtörtént dologról fog szólni az első részben, a folytatása a fantáziám szüleménye lesz :).

Valamint ezt egy amolyan felvezetőként írom, hogy a körülbelül 6-7 nap múlva felkerülő évzáró bejegyzésemet(a jövőre tekintő terveimmel és tématerveimmel együtt) izgatottan várjátok :).
Lehet kicsit gonosz vagyok, ugyanis a cím azt súgja, hogy itt egy történet vár rátok, helyette csak a történet beharangozása és egy évzáró jegyzeteinek az elő hulláma ez.

A jövőre tekintve készülődök egy bejegyzéssel aminek tulajdonképpen mindenhez köze van, de leginkább a blogokhoz, előadásmódhoz és kis személyiséghez(Ahogy ennek is, a többi tervnek is leírom a címét 1 hét múlva,, kissé kifejtve). Egy másik bejegyzésem tulajdonképpen egy folytatás lesz, de erről már írtam egyszer egy sort, 1-2 másik bejegyzésemben :).Aminek talán sokan örülnek az az, hogy úgy néz ki, jövőre elkezdem a magánéletemben történteket egy blogba önteni, és bizonyos fontosabb eseményeket górcső alá venni. Lehet érdemesebb lenne ezt is egy folyamatos történetként vezetni, de nem teszem, ennek meghagyom a csajozás topic béli stílusát :).
És végül a 4. blog tervem az már a címben is látható, részletek 1 hét múlva várhatóak, és az indulás január hónapban esedékes ;).

És végül!!!> Ha tippelnem kéne, a bejegyzés ötleteim annyira elegendőek, hogy kb havonta 3-szor tudjak jelentkezni a jövő évben, és megpróbálok nem elszállni magamtól, hogy havi szinten, nehogy 3-nál több bejegyzésem szülessen. Remélem számíthatok rátok, és jövőben a bejegyzéseim kommentjeinél figyelmeztettek majd engem. Jövőre is várhatóak lesznek kisebb-nagyobb bejelentések, és ezeknek a jelenlegi „B͔ kategóriacím ad majd helyet.

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok, Minden Fórumozónak!!!

U.I.: 6-7 nap múlva ugyanitt ;)

Utolsó módosítás: 2009.12.23. 15:56

Hozzászólások

Creativ3Form
1 | Creativ3Form 2009.12.23. 18:18
Érdekesnek ígérkezik, várom szeretettel;-)
2 | RAI*DEN 2009.12.23. 19:25
Creativ3Form: Annyit talán elmondhatok, hogy a történet középpontjában a srác és érzelmei lesznek. De ennél többet nem írhatok, mi maradna akkor a 6-7 nap múlva esedékes bejegyzésként? :) Ennek a leírását szánom az aduásznak :)
powerhouse
3 | powerhouse 2009.12.23. 21:21
LÉNYEGRE! :D

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.