Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

RAI*DEN blogja

Blog 2010!!!

RAI*DEN | 2009.12.29. 23:41 | kategória: BÍ(Bejelentések és írások) | 4 hozzászólás

Ahogy ígértem, újra jelentkezek, de nem pocsékolom a karaktereket, van miről írnom ide az elkövetkezendő hosszú sorokban, hogy miket is tervezek a 2010-es évre blog ügyileg :).

Let's get it started!

Előző bejegyzésemben felsoroltam pár tervet, hogy mikkel szeretnék foglalkozni a következő évben a blogomon belül, és most ezeket fejteném ki kicsit alaposabban, valamint mindenről írnék egy kicsit.
Első ötletem ami felötlött bennem, az egy kisebb fajta blogelemzés lesz, ami talán adhat pár mankót blog íráshoz a többieknek, de leginkább az újabbaknak. Természetesen, itt is rálehet majd világítani jóval érdekesebb dolgokra, és ha talán benne vannak az "elit" blog írók, akkor elemezném az ő blogjaikat és stílusukat is, és kikérném az ő véleményüket is. Sőt mi több, ha belegondolok, egy kis humort is lehetne csempészni az egészbe, szóval mindenképp érdekes írásnak ígérkezik. Ha netán valaki benne lenne a blogírók közül, hogy interjú alanya legyen, azoktól szívesen fogadom a leveleket, vagy ha nem, akkor én zargatom őket az üzeneteimmel :D. A várható címe ezen bejegyzésemnek "A stílus és ami mögötte van" lesz :)

A következő 2 blogtervem egyazon témáról szólna, még hozzá a Scene-es bejegyzésem folytatása lenne, de megírásában 100%-ig bizonytalan vagyok. Hogy miért is? Nem tudom, hogy lenne-e érdeklődő rá, nem tudom, kit érdekelne az én véleményem az egészet illetően, valamint a kiszemelt 2 alanyról az alkotott véleményem, meg a feltűnési viszketegségeik... Van értelme, nincs értelme? Nem tudom, igazából ezen két tervemet végül lehet a kuka látja majd szívesen. Amennyiben szívesen látnátok ezen bejegyzéseimet, kérlek titeket, jelezzétek felém, és amennyiben népszerű lesz, lehet készítek több társadalomkritikát is más és más szemszögekből :)

És a talán két leginkább várt bejegyzésem a jövő évre...

Ahogy írtam, a magánéletemről is szándékozok írni, meg egy bizonyos történetet is szeretnék írni, de erről később :).
Magánéletemről bővebben itt? Igen! Úgy döntöttem, a fontosabb eseményeket itt teszem majd közzé. Némely ilyen bejegyzésem késhet, amennyiben a történet folytatására vágyakozik a nép, amit januárban első bejegyzésemként szánok:D. Nem feltétlenül a kapcsolatomról szándékozok írni, hanem akár egy fontosabb esemény is lehet az, ami megtörtént velem. Talán egy múltbéli történetemet is leírom, mely valóban megtörtént velem, de lehet csak egy mínusz egyedik epizódja lesz majd a tervezett történetemnek... Ki tudja még. Amennyiben bármi észrevételetek lenne, szívesen elfogadom. A történteket a csajozás topicban látott stílusomban írnám le, remélem tetszeni fog nektek :).

Egy fiú története:

A történet egy rólam mintázott srácról fog szólni. Nagyban hasonlít talán Creativ3form blogjához, de ez azzal ellentétben nem történteket tár fel, egymástól függetlenül, hanem egy teljes egész történetet göngyölít fel. A főszereplője egy Ádám nevű srác lesz, akire első ránézésre talán mindenki irigykedhet, hisz megvan mindene. Megfelelő családi háttér, megfelelő anyagi háttér, de azt első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy a srác mennyire érzékeny és mennyire ingatag személyiséggel bír. Több viharfelhő gyülekezik körülötte, át kell esnie jó pár csalódáson, hogy végül megszerezze igaz szerelmét. Hosszú, gyötrelmes utat kell bejárnia, olyan helyzeteket kell megoldania, amikbe legszívesebben bele sem csöppent volna. A szerelem két oldalról kacsint rá. Egy lány, akivel másfél évig együtt voltak, vagy egy lány, aki bizton állítja, hogy többet adna neki mint kedvese. Ádámot rabul ejti a csábítás és ezzel kezdetét veszi hosszú(remélhetőleg sikerül legalább 10 részesre nyújtanom a történetet, de ahogy a történet jelenleg megvan a fejemben, akár 15 részesre is nyúlhat) vesződése egy szerelmi háromszögben. Sokszor kerül kiláthatatlan helyzetbe, de ahogy én is egyszer, így ő is megfogja őket oldani a maga módján. A befejezést még nem tudom mi legyen, nem szándékozom a megszokott formulát követni, és aszerint befejezni. A történet zárását mindenképp érdemes lenne csattanóval lezárni :).

Tervezem, hogy csak a történethez készítek egy eseménynaplót, a történet írásával kapcsolatban, hogy jelenleg, hogy állok vele. Az első rész már teljesen kész van, formába is öntöttem már, és szabadidőmben szándékozom a történetet továbbírni, amikor csak lehetséges. A bejegyzéseim között sok idő fog eltelni, havi szinten 3-4 bejegyzést tervezek a jövő évre, de előfordulhat, hogy akár 5-6 bejegyzést is láthattok tőlem egy hónapban, de kérlek titeket, hogy a kommenteknél figyelmeztessetek engem, hogy ne szaladjon el velem a ló:).

Mindenkinek köszönöm, aki ma engem olvasott!
Mindenkinek sikerekben gazdag, és még boldogabb új évet kívánok!

Utolsó módosítás: 2009.12.29. 23:46

Hozzászólások

1 | Pyrogate 2009.12.30. 00:49
A bloginterjúk jó dolgok, de igazából szerintem az összes jó ötlet. A csajozás topicos sztorikat én imádom, a történeted is érdekes lehet, de persze puding próbája az evés.
Ha egy tanácsot adhatok: írj, amikor kedved van, amiről csak épp akarsz, aztán meglátod, hogy kirakod v. nem. Nekem több félkész bejegyzésem vár a vinyót, mert a felénél meguntam és nem akartam összecsapott munkát kiadni.
Szóval: Sok sikert jövőre neked is! :)
LordMatteo
2 | LordMatteo 2009.12.30. 05:18
+ Pyro kommentjét továbbfűzném: de ilyen reklámozó bejegyzések hogy lesz bejegyzés, nem mégse elmarad bocsi, ez lesz de előbb az lesz...ilyenből elég egy, és az ez, több nem kell. Ha írni akarsz, megírod, dolgozol vele, kirakod és kész, nem kell határidőkbe szorítanod magad.
3 | ShuleyvA 2009.12.30. 11:32
Sikerekben gazdag boldog újévet a barátnődnek és persze neked is. :$
Creativ3Form
4 | Creativ3Form 2009.12.30. 12:21
Először is Boldog Új Évet kívánok neked, másodszor pedig szeretnék a jövőbeni blog terveidhez sok sikert kívánni. Remélem lesz kitartásod mindezt megvalósítani, főleg az "Egy fiú történetét", amit személy szerint én nagyon várok;-)
Szóval hajrá.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.