Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

RAI*DEN blogja

Vissza-vissza nézek

RAI*DEN | 2010.01.16. 21:50 | kategória: ez+az | 1 hozzászólás

Happy New Year 2010!!!(???) Avagy amik egy blogerrel megtörténnek

Hát, igen, eljött, 2010-et írunk, és január 8.-a óta már én is a 18-asok klubjába tartozom. Mily örömteli :D. Tavalyi születésnapomhoz képest, eléggé meglepő fordulatot vettek az események, elég csak belegondolnom, hogy akkor miket terveztem az ominózus születésnapomra. Innen kitalálhatjátok, hogy bizony, szinte semmi sem valósult meg a terveimből és elvárásaimból(De azért szerencsére becsusszant egy autó az ősöktől annak örömére, hogy meglett a jogosítványom yeahh! :D).
Miket is terveztem akkor? Úgy gondoltam, hogy Lillával tölthetem a szilvesztert, az akkori barátnőmmel, akivel július 21-től egészen december 22.-ig egy „se veled-se nélküled” kapcsolatot folytattunk, amely komolyra fordulhatott volna már másnap, de persze, a férfiösztönöm és a hülye fejem engedett egy csábításnak és egy számomra ismeretlen csajhoz mentem látogatóba. Nah jah, én barom állat, kell nekem mindig a probléma, de sebaj, már megbarátkoztam magammal, hogy tudok baromságokat csinálni :D. Nos, nem tudom, hogy bánjam-e, vagy sem, de most ezzel a lánnyal elviekben össze is jöttem, bár azért így utólag átgondolva, kár volt, így pikk-pukk belevágni a kapcsolatba. Most is olyan érzésem van, hogy szinte még nem is ismerem, és ezt annyiból jól sejtem, hogy meglepő dolgokra képes, bár erről inkább nem számolnék be. A „mi lett volna ha?” szerű kérdéseken nem fogok elmélkedni, teljesen fölösleges, örülök annak ami most van, még ha az eléggé problémás is a számomra.

Füstbe ment tervek…

Már fentebb leírtam, hogy az idei születésnapomat is a már exbarátnőmmel terveztem, és mily meglepő a sors, nem úgy alakult. Újévi fogadalmaim egyike, hogy tilos előre tervezni hónapokkal, mert nagy valószínűséggel úgy sem az fog történni. 18 lettem, de mint ahogy már ti is és sokan mások észrevettétek, igazából semmi sem történik a 18. születésnapunkon, mert ugyanazok az emberek maradunk, ugyanazokkal az érzelmekkel és ugyanolyan felfogással, max a háttértudásunk bővebb, és igen, elmondhatjuk, hogy 1 évvel tapasztaltabbak lettünk, de ennyi, kész vége. Ez az idő nem elég arra, hogy új barátságok köttessenek, de arra elég, hogy új haverokkal kerüljünk össze, de szerintem ez örvendetes. Én például egy nagyon régi osztálytársammal keveredtem össze, akivel nagyon nagy haverok lettünk, és már kezdem úgy érezni, hogy ebből egy nagyszerű barátság épülhet ki. Próbálok vele úgy bánni, mintha egy vérbeli barátként tekintenék rá, de ez annyiból nem megy, hogy egy barátságnak legalább éveken kell alapulnia, de jó úton halad az egész, úgy érzem, ha bármi problémám lesz, akkor van valaki, akivel megtudom azokat dumálni, és persze én is ugyanúgy a segítségére lehetek majd(A félreértés elkerülése végett, nem, nem vagyok homokos, csak örülök, hogy egy új barátra tehetek szert, akire számíthatok, mert azért valljuk be, egy igazi barátot, nem minden bokorban találunk).

Komolyabban az újévben

18, de komolytalan, talán ez mondható el rólam. Mindig csak a panaszokat hallom, hogy mennyire komolytalan vagyok, meg jobban oda kéne figyelnem a dolgaimra. Való igaz, meg kell változnom. Bár az elhatározás nem elég, de első lépésnek részemről egyáltalán nem rossz, bár gondolom ezzel mindenki így van szerintem. Itt az érettségi, és valóban komolytalan a hozzáállásom, többet kéne foglalkoznom vele, bár úgy érzem folyamatban, van már elkezdtem feladatlapokat megoldani, valamint a tételeket papírra vetni. Ezzel egyrészt talán törlesztem az adósságaimat az ősök felé, de felétek is törlesztenem kell tudom, és megnyugtatlak titeket, minden folyamatban van, a történet még csak az első résznél tart, de fejben megvannak az események, a fejezetek, és amint kedvem és időm is lesz rá egyszerre, le is írom őket, az első részt, meg hamarosan közszemlére teszem :). Megfogadom, hogy ez évben, nem próbálok belekeveredni mindenféle szarba, mert elég problémás ezekből a szarokból úgy kievickélni, hogy ne látszódjon meg rajtam. Most is épp egy ilyenben vagyok, de azt hiszem, hogy már nem kell soká várnom, hogy megoldódjon minden gond és problémám.

Remélem, ez az év vízválasztó lesz az életemben, és különlegesen jól sikerülhet majd összességében, és bízom benne, hogy nektek is jobb lehet majd ez az év. Sok sikert mindenkinek!

Hozzászólások

Star Wars
1 | Star Wars 2010.01.19. 00:27
Boldog szülinapot! ^^

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.