Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Retee blogja

GayGamer

Retee | 2007.08.08. 21:47 | kategória: hehe | 2 hozzászólás

Valamelyik nap teljes félálomban túrtam a netet hírek után, mikor egy meglepő cikkre lettem figyelmes a Voodoo Extreme-n. (ami az egyik legöregebb, fél-kultikus lap a játékok világában – ex-tesója a jó öreg bluesnews - szóval nem közöl le csak úgy bármit)

"Hacker Takes Down GayGamer.net"

No mifene, ezt most álmodom? Kicsit belemélyedtem, s bizony a cikk tanulsága szerint valami szemét homofób banda meghekkelte a lapot. Egy pillanatra eszembe jutott, hogy ki kéne tenni a Dome-ra is, de aztán csak arra jutottam, hogy Dino nem szereti az ilyesfajta poénokat :), így csak átszörföztem rá.

Elsőre egy teljesen normális, kissé hülye dizájnnal megáldott, ámde tökéletesen átlagosnak tűnő (középen hírek, szélen menü) magazinra emlékezetett - aztán persze feltűntek rajta az igencsak gyanús bannerek, végül pedig belevethettem magam az olyan kultikus rovatokba, mint a "Gay Gamer of the Week", vagy a "Top 20 Gayest Video Game Characters". Hát...

Nem hinném, hogy rám illene a homofób kijelentés, meglehetősen toleráns emberke vagyok, de azért kíváncsi lennék, hogy erre vajh mi szükség van? Már konkrétan egy játékújság esetében.

Na hát ezért szeretjük "a zinternetet", mert mindig tud valami újat mutatni.

Van esetleg leszbi simsesek lapja is, képgalériával?

Hozzászólások

1 | raSp 2007.08.08. 21:51
Szerintem mindenki úgy próbál olvasókat toborozni, ahogy tud. Biztosan úgy gondolták, ez egy jó célcsoport lesz :). Ha még van egy kis ilyen beálítottsága, akkor még jól is érzi magát. Nekünk meg nem kell olvasni :) - persze nem is akarjuk.
2 | Egyposztos 2007.08.08. 21:55
Lehet, hogy egy poén az egész és maguk sem veszik komolyan. Gondolom ezt az olyan szövegekből, hogy " a legbuzisabb videójáték karakter", meg ilyenek.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.