Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

roland1212xD blogja

Miért jó ha csalsz??

roland1212xD | 2011.02.07. 00:23 | kategória: ;) | 19 hozzászólás

Miért jó ha csalsz??
Ezt kérdezném tőletek!
A a csalás egy ojan gyerekes dolog amitől nem érdekes a játék!!(azok a csalások amik már erkölcs telenséget mutatnak azok nem jók de mongyuk ha beírj egy ojan cheatot PL:.sims, hogy ne öregegyen az még oké meg azis hogy a cod ban végtelen levegő snippernél)ezek mind rendben vannak de PL:.sims egy ojan hogy50000 pénz az egy kicsit nem norm ezen gondolkozzatok el és ha megvan akkór
bármit írhattok trágár tagadó vissza utasító vagy ezeknek elentétjét én meghalgatom és meglesz hogy mit lehet és mit nem nah hali

Hozzászólások

Pras
1 | Pras 2011.02.07. 00:32
Engem egyedül egyetlen dolog érdekelne.
Ha olyan "erkölcs telen" dolog a csalás, akkor hogy a fenébe van az, hogy te ilyen precízen tudod, hogy a COD-ban a "snippernél" létezik végtelen levegő cheat, vagy a Simsnél 50000 pénz?
Ja, várj, átolvastam újra, és félreértettelek. Tehát, a végtelen levegő még oké, az öregedésgátlás oké; de a pénz nem oké.
...értem. Véleményem leírtam itt.
Pras
2 | Pras 2011.02.07. 00:32
Most meg duplázok, azért, hogy tájékoztassalak: azon röhögök, hogy majdnem sikerült egy olyan hosszú hozzászólást írnom, mint maga a blogbejegyzés.
Király vagyok, vagy király vagyok?
Germinator
3 | Germinator 2011.02.07. 00:57
Nyugi, ez biztos TamásBp:-D
Aryx
4 | Aryx 2011.02.07. 01:55
Jól van. Amúgy tök jó a bejegyzés címe, simán elmehetne egy magyar lánybanda számcímének is.
Most kb. így flesselek:
"Miért jóóóóóóó, ha csaaaaaaaaaaaaaaaaaalssssz??"
OMG, de szar.
Aryx
5 | Aryx 2011.02.07. 01:57
Ja, az öregevés meg sztem is "erkölcs telen". Te, Pista, ne "öregegyél" már, nem marad semmi a grandfather-bűl!
Dark Archon
6 | Dark Archon 2011.02.07. 14:47
Ilyenkor komolyan elgondolkozom, mi a szart tanítanak ma az iskolákban.
7 | Sityi 2011.02.07. 15:45
Ha jól számoltam, 48 helyesírási hiba van ebben a blogbejegyzésben (beleértve az írásjelek hiányát is). Felmerült bennem a kérdés: nem kéne ezeket a blogbejegyzéseket valakinek ellenőriznie? Olyan sok úgysem születik egy nap, de az ilyen förtelmeket a Dome jó hírnevének megőrzése végett talán jobb volna törölni...
8 | rootshaper 2011.02.07. 16:25
ez zseniális! :D
bennem is mindig az merül fel ilyenkor, hogy a tanárok megverésén meg a cigizésen és köpködésen kívül vajon mit sajátítanak el a fiatalok az iskolákban? írni azt biztos nem tudnak, több szinten bebizonyosodott már... de akkor mi? valami hasznos?
9 | Zoo_Lee 2011.02.07. 19:52
A nyelvtani hibáktól eltekintve, nekem a tartalommal is elég súlyos aggályaim vannak. Konkrétan a véleményem teljesen ellentétes: az olyan csalások, mint a végtelen lélegzet, vagy az öregedés megszüntetése a játékélmény rovására mennek, nem tapasztalod meg a valódi kihívást, kb olyan, mintha hógolyózás közben a játszótéren egy három tonnás tankból lőnéd az áldást: lehet jó móka, csak épp nem az lenne a lényeg, és sosem érzed közben ugyanazt, mint a többiek.

A Sims típusú játékokban az olyasmit, mint a végtelen pénz, viszont elfogadhatónak tartom. Ez is ront a játékélményen egy kicsit, de segít abban, hogy különösebb nehézségek nélkül élvezhesd egy alapjában véve nem lineáris program összes lehetőségét (aminek ez a lényege). A létező racionális lehetőségeket, nem pedig olyanokat, mint hogy a karaktered soha nem hal meg.

Hosszú tapasztalatok alapján írom ezeket, ugyanis meglehetősen hosszú ideig minden játékot csalással nyomtan, és csak egy 4-5 éve hagytam fel mindennemű kódhasználattal. A játékélmény cheatek nélkül a legtökéletesebb. (pár azért kivétel is akad)
Gobiakos
10 | Gobiakos 2011.02.07. 22:45
Téveszme, hogy ez az iskola vagy a pedagógus hibája lenne! Ha a gyerek képességei nem elég jók/totál rossz, akkor a tanár vért is izzadhat, attól még nem lesz jobb eredménye az adott kölyöknek. Ha pedig mindez még társul a manapság divatos "lesz*rom, és különben is ki ez itt és mit pofázik nekem?" mentalitással a diák részéről, mert csak a fészbúk, a valóvilág meg a Pées3, akkor a gond még nagyobb. Ha te tanárként mindent meg is teszel, tudásodhoz mérten a legjobban, akkor sem fix, hogy minden diák szín ötössel fogja zárni az évet vagy hosszabb távon a bármilyen jellegű iskolai időszak végét.
Szóval ilyen emberek és szellemi/tudásbeli szint láttán nem a tanárt és/vagy az iskolát kell keresztre feszíteni, mint ahogy azt a szülők is előszeretettel teszik, hanem az adott gyermek életadóit. Persze ez csak az én meglátásom, lehet cáfolni...
Dark Archon
11 | Dark Archon 2011.02.08. 10:25
Gobiakos, a szülők felelőssége sem kisebb, az tény, de hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy a gyerek enyhén szólva diszlexiás...

Tartalmi részéhez meg: mindenki azt csinál a saját játékélménye céljából, amit akar (természetesen nem multiban). Még emlékszem, mikor az UFO-ban hexaeditorral irkáltam át a katonák adatait, mert mindig megdöglöttek :)
12 | rootshaper 2011.02.08. 11:19
"de hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy a gyerek enyhén szólva diszlexiás... " - oké, tegyük fel, hogy diszlexiás, de azt ne akard beadni, hogy az utóbbi tíz évben a diszlexiások száma megnégyszereződött! csak mert kb. ennyi az írás és olvasás tudatlan... vagy még több. mert ugye úgyis csak emesenen kommunikálnak, oda meg "hátminekanyelvtan úgyis megérti..." mentalitás dukál. arról nem is beszélve, hogy olvasni ugye neeeeem, hát az szégyen, ugyan már. könyv? az internet fából? nehogy már ilyen analóg dolgot a kezembe vegyek!
balays82
13 | balays82 2011.02.08. 11:32
rootshaper:
Megpróbálom úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön sértésnek, mert tényleg nem ez a célom, de mivel úgyis a helyesírásról szólnak a hozzászólások, csak meg szeretném kérdezni, hogy miért kezded következetesen kisbetűvel a mondataidat?
Gobiakos
14 | Gobiakos 2011.02.08. 14:34
Azzal, hogy a gyerek nem tud írni, a pedagógus annyit tud csinálni, hogy pumpálja a gyereket, hogy jobb legyen, ezek után szól a szülőknek és ha minden kötél szakad, akkor a gyerek megbukik. De attól az a gyerek még tovább nő, és megeshet, hogy 10 évesen még mindig elsős, attól ő még 10 éves és természetesen ilyen korban már "övék a világ" és a "Zinternet". Erről nem tehetünk, max az olyan anyák és apák, akik ahelyett, hogy foglalkoznának a gyerekükkel, leellenőriznék a leckéjüket, inkább leültetik a kölköt a tv/PC/konzol elé, aztán jól van. Így meg nehéz, baromi nehéz...
Anno mikor mi suliba jártunk a bátyámmal, érdekes módon a szüleinknek mindig volt annyi ideje a nem kicsit megterhelő egészségügyis munkahelyük mellett, hogy esténként leüljenek mellénk, az írásbelit átnézzék töviről hegyire és a szóbeliket kikérdezzék. Ha nem tudtuk, akkor addig ott ültek mellettünk, amíg meg nem tanultuk. Érdekes dolgok ezek... Ami meg pluszban erről jutott eszembe: lehet a dolgokat kombinálni ---> anya például vasalás vagy varrás közben szokta a törit/magyart/föcit/bioszt kikérdezni. :-D
15 | rootshaper 2011.02.08. 15:24
balays82: ez olyasfajta "stiluselem" vagy hogy is mondjam... meg arról nem is beszélve, hogy igen kemény volt visszaszoktatnom magamat az ékezetes írásra, mert azokat sem használtam. lustaság? leginkább az. egyrészt az ékezetes betűk tökhülye helyen vannak, másrészt meg a shiftet is pluszba nyomkodni, nemá... :)

a cikkeimben és blogbejegyzéseimben azonban nem így írok, az valamelyest "hivatalosabb". de még sztem mindíg jobb így, hogy legalább mondatvégi írásjeleket használom, ahol kell, meg a vesszőket, satöbbi. legalább érthető. én a nagy kezdőbetűnek nem sok értelmét látom, nem változtatja meg a mondat jelentését, viszont egy vessző vagy pont elhagyása annál inkább. mindenki tudja, hogy egy pont után nem tizedesérték, hanem egy új mondat kezdődik, így értelmét veszti a nagy kezdőbetű :D
LordMatteo
16 | LordMatteo 2011.02.08. 15:33
"hátminekanyelvtan úgyis megérti..." "shiftet is pluszba nyomkodni, nemá", hm? :)

Amúgy jó kis bejegyzés, a kommenteken is látszik, hogy hiánypótló írás!
balays82
17 | balays82 2011.02.08. 15:37
rootshaper:
Értem, köszi a választ.:)
18 | somesz83 2011.02.09. 16:40
Elképesztő! Lehet jókat röhögni a mai 18-20 éves önégető agyhalottakon, csak az a baj, hogy rengetegen vannak. Tényleg rejtély, hogy ezek többnyire le is érettségiznek... de hogy? Elkeserítő.
19 | joey0119 2011.02.10. 11:09
Szerintem mindenkinek a saját dolga,hogy ki,hogy játsza a játékokat!Ha valaki megveszi a játékot egy csomó pénzért és csal a játékban az az ő dolga, bár hülye! Meg ha multiban csal! Az még hülyébb!!
NA a légyeg,nyugodtan csaljon az illető, ha őt ez megnyugtatja, csak ne legyen hatással a többi játékosra!(multiplayer)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.