Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

rootshaper blogja

Az agyfasz

rootshaper | 2011.06.24. 22:56 | kategória: agyfasz | 2 hozzászólás

Csak így bele a közepébe jelleggel: ugye sok olvasó és fórumozó nem szívleli a megnyilvánulásaimat, amik akkor születnek, mikor valamivel kapcsolatban egy rossz élmény folytán előtörnek ezek a rossz emlékek és ezt - mint minden mást is - kényszerem van leírni.
Nem voltam soha fórumos fajta, jobban kedvelem az élő beszélgetéseket és ott hozzászoktam ahhoz, hogy ha valami szóba kerül, arra az ismerősök közt reagálhatok a magam módján. Itt ez másképp van és ezt megértem, és egy mai headrush alkalmából arra jutottam, hogy ha valamivel kapcsolatban ellenérzésem támad ezen túl, akkor azt ide ömlesztem majd. Mert leírni muszáj, másképp belém büdösödik. Így lesz a tuti, mert így az olvashatja el, aki igényt formál rá; aki meg nem, az nem.
Az érintettektől pedig elnézést a stílusom miatt, ilyen vagyok.

Hozzászólások

Juraviel.Ihuan.Bedvin
1 | Juraviel.Ihuan.Bedvin 2011.06.24. 23:50
Csak nyugodtan, ne szabadkozzon kend.

Ha érdemes beszélgetés tárgyai leszenének, érdemben reagálok majd rájuk időm engedtivel, ha kell, hosszan.

Szóval, mivel e poszt megett is megérzésim szerint, brainstorming/headrush/agyfasz levén, várjuk mi kavarta fel kegyelme nyugalmát.

[És ne aggódj, nem ilyen régies stílusban nyomom majd, mert az is igazi headrush lenne. ;]
Aryx
2 | Aryx 2011.06.26. 18:53
Pfff, hülye vagy. :) Annyira nem követem szemmel a vitáidat, de amikbe belefutottam, azoknak kb. mind ugyanaz volt a receptje, mint a Quake Live-os bejegyzésednél, amikor szépen le lettem ugatva én is, és az ellenvéleményem is, majd tájékoztatva lettem, hogy te bírod ugyan az ellenvéleményt, de az enyém vmiért mégse volt az, fejtsem ki bővebben, kifejtés megtörtént, majd jött a nem mintha érdekelt volna szöveg.

Számomra ez már múlt, de máskor az ilyen paradox-vitaszerűségektől persze, hogy felkavarodik egy kiadós brainstorm a környezetedben. Mivel élőszóban az ilyen dialógusokat jólelkű emberek rendszerint elviccelik, egy főrumon viszont csak betűkbe és nicknevekbe botlasz, emoticonok ide vagy oda, a legtöbbeknek nem jön át a stílusa. Nem foglalok állást az ügyben, a mai napig imádok trollkodni, mert tök jó, bár néha jó egy-egy intellektuálisabb vitában is részt venni. Játék-témákon vitázni és megsértődni a legnagyobb fassssság.

Fűdesokat írtam ehhez a hülyeséghez, és bár szerintem most sem jött át a mondanivalóm, de nagyon nem áll jól Neked a sértett szűzkislány szerepe, már bocs. :)) Az ember nem képes megerőszakolni magát, ha valamiért itt vagy, az azt jelenti, hogy szeretsz minket, ill. hogy mi is szeretünk vmiért. Előbb-utóbb meggondolod magad. A kutyusodnak üdv, rég láttam már a szerencsétlenjét. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.