Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

rootshaper blogja

Izomtibi esete a mozgólépcsővel

rootshaper | 2012.04.11. 20:51 | kategória: agyfasz | 3 hozzászólás

rövid és tömör bejegyzés következik, de úgy érzem, ezt meg kell osztanom a világgal, mert egyszerűen nem tudom feldolgozni a történteket. hátha majd ti segítetek ebben.

az történet helyszínéül az Árpád híd metróállomás szolgál, mely a környéken nem járatosak számára némi tájleíró részt igényel, ugyanis nem az egyszerű fajta metróállomások közé sorolható. az mellékes, hogy vagy negyvenféle módon lehet kijutni az aluljáróból, mely sok tévelygésem okául szolgált, viszont annál fontosabb az, hogy a két különböző irányba haladó metrót úgy lehet megközelíteni, ha egyszer lemész a pálya alá, amire egy manuális lépcső szolgál, majd felbukkansz a túloldalon, amiben már mozgólépcső is segít. ha nem lenne világos, lefele gyalog, felfele mozgólépcsővel lehet közlekedni a "gödörben". ebből a megoldásból kettő áll az utazni vágyók rendelkezésére, a peron két végénél.

megyek lefelé az aluljáróba, mint egy ember, s mellettem Izomtibor közlekedik hasonlóan komótosan, tizenhárom kiló fuxal a nyakában, izomtrikóban, ahogy azt illik. megyünk, mendegélünk lefelé a manuális lépcsőn, mikor is leérünk az átjáró aljára. ekkor Tibor konstatálja, hogy a mozgólépcső felfelé bizony javítás alatt áll, ezért hangot adva megrökönyödésének egy hangos "nabazdmeg" kijelentéssel sarkon fordul, és igénybe veszi a mozgólépcsőt visszafelé. ekkor az arcomra kiült egy amolyan "miabúbánat?" kifejezés, de gondoltam elcseszte a nagy eszével a menést és lent döbbent erre rá. aztán kapcsoltam, hogy mi van, ha tényleg a mozgólépcső hiánya okozta Tibor meghátrálását, gyorsan felszaladtam és vártam őt a másik átjárónál, hátha megjelenik... azt hiszem, nem kell leírnom, de mégis megteszem, hogy bizony Tibor megjelent és képes volt átvándorolni a túloldalra annak érdekében, hogy igénybe vehesse a mozgólépcső nyújtotta elképesztő kényelmet.

nos, ennyi lenne. igyekeztem szépen körülírni a történetet, hogy ne három mondatból álljon, remélem átjött a döbbenetem, meg ilyesmik. de ha az nem, legalább képzeljétek el a szituációt és legközelebb, ha egy Izomtiborral találkoztok, gondoljatok arra, hogy a lustaságuk általában az eszükkel fordított arányosságban van és ezt az összefüggést érdemes időről időre a legcifrább módokon kihasználni. tippeket nem adok, ez legyen a ti dolgotok.

Hozzászólások

1 | RhinoX 2012.04.11. 23:54
Kedves rootshaper! Javíts ki ha tévednék, de szvsz semmi köze nincs egy embernek az agyi kapacitásához az, hogy szabadidejében mit sportol. Ergo nem csak a *gyúrós izomtiborok* között vannak agyhalott emberek + attól, hogy valaki testépítéssel foglalkozik tudomásom szerint nem válik rögtön butává.
Nyilván akiről szó van egy klinikai eset ezt aláírom. Viszont a bejegyzésedben nagyon arra mész rá, hogy az illető mit sportol, és magából a sportból űzöl gúnyt. Ami számomra felettébb irritáló az az, hogy a kis vicces történetednek illusztrációképp iderakod a sportnak az egyik legnagyobb ikonját, akinek eredményeit én úgy gondolom, hogy csak tisztelni lehet. A lényeg, számodra miért baj az, hogy valaki ebben a sportágban tevékenykedik? Miből gondolod, hogy az ilyen emberek kivétel nélkül ostobák? Ezen kéne elgondolkodni szerintem.
2 | rootshaper 2012.04.12. 00:07
"A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik."

ezen felül ez a kép volt az első, amit a gugli az "izomtibi" kulcsszóra kidobott, hát mit csináljak :D az én értékrendem szerint aki ilyen torz hurkára gyúrja magát az alapjáraton nem teljesen épelméjű, de hát nyilván aki csinálja az máshogy látja, neki ez a csodaszép. sajnos látom a lényeg nem ment át... de ha már így belevágtunk: aki így néz ki, az általában ilyen vödröstápokon nevelkedik, azt nem tartom sokra. aki sportol, mondjuk karatézik és nem csak "testet épít", az valami, annak értelme van, és azok nem is így néznek ki, mint akinek a valagába dugtak egy kompresszor csövét és megküldték pár bar nyomással.
Bali1337
3 | Bali1337 2012.04.12. 14:02
mondok egy példát: MÁV-val hetente utazom, ki van írva az ajtókra, hogy automata, mégis 10ből 7 ember nekiáll ordas kretén módon tépni az ajtót, és nem értik, miért nem nyílik gyorsabban. 16-105 évig terjedően, foglalkozástól függetlenül..

az egyik egyetemi tanárom 2 emeletért képes másfél percet várni a b@szottlassú mozgássérült liftre. (nem mozgássérült)

most akkor mindenki lusta+kretén? :) már évek óta nem nézek másokat, mert akkor blog formájában naponta posztolnék ilyen szösszeneteket ;)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.