Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Skorpio90 blogja

Az unalom nagy úr

Skorpio90 | 2007.08.13. 14:22 | kategória: Mindennapok | 0 hozzászólás

Olyannyira unatkozom itthon, (munkások most épp csempéznek), hogy kínomban leszedtem a Land of the Dead című zimbes-zombis játékot. Ez tipikusan az a játék, ami olyan szar, hogy már jó, és végig kell vinnem. A beállításoknál ott virít a felbontás választása, de megjegyezni unikum neki, és valami rejtélyes oknál fogva az előre gombot alapból a bal egérgombra osztotta ki. Eddig 3 pályán vagyok túl, most egy csatornában lyuggatom a zombikat, ezalatt egyszer tényleg megijedtem, köszönhetően a hátam mögé termő delikvensnek. De van ám multija is ennek a gyöngynek, de sajnos nem akart csatlakozni a szerverhez, amit kiválasztottam. Igaz, csak egyszer próbálkoztam, de az is azzal telt, hogy bámultam a betöltő képernyőt. No sebaj, néha ilyennel is kell játszani.

Az alábbi képen két új pajtásomat figyelhetitek meg, mert voltak olyan kedvesek, hogy csak álltak és néztek rám bociszemekkel.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.