Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Soldier83 blogja

invasion force

Soldier83 | 2008.01.11. 00:10 | kategória: adokénneked | 0 hozzászólás


Na..tisztelt hölgyek, urak!

Úgy látom korábbi bejegyzésem felkavarta a kedélyeket. Be kell ismernem- bár nem ilyen irányba- de ez volt a szándékom. Figyelem felkeltés a hetek óta reklámozott cuccaimhoz. Mondhatnánk, hogy ez egy kis marketing fogás volt tőlem. Természetesen elég merész és határozott lépésekkel gyalogoltam most bele ezzel sokak szívébe, lelkébe, akik hűen hivatásukhoz kerubként őrzik a blog minden ajtaját, hogy azon a szennyes külvilág át ne hatolhasson és meg ne mételyezhesse szűzies, mondhatni angyalian tiszta belvilágát. Előszöris tehát kérjünk egy nagy tapsot a bátor és elszánt keruboknak, hogy munkájukat még nagyobb odaadással végezzég- tudva, hogy a tömeg mögöttük áll. [tapsvihar hallatszik a háttérben..Ödönke arcán elnyúló vigyor látható..stb..stb]
Ami a hirdetés elhelyezét illeti, most kezdhetnék magyarázkodni erről-arról, érveket felhozni pro és kontra, de úgy érzem ez úriemberek között felesleges, hitvány és méltatlan lenne. Így nem megsértve ilyetén kilengésekkel a kedves blogom körül összesereglett ad hoc ítélőszéket, szeretnék mindenkitől ezúton elnézést kérni. Ugyancsak kihasználnám arra is ezt az ünnepélyes pillanatot, hogy ígéretet tegyek blogom elkövetkezendőkben való tisztaságára és -mondjuk úgy- reklámmentességére. Remélem, hogy úriemberi adott szavam helyt talál a kedves olvasók szívében és megbocsátón gondolnak egy marketing vezérelte világ útvesztőjében megtévedt ártatlan blogger-kezdeményre.
Maradok tisztelettel és szeretettel: az Önök Soldier83-a

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.