Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Star Wars blogja

A Jedi visszatér?

Star Wars | 2010.10.25. 16:41 | kategória: Star Wars | 14 hozzászólás

Hihetetlen híresztelések járják be az internetet: az IESB szerint egy új Star Wars-trilógia leforgatását tervezgeti Lucas 2015-16 környékén, a 3D-s Star Wars-filmek elkészülte után. a Lucasfilm tagad, de ha visszaemlékezünk, a '90-es években is az eredeti trilógia felújított változatai előzték meg az új filmeket.

Utolsó módosítás: 2010.11.09. 06:08

Hozzászólások

Aryx
1 | Aryx 2010.10.25. 19:18
Nem értem... más, komoly blogszolgáltatókhoz viszonyítva a Dome szinte tele van értékes, hasznos, önkifejező bejegyzésekkel. Aztán egy nap wooooooooooosssshhh, jön valaki, és 5 mondatban leírja azt a hírt, amiről már 2 nappal korábban cikkezett a Dome, és a hozzá kapcsolódó topicban is ezrek nyírták ki egymást verbálisan. Annyira nem baj ez, de ilyenkor együtt tudok érezni azon bloggerekkel, akiknek a bejegyzése ilyen posztok miatt süllyed le. Ettől még no offense, vagy mi.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
2 | Juraviel.Ihuan.Bedvin 2010.10.25. 19:40
Viszont SW-nek hagy engedtessék már, hogy blogjába is kiírja, mivel ez a kedvenc filmsorozata, hagy legyen már lelkes és hagy örüljön ennek. Szerintem.
Star Wars
3 | Star Wars 2010.10.25. 21:55
JIB ráérzett a lényegre, ez egy különleges poszt, mert ez egy rendkívüli hír, és mivel a blogom nagyjából a Star Wars-ról szól a filmes bejegyzések révén, igazán belefér egy ilyen poszt is. Abban igazad van, hogy nincs akkora hírértéke így, hogy a fórumon is erről beszélnek és a Dome is cikkezett róla, ezt utólag láttam. Remélem, kielégítő volt a válaszom...
Aryx
4 | Aryx 2010.10.26. 01:02
Mivel nincs sok kedvem és időm vitázni, ezért: oké.
LordMatteo
5 | LordMatteo 2010.10.26. 20:30
A hír lehet rendkívüli, de a poszt...:) Főoldalon kint a hír, a blog meg lent van az oldal alján, maximum az olvassa, aki követi a blogokat, tehát rendszeresen nézi a Domeot, az meg tuti olvasta a hírt már...szóval, kicsit elkapkodottnak érzem ezt a bejegyzést (főleg, hogy már 43535x blogvita volt a kétsoros posztokról), de mindegy.
6 | -T0ng- 2010.10.27. 10:43
Mikor én kezdő blogger voltam az oldalon, egy hasonló bejegyzés miatt lettem leoltva, olyan szinten, hogy a rá következő két hónapban nem is posztoltam. Azóta csak akkor teszem, ha össze tudok dobni egy normális terjedelmű posztot.

Értékelem, ha valaki arról posztol, amit szeret, mert én is azt tettem sokáig a Mass Effect-el kapcsolatban, de véleményem szerint két dolgot érdemes betartani.

1., Olyat soha ne posztolj, ami egyszer hírkén már megjelent az oldalon.Vadássz az érdekességekre. Én pl. annak idején videókat néztem képkockáról képkockára, hogy ha nem is tényeket, de legalább olyan feltételezéseket tudjak közölni, amik máshol nincsenek és felcsigázzák az érdeklődést.
2., Ha sok kicsi híred van, melyek esetleg már itt megjelentek, csak nagy időkülönbségekkel, egy összefoglaló blogbejegyzés mindig szimpatikus lehet. Szeretem, ha egy adott téma hírei egy helyen vannak,és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
7 | -T0ng- 2010.10.27. 10:53
Amúgy a hír annyira nem rendkívüli. Aki kicsit utánajár a dolognak hamar megláthatja, hogy a következő trilógia pletykája Mark Hamill egy kijelentéséből származik. A Luke Skywalker-t alakító színész ugyanis egy a Movieweb honlapnak adott interjújában elárulta, annak idején Lucas nem 6 hanem 12 filmben gondolkodott. Sok szabadidejük volt két sivatagi jelenet beállítása közt, s George Lucas ekkor osztotta meg a színésszel elgondolásait. Akkor a 3. trilógiát a rendező 2011-re datálta.

Látható, hogy egy ilyen kijelentésből könnyen lehet messzemenő következtetéseket levonni, és még annál is könnyebb egy erős hírértékű hírt kreálni belőle, és ezt nem mint blogger, hanem mint újságíró mondom.
anxius
8 | anxius 2010.10.27. 17:58
Szerintem meg SW-nek bőven megvan a joga, hogy kipostolja a kedvenc sorozatát érintő 4! soros bejegyzését.
Aki nem az itteni közösségnek és magának, illetve mondjuk néhány 10 idevetődő látogatónak, hanem mondjuk a fél Balkánnak írja a blogját és arra vár, hogy 15millióan olvassák és kommenteljenek, az meg szerintem jobb, ha megy a blog.hu-ra. És úgy általában véve szerintem azért olyan sok olvasót nem vesztett XY, mert a SW bejegyzése letolta őt a legújabb blogok közül.
Ha meg mondjuk a minőséget vesszük alapul, vagy akár a terjedelmet, vagy bármilyen más szempontot, akkor bizony dögöljön meg a PcDome bloggereinek 98%-a, mert újat postoltak és kiszorították például PrasCo Műszaki alkalmazások...: Hazánk energetikai perspektívái bejegyzését, vagy akár McCl@ne valamelyik kritikáját.
9 | sipec 2010.10.27. 19:44
agree, SWnek erre monopoliuma van:)
Gobiakos
10 | Gobiakos 2010.10.27. 20:00
Ha valamiért rajongok és egy ekkora volumenű dolog lát napvilágot vele kapcsolatban, akkor nem egy 4 soros "izével" szúrom ki a szemét...
11 | -T0ng- 2010.10.27. 20:39
Amúgy nem értem ezt, és bocsássatok meg ezért. Ha én átnevezem magam ME Boy-nak, vagy Mass Effect Fan Nr. 1, akkor feltétlen és teljes jogom van négy soros blogbejegyzésekkel bombázni a blogfelületet, ráadásul olyanokkal, amik már hírként kint szerepeltek az oldalon?

Mert ha igen, akkor most azonnal regisztrálom a Mass Effect Fanboy nevet, és írok is egy négysoros gyöngyszemet.

Tartsuk be a Blog íratlan szabályait és ne szúrjunk már ki másokkal csak azért, mert a neve megegyezik a kedvenc témájával. Vagy alkossa meg a saját kis Blogfelületét és oda kerüljenek ki, a négysoros szösszenetek.

Szeretnék elfogulatlan lenni, de engem is cseszegettek engem. Szinte csak Mass Effect bejegyzéseim voltak, még sem kaptam monopóliumot. Szóval Dislájkolom a poszot, semmi személyes.
cygary
12 | cygary 2010.10.28. 19:05
Valahol irónikus hogy még mindig téma ez a blogszínvonal, holott pár hónappal ezelőtt bőven haldoklott a részleg. Star Wars biza SW buzi ( a szó legpozitívabb értelmében) és megbocsátható ha egy ilyen volumenű hírt szeretne a magáénak tudni. Rengeteg vita volt ebből már, meg túl sok közöm nincs semmihez de no... Most idejön mindenki siránkozni hogy így látogatók meg úgy látogatók, aztán a sok hozzászólás miatt már az is baj lesz hogy a hozzászólókat is ellopják. Szóval +1 anxius véleményéhez, de no offense ha már mindenki él ezzel a jolly jokerrel :D
Aryx
13 | Aryx 2010.10.28. 21:44
Válaszként csak egy blogbejegyzésre tellett tőlem, bocsi.

Nem szeretnék belemerülni ebbe a halom értelmetlenségbe, amit összeirkáltatok, de azért az mindent elmond, hogy csak azok álltak ki SW mellett, akik nem olvassák a Dome blogrészlegét (vagy csak nem kommentelnek, max. ide). Nem akarok én senkinek a lelkébe belegázolni, de ettől már hülyét kaptam.
cygary
14 | cygary 2010.10.28. 21:54
A blog részleget olvassuk szerintem mindketten, és attól hogy nem vagyunk aktív részesei egészen nyugodtan mondhatom hogy volt részem ebben-abban. Amikor aktívan blogoltam akkor is ugyanúgy zavartak ezek az ,,íratlan'' szabályok hogy a személyes blogok közt is csak mesterműveket lehet közzétenni, és ez azzal nem változott hogy nem publikálok itt. De oké, outsiderként ez volt az utolsó gondolatom itt.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.