Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Star Wars blogja

To Catch a Predator

Star Wars | 2007.08.07. 17:55 | kategória: TV | 2 hozzászólás

Pedofil személyek lebuktatására jött létre és működik egy televíziós műsor az NBC-n, a címe: To Catch a Predator. A műsor lényege, hogy az Interneten belépnek egy chatre, ahol 14 év alatti lánynak adják ki magukat, és nem csinálnak semmit, csupán várnak arra, hogy megjelenjenek azok, akik ajánlatot tesznek nekik. Ebbe belemennek, és azt állítják, hogy éppen ráérnek, mert a szüleik elutaztak, így szabad a ház. Megadják a pontos címet, és várják a pedofil személyt, aki sok esetben valóban meg is érkezik. Beengedik a házba, néhány szóval egyértelművé teszik a szituációt, majd ezek után a rendőrök, illetve a kamerák lecsapnak rájuk, hiszen a chates beszélgetés, illetve a személyes találkozás már bizonyító erejű lehet a személy szándékával kapcsolatban.

A teljes cikk

Forrás: blog.szexologia.eu

Utolsó módosítás: 2007.09.09. 19:30

Hozzászólások

1 | Egyposztos 2007.08.07. 18:04
Nagyon jó kezdeményezés, csak támogatni tudom. Ez esetben akár hatásos is ehet, hiszen bizonyítékok tucatjait gyártják le az akciók alatt. Remélem, az ilyeneket minden gond nélkül a legkeményebb sittek legkeményebb részlegeibe utalják.
2 | asas01 2007.08.09. 02:23
Chris Hansen, the CP buster.
Ez amúgy okés és támogatandó, azon viszont felkúrtam az idegeimet, amikor egy műsorban prostinak álcázott rendőrnők segítségével kaptak el olyan közveszéles bűnözőket, akik a rendőrnő ajánlata után hajlandók voltak vele pénz ellenében szobára menni. Fú, ezeket aztán tényleg börtönbe kell zárni, remek ötlet. Nem lesz ám ott belőlük valódi bűnöző egyáltalán. Az egyik öregebb zsaru meg, aki az ablakból bambulva felügyelte a történéseket olyan fejeket vágott, meg úgy beszélt, hogy szerintem akció közben lazán rárántott párat, a beteg állat. Mármint úgy akció közben, hogy amikor fűzték szegény johnt, mert persze nem tolták meg a rendőrprostikat. Akik amúgy elég ocsmányak voltak, szóval aki elment velük, nyilván részeg is volt.

Ezt nemtom minek írtam, úgysis OFF, meg nem olvassa senki egy ilyen régi bejegyzés kommentjét. Azért ha valahol felmerül a téma, majd megmondom oda is. :đđđ

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.