Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Star Wars blogja

Pukk!

Star Wars | 2007.08.09. 14:29 | kategória: vicces | 2 hozzászólás

Tamás Gáspár Miklós filozófus elpukkantotta magát - gondolván, hogy a mellette beszélő Krausz Tamást, és nem őt veszi a kamera.

Szerintem egy kicsit túl van reagálva, de azért itt a teljes cikk:

Index - Meneküljön: a békaemberek átvették a hatalmat

Hozzászólások

1 | drdani 2007.08.09. 16:06
úrsiten. ezeknek nincs mivel foglalkozniuk, és még azt hiszik, hogy viccesek.
2 | Egyposztos 2007.08.09. 18:09
Ez semmi. Ennél sokkal komolyabbak ezek az arcok kamera nélkül. Volt szerencsém XY-t és Z-t - nem akarok feleslegesen rágalmazni, de megtörtént -, hogy egy gyilkos Nap-keltés vita után, a folyosón már valami hihettlen, országos cimbi módon viselkedtek egymással. Egy ellenzéki és egy kormányzati emberről van szó.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy valami marha nagy a megjátszás az egész médiában, nem csak a politikában, hanem minden más területen is. Adott pl. az egyik újság főszerkesztője, akiről tudom - mert sokat beszélgettem vele -, hogy a lapja hitvallásával tökéletesen ellentétes véleménye van a dolgokról, és ha megtehetné, az egész lapot bezárnáá a francba. Az olvasóit pedig nemes egyszerűséggel töltikéknek nevezi... No Comment.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.