Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

stubb blogja

Thelomeris - Sorsvonalak (az elsö magyar sci-fi!)

stubb | 2008.09.20. 14:12 | kategória: film | 6 hozzászólás

A hatalmas Óragyár tulajdonosának ( Dörner György ) mindene megvan, hatalma az emberek, az egész város és a saját érzelmei felett. Mégis vannak olyan események, melyeket nem tud úgy alakitani, ahogy szeretné. Felesége ( Bárd Noémi Polli ) az egyetlen, akit valaha is közel engedett magához, ám õ most halálos beteg. Az óragyár alkalmazottai közül mások is vannak, akik nem tudnak mindent úgy kontrollálni, ahogy szeretnének. Az apa ( Kerekes József ) szeretne kibújni a vasárnapi apukák életébõl, és új találmányán dolgozik, mikor élete keresztezi az óragyár tulajdonosáét. Mindezt pedig egyetlen titokzatos embernek köszönheti, aki lehetõséget kínál a sors átírására, és a haldokló felesége megmentésére, a város urának. A Sors azonban nem szereti, ha valaki irányítani akarja. A bekövetkezõ események pedig felkeltik a helyi újság szerkesztõségében dolgozók érdeklõdését is.( Viczián Ottó, Rudolf Péter, Szakácsi Sándor )
A "Sorsvonalak - Thelomeris" az elsõ olyan hazai nagyjátékfilm, amelynek szinte a teljes képi világát digitálisan módositották az utómunkák során. Ezzel megteremtve egy sötét és egyedi, fogaskerekek és gőzgépek által határolt világot, ahol teljesen más törvények uralkodnak, mint megszokott világunkban.

Elég sok információt találhatunk a film oldalán,trailertől kezdve...:
http://www.sorsvonalak.hu/

Hozzászólások

1 | Eric 2008.09.20. 14:48
Hmmm... Ígéretesnek tűnik. :-)
2 | stubb 2008.09.20. 15:18
Szerintem is..^^
3 | padavan 2008.09.20. 19:18
Szánalmas lesz, ez egyértelmű.
Germinator
4 | Germinator 2008.09.20. 20:20
Szerintem is..^^

Bocs:-D
cygary
5 | cygary 2008.09.20. 20:42
Egyébként ez az alapsztori az óragyárosról meg a dolgozóról még rendben is lenne, egy érdekes kis dráma vagy ilyesmi, de ezzel a Sors dologgal kicsit túlkavarták szerintem. De azért megnézzük, hinni mindig lehet :D
6 | Eric 2008.09.21. 09:09
Riportfilm
http://www.indavideo.hu/video/Sorsvonalak

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.