Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sturmgewehr blogja

Mao, a divatdiktátor

Sturmgewehr | 2007.08.16. 11:24 | kategória: Öltözködés, divat | 2 hozzászólás

rotflMAO Ce-tung
Nevetni egészséges, hát még Mao-val! Főleg ha viselhetjük is magunkon az egykori kínai diktátort. Ugyanis már nekünk sem kell messzire mennünk, ha rotflMAO-s pólót szeretnénk magunkra ölteni. A fenti kép Tomcat-től származik(akkor lehetséges a póló árusítása, ha eléri a megfelelő szavazatszámot), az alsó képet meg egy külföldi oldalon találtam. Mao mára igazi divatdiktátornak számít. Szavazzatok ti is Tomcat oldalán, hogy minél többen viselhessünk rotflMAO felíratú pólót! Köszönjük.

Hozzászólások

1 | padavan 2007.08.16. 12:30
Van egy bolt - majd ha érdekel, adok linket - ahol totál magad tervezheted meg a kinézetét a ruhádnak, ők csak a pólót adják hozzá. Én már rendeltem is egy olyat, aminek az elején egy Jézus ábrázolás van, felette felirattal: FAITH FOR SALE. Hátulján egy Szűz Mária ábra, felirat: VIRGIN FOR SALE.

Jobb egyedi cuccokat hordani, mint ilyen TC-féle, lassan divatszemeteket. A Maós dolog nem rossz ötlet egyébként, de én inkább maradok az egyedi elképzeléseknél.
Sturmgewehr
2 | Sturmgewehr 2007.08.16. 12:42
Láttam még régebben egy olyan oldalt, amiről beszéltél, csak ott néhány mintát lehetett választani a pólóra amik az oldalon elérhetőek voltak + akármilyen feliratot rájuk. Nem tudom, hogy az volt e, amire gondoltál.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.