Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sturmgewehr blogja

Media ÚJRA RULEEZZZZZZZZ

Sturmgewehr | 2007.08.27. 21:26 | kategória: NC | 5 hozzászólás

Komolyan mondom ilyet a világon nem b*sztam. Említettem az 1000 Ft-os filmet is. TIPPELJETEK MI VAN VELE !!!!! VAlami b*szás van az alján ÉS NEM JÁTSZA LE A DVD LEJÁTSZÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komolyan mondom ilyen egyszerűen nem történhet meg, ezt nem fogom fel, ILYEN NEM LÉTEZIK A VILÁGON !!! Ezt még most se fogtam fel, ilyen nem létezik. Ez valami rémálom, ilyen egyszerűen NEM LÉTEZIK !!! Soha többet nem veszek ilyen helyen DVD-t. Ilyen egyszerűen... áhh... Fáj a fejem mint az állat. Inkább rendelek egy ezresért többért tényleg az Xpressről, a media genya meg ***** be a ******.

Hozzászólások

1 | goodboy007 2007.08.27. 22:20
Na ez már tényleg durva, az egyik hiányzik, a másik szar. Vidd vissza és told az arcukba. Legalább ezt cseréljék ki, hisz ezt bizonyítani is tudod, hogy szar.
Sturmgewehr
2 | Sturmgewehr 2007.08.27. 22:25
Hát igen, rohadtul bosszantó. Pedig hogy sztárolják ezt a rohadék üzletet, hogy mennyire fasza... Hát ennyire.
3 | Big Daddy 2007.08.28. 16:59
Na mi lett???
4 | stubb 2007.08.28. 19:06
Szerintem nem kéne azért minden szarságért percenként nyitni egy blogot....
Ebben a helyzetben nem bosszankdni kell,hanem tenni érte,hogy ilyenek ne történjenek meg....
Sturmgewehr
5 | Sturmgewehr 2007.08.28. 20:06
McClane: Hát, a Pusztítónak visszatérítették az árát, a másikról meg kiderült, hogy mégis működik. :-/ Csak az bosszant, hogy itt maradtam Pusztító nélkül...

stubb: nem szoktam a személyes gondjaimmal kapcsolatban új bejegyzést nyitni, ezt is azért tettem, mert közel voltam ahhoz, hogy totál ideggörcsöt kapjak és valamivel le kellett vezetnem. Amúgy mi a tosz bajod van ? Bosszant, hogy a te 'ide írjatok minden filmmel kapcsolatban' bejegyzésed kevésbé népszerű ?

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.