Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Varázsszövő blogja

Forróság

Varázsszövő | 2010.07.15. 10:34 | kategória: Elmélkedések | 10 hozzászólás

Július 15. - hármasfokozatú hőségriasztás - dögmeleg.

Itt ülök a munkahelyi irodában, legalább 40 fok van idebent, a túlélési esélyek jelentősen romlottak... Mégis milyen dolog az, hogy a polgármesteri hivatal titkári helységében még egy klíma sincs?? De nem csak itt, a polgármester és a jegyző irodájában se, csak fent az emeleten van egy, ami az utolsókat rúgja. Ez ilyen dolog, a kánikulát nem érdekli a válság, ő jön, lát és győz. Most még a regényt folytatni sincs kedvem, pedig munka is alig van, lenne időm. Legszívesebben strandon lennék, vagy legalábbis vízközelben. És a főnökök sem mutatnak hajlandóságot arra, hogy hazaküldjenek minket, pedig volt már rá példa.

Na mindegy, befejeztem a kesergést, szemeim előtt feldereng barátnőmék medencéje, de azonnal eloszlik az ábránd, amint eszembe jut, hogy még legalább 6 óra, amíg használatba vehetem.

Summa summárum, kitartást mindenkinek, strandoljatok, élvezzétek a hűsítő vizet helyettem is :)

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2010.07.15. 15:12
"Nagy Anna kormányszóvivő elmondta: a hőség miatt könnyített ruhában dolgozhatnak a minisztériumokban a munkatársak. Ez azt jelenti, hogy a nőknek nem kötelező a harisnya, a szoknya pedig rövidebb is lehet, s a férfiak esetében eltekintenek a nyakkendő és a zakó viselésétől."

Ha nekem akárhova zakót és nyakkendőt kellett volna felvennem ilyen időben, szerintem már nem élnék. Az ingem is úgy nézett ki a múltkor, miután abban sétáltam a városban, mintha nem a hídon jöttem volna át, hanem a Dunán úsztam volna keresztül... Kib****ttul utálom a meleget! :/
Barthezz
2 | Barthezz 2010.07.15. 19:50
Szerencsére csak a magas beosztásúaknak előírás az ilyen szigorú öltözék, én simán bejárhatok egy könnyű ingben / elegánsabb pólóban, annyi, hogy rövid nadrágot nem vehetek fel. A szandál viszont nem tilos, így egy vékony nyári nadrágot felvéve szerencsére nem kell munkába menet és hazafele sem megsülnöm. :-)
3 | SShark 2010.07.15. 22:11
Üdvözlet!

Most ugrott csak be a neved!!
Állandó és lelkes nézője voltam a WoW Hungary KUKKER rovatára felrakott jó kis screen-jeidnek.
Isten hozott a Dome-on!4 | Varázsszövő 2010.07.15. 23:02
Szia SShark :) Köszönöm. Mostanában azért a képeket félretettem.
ufodani
5 | ufodani 2010.07.16. 19:55
Most ezzel nem leszek népszerű, de nem is cél.
Én csak egyet nem értek. Miért van az, hogy többen sírdogálnak a káni-kula miatt és mégis ott kockulnak még nappal is a gép elött ahelyett, h tényleg vízparton vagy strandon hűsölnének /kivétel a dolgozók :) /, ahol akár még csajozni is lehet..
Az én válaszom : a virtuális-illuzórikus drog kihúzza a talajt a lábak alól, elveszi a józan ítélőképességet és ezáltal a saját magad álltal felépített börtön csapdájába zárod magad.
Tisztelet a kívételnek.
Aryx
6 | Aryx 2010.07.16. 21:56
ufodani: talán azért, mert:
1. nincs pénzünk ilyen fizuk mellett ilyen kiadásokra...?
2. ...ill. ha van is pénzünk, nincs kivel elmenni, mert mindenki máshol lakik/más programja van...?
3. ...ill. ha meg is van a pénz, meg is vannak az ismerősök, egész nyáron, három hónapon keresztül non-stop a strandon hűsöljünk, csak hogy ezzel se legyünk kockák?

No offense, nem lettél népszerűtlen, csak ez így nem kicsit sántít.
ufodani
7 | ufodani 2010.07.16. 22:55
Oks akkor csavarok egyet. Mit tennél abban az esetben, ha nem lenne géped. Sőt, ha abszolute nem létezne számítógép.
Aryx
8 | Aryx 2010.07.16. 22:58
Volt már olyan. Többször is, elég sokáig. Kibírtam. Megtudnék lenni gép nélkül, szinte csak levelezek rajta. De attól strandra még nem lesz pénzem, max. Margit-sziget, vagy vmi hasonló jöhetne szóba.
ufodani
9 | ufodani 2010.07.16. 23:11
Akkor Te egyértelműen kivétel vagy :)
Továbbra is azt mondom,- és szer mindenki tudja,h ő ilyen e - illetve értetlenkedek,hogy egyesek napi "24" órán keresztül játszanak és vagy filmet hessz, míg a fal utcai frontján pedig zajlik a valós élet és erről a vonatról szép lassan lemaradnak..
A strand csak egy példa volt, nyilván vágó h miről karcolok.
10 | JimmyHD 2010.07.22. 12:04
Most remélem én sem leszek "nem kedvelt" :).

Nem tudom mit kell itt siránkozni a meleg miatt.Nem lesz egész nyáron ilyen meleg,fele esős,fele ilyen lesz,a klímaváltozás sem ma kezdődött,az előhatásai már érezhetők.Ha jól süt a nap akkor is vigyázni kell,mert lehet kis idő múlva már zuhogni fog,én is így jártam egyik nap.A klíma(készülék) meg egy ördögi kör része megint,mert ha az energia amivel működik(meg a külső egység is ideértve) nem tiszta,akkor ezzel megint szén-dioxid kerül ki az atmoszférába és ezzel tovább melegszik a felszín-légkör,és csak jobban és jobban sülünk, mint a hús :)

Tetszik mikor a cicafiúk meg vannak lepődve amikor a lenge öltözékük jól megázik/ázott,és olyankor milyen képet vágnak.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.