Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Varázsszövő blogja

Arthas szupertitkos naplója

Varázsszövő | 2010.08.03. 11:01 | kategória: Humor | 7 hozzászólás

Mi történt valójában a Warcraft 3-ban? Most megtudjátok a kíméletlen igazságot! (Figyelmeztetés: 1-2 durva szó is előfordul benne.)

1. nap:
Rossz hírek. Az orkok lázadnak, északon pestis dúl. Apu elküldött Utherrel Strahnbradba, hogy állítsuk meg az ork támadásokat. Holnap indulunk. Remélem, hogy Uther magával hozza a szép fényes pörölyét.

Kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha én lennék király.

3. nap:
Megöltem egy fekete sárkányt és kitéptem a szívét. Megy ez nekem! Odaadtam egy csinos törpnek, hátha tetszik neki. Hülye törp. Köszönetképpen nekem adta a tűzgolyóbisát. Még egy puszit se kaptam. A törpöknek nincs érzékük a romantikához.

Valószínűleg velem aludt volna, ha én vagyok a király.

4. nap:
Felgyújtottam pár orkot a golyóbissal. Egy kicsit jobban érzem magam.

5. nap:
Jaina Proudmeore és Valonforth kapitány is megérkezett. Elmondták, hogy az emberek sorban halnak meg a fertőzéstől. Egy picit megijedtem.
Jaina könnyűvérű nőcskének tűnik. Kíváncsi vagyok érdekelné-e a pörölyöm.

Később…

Megvolt.

8. nap:
Találkoztam egy kedves sráccal Brillben. Humoros, bájos, de kicsit furcsa szaga van. Megkérdeztem tőle, hogy velem vacsorázna-e, mert Jaina ma Uther pörölyével lesz elfoglalva.

Kel'Thuzadnak hívják.

9. nap:
Rossz hír. Úgy tűnik, hogy Kel áll az élőhalott támadások mögött. Összetörte a szívem. Meg fogom ölni.

Ez nem történhetett volna meg, ha én lennék király.

12. nap:
Megtaláltam Kelt Andorhalban. Megöltem, de halála előtt bevallotta, hogy elküldte az este készült videónkat tartalmazó kazettát egy démonnak Stratholme-ba. Vissza kell szereznem.

Jaina-t is magammal viszem, hátha jó lesz még valamire.

15. nap:
Megálltunk Hearthglenben, mert van ott egy menő topless bár. Aztán kiderült, hogy élőholtak közelítenek a város felé. Szomorú voltam, mert félbeszakították a táncot.

Jaina elmenekült a táncosokkal. Ribanc.

16 nap:
A gabonától a városlakók élőholtak lettek. Hirtelen csaptak le. Próbáltam harcolni velük, de sokan voltak. Egyszerre öten próbálták meg bedugni a kezüket a nadrágomba. Aztán megérkezett Uther.

Bárcsak késett volna pár percet...

17 nap:
Még mindig duzzogok. Uther mérges rám, mert nem fényeztem ki a pörölyét. A fejéhez vágtam, hogy az anyja is a táncosok között volt. Most már ő is duzzog.

Bárcsak én lennék a király. Akkor letérdeltetném Uthert és elfenekelném.

18 nap:
Találkoztam egy fura madáremberrel. Medivhnek hívják. Azt mondta, hogy Lordaeronnak befellegzett és utazzunk el Kalimdorra. Szerintem ő akar lenni a király. Meg amúgy is! Az ott élő taurenek erősebbek, az árnyelfek meg szebbek, mint én. Elküldtem az anyjába.

Jaina folyamatosan kérdésekkel bombáz a taurenek szarvméretéről. Igyekszem nem meghallani.

21 nap:
Nem hiszem el, hogy amit Medivh mondott a taurenek szarváról, az igaz. Lazulni akartam, de Stratholme lakosai nem akartak kényeztetni. Úgy döntöttem, hogy elpusztítom a várost. Uther és Jaina elvonultak egy bokorba, nem érnek rá segíteni.

Bárcsak én lennék a király.

22. nap:
Stratholme lángol. Találkoztam Mal’Ganissal. Nagyon szép démon. Meg akart hívni egy italra, de a kocsma is égett. Félretettük az udvariaskodást és kerestünk egy szimpatikus bokrot.

23 nap:
Mal'Ganis elment. Hagyott egy üzenetet, hogy szörnyű volt az éjjel és elküldi a kazettát apukámnak. Megint összetörték a szívem. Kérdezősködtem kicsit a környéken és kiderítettem, hogy Northrenden lakik. Úgy döntöttem, hogy utána megyek, mielőtt botrány tör ki a felvétel miatt.

42 nap:
Még mindig a tengeren vagyunk. Hogyan lehetséges az, hogy a gnómok már feltalálták a videó felvevőt, de a penicilint még nem? Átkozott középkori fantázia környezet! Mostanában nem fényeztem a pörölyöm. Majd megkérem a legénységet.

54 nap:
Megérkeztünk Northrendre. Sokkal hidegebb van, mint gondoltam. Találkoztam a régi mentorommal, Muradinnal. Nagyon meglepődtem. Boldog voltam, hogy többé nem kell a tapasztalatlan matrózokkal éjszakáznom.

Még mindig király akarok lenni.

57 nap:
Felbukkant Valonforth kapitány és azt mondta, hogy menjek haza. Közöltem vele, hogy nem megyek el innen, amíg Mal’Ganist le nem rendeztem! Különben is, a tuskarrok csinos jószágoknak tűnnek.

Felgyújtottam a hajókat. Másokra fogtam. De ügyes vagyok!

Most már jöhetnek a tuskarrok!

60 nap:
Ahogy az várható volt, Draktharon tele van trollokkal. Néhányan randira hívtak, de csúnyák voltak. Megöltük őket. Rábukkantam egy Frostmourne nevű mágikus kardra. A kard őre nagyon szexi volt, de nem akart csatlakozni hozzám. Megöltem őt is. Muradin elolvasta a kard feliratát és azt mondta, hogy meg van átkozva. Azért is elvettem a kardot, majd megöltem őt is. Azt hiszem. Eléggé vérzett. A katonáim kezdenek megőrülni. Valamiért félnek tőlem.

A gonosz hangocska a fejemben azt mondta, hogy öljek meg mindenkit. Örülök, hogy én nem vagyok bolond, mint a katonák.

61. nap:
Végre megtaláltam Mal'Ganist. A gonosz hang azt mondta, hogy öljem meg. Így tettem. Kerestem egy ép hajót és elindultam a katonák nélkül. Nem bántam, úgyis őrültek voltak.

Gondolkodtam. Miért ne lehetnék én a király?

95. nap:
Hazaértem. Hatalmas partyt rendeztek a tiszteletemre. Sokat ittunk és meztelen lányok táncoltak.

Valaki virágszirmokat hullajtott a szemembe. Ezért megöltem mindenkit.

Jó dolog királynak lenni.

96. nap:
Rossz hírek. Az emberek mérgesek, mert megöltem aput. Nem akarják, hogy én legyek a király.
Rendben! Ők akarták! Akkor keresek valaki mást!

116. nap:
Vandermarban összefutottam egy démonnal. Tichondrius a neve. Irtó jól néz ki. Majdnem, mint Mal’Ganis, de szerinte igenis jó vagyok az ágyban. Úgy döntöttem, hogy őt nem ölöm meg.

120. nap:
Szerveztem egy bulit, meghívtam a Kárhozottak Szektájának tagjait. Nekik tetszik, hogy én vagyok a király.

121. nap:
Nem tudom miért, de mostanában egyre jobban hiányzik Kel. Igaz, hogy elárult, de Tich agyarai összekarcolják a pörölyömet. Úgy döntöttem, hogy ellopom a holttestét és felélesztem. Ezután örökké szeretni fog.

125. nap:
Kel hálás volt, ahogy reméltem. Nem bízik Tichben. Azt mondta, hogy a démonok törik össze leggyakrabban az emberek szívét. Meg amúgy is bibircsókos.

130. nap:
Hoppá. Kellyből csak por maradt, valaki csúnyán megégette. Tich nagyon féltékeny, de azért elmondta, hogy a Sunwellnél újraéleszthetjük. Egy speciális urna kell hozzá, de az Uthernél van. Nem akarok találkozni Utherrel, de úgy hallottam, az elf férfiak nagyon tüzesek.

Irány Quel'Thalas!

133. nap:
Kínos találkozás Utherrel. Megkérdezte, hogy vagyok, mondtam, hogy jól. Jainaról érdeklődtem, de éppen az elf hercegek botjait polírozta. Szerintük is ribanc. Megöltem Uthert és megszereztem az urnát. Kiderült, hogy ebben tartotta papa maradványait.

Apu sokkal szürkébb és parányibb, mint amikor utoljára láttam.

154. nap:
Elértük Quel'Thalast. Szórakozásból szétszórtuk a szemetet a táborban, majd megjelent egy elf. Fél órán át szidott minket, majd megbírságolta az embereimet szemetelés miatt. Száz arany ezért? Ez rablás!

Megöltem, megkínoztam, majd bansheeként feltámasztottam. Nem örült neki.

Kár! Nyald ki, Sylvanas!

157. nap:
Elfoglaltuk Quel'Thalast. Az elfek tényleg olyan melegek, mint ahogy a pletykákban hallani, de elmenekültek, mielőtt elkaphattuk volna őket. Csalódott voltam, mert nagyon formás hátsójuk van.

Megtöltöttem a Sunwellt epres tusfürdővel és beleültem. Kelly is csatlakozott hozzám. Igen hosszú ideig képes visszatartani a lélegzetét a víz alatt. Itt le is telepedhetnénk.

158. nap:
Rossz hírek. Tich fel akarja támasztani Archimonde-ot, de kell neki valami Dalaranból. El kell mennünk a mágusok városába és a körmükre kell néznünk. Nagyon szomorú lettem. Szívesen játszottam volna még a „Találd meg a pörölyt” játékot.

165. nap:
Megérkeztem Daralanba. Kérdezősködtem Jaina felől. Megtudtam, hogy elment Kalimdorba egy Thrall nevű orkkal. Meg akartam mutatni nekik, hogy nélküle is boldog vagyok. Ezért megöltem mindenkit.

166. nap:
Megtaláltam Medivh könyvét. Belelapoztam. A madárember rengeteget tudott a pörölyfényezésről. Tich elvette a könyvet tőlem és megvizsgálta. Majd nyittatott Kellel valami kaput és megidézték Archimonde-ot.

A démonok sokkal nagyobbak, mint gondoltam.

167. nap:
Kellynek és nekem lőttek. A démonok szemetek. Elhagytuk őket és elindultunk, hogy keressünk egy helyet, ahol király lehetek. Archimonde még megfizet ezért!

192. nap:
Találkoztam egy fura árnyelffel, akit Illidannak hívnak. Piálni hívott, de megsértődött a bunkója, amikor kikosaraztam. Elmondtam neki, hogy hol található a mágikus koponya, amit keres, cserébe megígérte, hogy megöli az a szemét Tichet.

Valamiért hiányzik az otthonom.

214. nap:
Hazatértem Lordaeronba. Betolakodókkal találkoztam, megöltem őket. Sylvanas mostanában igen ingerlékeny. Megengedtem neki, hogy kifényezze a pörölyöm, de nem lett vidámabb tőle.

Nők…

215. nap:
Sylvanas megpróbált megölni. Kurva. Kelly megmentett. Az én Kellym! Mégse jó itt királykodni. Megint hallom a gonosz hangot. Northrendre hívott vakációzni. Kelly segített a pakolásban, édes volt nagyon.

245. nap:
Northrend nem változott. Az elf herceg, akit Jaina leápolt, megtámadott. Elmondta, hogy az elfek utálják az eper illatát. Nagyon mérges volt. Megöltem az embereit, de elfutott, mielőtt nekieshettem volna. Igen bunkó volt, de tetszett, hogy olyan kemény.

247. nap:
Találtam egy halott sárkányt és felélesztettem.

Miért? Miért ne?

250. nap:
Találkoztam egy nagy pókkal, Anub'arakkal. Azt akarta, hogy találkozzam a szüleivel. Rossz ötlet. A Pók Királyság nagyon sötét és félelmetes. A fenébe! Nem hoztam magammal tiszta nacit.

251. nap:
Névtelen borzalmak követik minden lépésünket. Csak állnak a sötétben rejtőzködve és borzalmas dolgokat suttognak a levegőbe.

"Már készül a második Szex és Orgrimmar film!"
"Ez a páncél kövérít."
"A fogyókúrás Dr. Pepper íze ugyanolyan, mint a rendes Dr. Pepperé!"

A gonosz hang azt mondta, hogy öljek meg mindenkit, aki nem normális.

253. nap:
Visszatértünk a felszínre. Ezazzz!
Illidan, az elf herceg és a kígyóhölgy meg akarnak ölni. Kis izék!
Illidan még mindig dühös a visszautasítás miatt, az elfet az eper illata zavarja, a kígyóhölgynek meg nem tetszik a frizurám.

Megölném őket, de a szívem valamiért ellenzi.

254. nap:
Illidan folyton azt ordibálja, hogy nem vagyok felkészülve. Felbosszantott, ezért felkaptam és ledobtam egy szikláról.

A gonosz hang azt mondta, hogy menjek fel a lépcsőn, vegyem fel a sisakot és üljek a trónra. Megtettem. A sisak nagyon elegáns.

255. nap:
Egy lettem Ner'zhullal. Nem olyan jó, mint vártam. Senki sem vett részt az ünnepségen, és ezután már adókedvezményt sem kapunk, mert házasok vagyunk. Azért adok neki egy esélyt!
A trón nagyon kényelmetlen. A fenekem folyton lezsibbad a hideg miatt. Megkértem Nerzit, hogy helyezzük át a székhelyünket valami trópusi helyre. Úgy hallottam, hogy Undermine igazán csodás ebben az évszakban.

Vajon korai még a válásra gondolni?

Hozzászólások

Beny12
1 | Beny12 2010.08.03. 14:07
Ez nagyon ott van:D
LordMatteo
2 | LordMatteo 2010.08.03. 14:27
Hmm, viszont erősen emlékeztet a neten elterjedt "titkos Gyűrűk Ura-naplókra", abból is Aragornéra. :)
3 | Varázsszövő 2010.08.03. 14:28
Az ötlet onnan jött, vagyis maga a napló ötlete. De meríteni nem merítettem belőle :)
LordMatteo
4 | LordMatteo 2010.08.03. 14:41
Nem is copy-vádolásnak szántam, csak tényleg emlékeztett, de jó lett...

...bár a Jainás részek nem függnek össze így a regényeddel.
Beny12
5 | Beny12 2010.08.03. 14:44
Tudtam, hogy láttam már ilyet! :P

Ha nagyon nem tudsz magaddal mit kezdeni, vagy éppen unod már a regényt, néhány karakterét még szívesen elolvasnám :)
6 | Varázsszövő 2010.08.03. 14:46
Nem unom a regényt, csak néha jó így kicsapongani :) Ez teljesen független a regénytől, ne keressetek párhuzamot!

Közben készül az újabb napló, ami kicsit más formátumú lesz. Bővebb és részletesebb. Ízelítőnek az első bejegyzés, amiből kiderül, kinek a naplójáról van szó!

Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, hogy ezentúl nem csak zsebkendőnek és vécépapírnak használlak, hanem rendkívüli kalandjaimat is beléd vetem. 12 éves lettem, mostantól vár rám a nagyvilág és téged, te kis buta papírhalmaz, mindenhová magammal foglak hurcolni. Mivel csodálatos egyéniség vagyok, és semmi nem állhat az utamba, ezért semmi bajod nem eshet! Én, Vér István (szüleimnek Vér Pistike), ezennel megfogadom, hogy vándorlásaim során senkire sem fogok hallgatni, mindenkit le fogok oltani és azonnal megölöm, aki kritizálja fantasztikus énemet.

Most hirtelen ennyi jut eszembe, majd holnap folyt… basszus, nem kellett volna annyi pörköltet ennem. Gyere naplóm, irány a WC!
Aryx
7 | Aryx 2010.08.03. 19:23
Nice. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.