Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Varázsszövő blogja

Vér István kalandjai

Varázsszövő | 2010.08.04. 08:18 | kategória: Humor | 4 hozzászólás

Nos, az Arthasos sikerén felbuzdulva egy kicsit más formában fogom megörökíteni ifjú héroszunk, Vér István kalandjait. Ha egy napon belül többször is lesz időm még írni hozzá, akkor az adott napi blogbejegyzést szerkesztem mindig, szóval aki elolvassa annak is megéri többször ránézni! Remélem ez is elnyeri majd a tetszésetek!

1. nap

Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, hogy ezentúl nem csak zsebkendőnek és vécépapírnak használlak, hanem rendkívüli kalandjaimat is beléd vetem. 12 éves lettem, mostantól vár rám a nagyvilág és téged, te kis buta papírhalmaz, mindenhová magammal foglak hurcolni. Mivel csodálatos egyéniség vagyok, és semmi nem állhat az utamba, ezért semmi bajod nem eshet! Én, Vér István (szüleimnek Vér Pistike), ezennel megfogadom, hogy vándorlásaim során senkire sem fogok hallgatni, mindenkit le fogok oltani és azonnal megölöm, aki kritizálja fantasztikus énemet.

Most hirtelen ennyi jut eszembe, majd holnap folyt… basszus, nem kellett volna annyi pörköltet ennem. Gyere naplóm, irány a WC!


2. nap

7 óra 50 perc: Rosszul aludtam. Azt álmodtam, hogy egy kobold bujkál az ágyam alatt és a gyertyájával átégeti a matracom.

7 óra 52: Tényleg volt egy kobold az ágyam alatt. Hogy a francba került ide? Első ijedtségem után másodjára is megijedtem, végül lehúztam a WC-n.

9 óra 00 perc: Kimentem a sufniba, hogy felébresszem apámat. Megígérte, hogy vesz nekem egy kardot. Már alig várom, hogy a kezemben érezzem, gyengéden végigsimítsak rajta, számba vegyem a vég… vagyis hogy kaszaboljak vele.

9 óra 45 perc: Arra eszméltem, hogy egyedül fekszem a sufniban. Annyira emlékszem, hogy 20 perc lökdösés után sikerült felkeltenem aput. Amikor kinyitotta a száját, megcsapott az alkoholszag. Jó erőset csaphatott, még mindig sajog a tarkóm.

10 óra 15 perc: Elindultunk a kovácshoz! Végre! Kár, hogy messze lakik.

10 óra 16 perc: Megvan a kard! Igaz, hogy magam mögött húzom, mert még nem tudom felemelni, de irtó jó érzés. A kovács strébernek nevezett, mert egyfolytában a könyvet bújom. Áthúztam a kardot a lábfején. Nem örült neki.

11 óra 30 perc: Sikerült hazavonszolnom a fegyvert.

14 óra 12 perc: Hm, elaludhattam ebéd után. Valami feltűnően dudorodik a paplanom alatt, szépeket álmodhattam…

14 óra 13 perc: Rohadt kobold bebújt az ágyneműmbe. Majdnem felfalta a gyíkot.

15 óra 10 perc: Ideje gyakorolni. Leemeltem a kardot a szekrényről, ahová apa tette, majd a földön fekve elmerengtem róla, hogy miért csinálják ilyen nehézre őket. De rajtam nem fog ki!

16 óra 00 perc: Már fél órája súlyzózok két döglött mókussal. Lassan, de biztosan izmosodom. Már 1 mm-re eltávolodott a kard a földtől.

16 óra 15 perc: A mókusok hozzátartozói nemtetszésüket nyilvánították ki és lehugyoztak a fáról. Felfűztem őket egy karóra és fekve nyomtam őket, vagyis velük.

18 óra 30 perc: Szerintem ennyi gyakorlás elég volt mára. A földön kúszva bevonszoltam magam a házba, a kardot kint hagytam a sufniban.

19 óra 21 perc: Jó volt ez a mókuspástétom. Ritkán eszik ilyet az ember. Picit izzadtság ízük és szaguk volt, nem tudom miért. Sokat stresszelhettek…

21 óra 00 perc: Anyu elküldött aludni. Tájékoztattam róla, hogy már nem vagyok kisgyerek, erre bezárt a szobámba.

21 óra 05 perc: Két kobold mínusz. Egyre szemtelenebbek. Egyikük a sminkkészletemet birizgálta.

21 óra 17 perc: Fura hangokat hallok a sufni felől. Koppanások, majd el elfojtott kiáltás.

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2010.08.04. 09:09
Aranyos, komolyan tetszik! Ha tudod tartani a színvonalat, akkor ebből egy nagyon erős sorozat is kikerekedhet... ;-)

Kedvenc:
"10 óra 15 perc: Elindultunk a kovácshoz! Végre! Kár, hogy messze lakik.
10 óra 16 perc: Megvan a kard!"
:-D:-D:-D
Beny12
2 | Beny12 2010.08.04. 10:12
Vérpistike :D nagyon jó! :)

Gobi: de után a 11:30 is üt :D
powerhouse
3 | powerhouse 2010.08.04. 11:24
inkább a warcraft sorozatot
4 | Varázsszövő 2010.08.04. 11:36
Azt is írom közben, csak az kicsit nagyobb odafigyelést igényel, és most jobban be vagyok havazva a munkahelyen, két dolog közötti apró szünetben ezzel szusszanok :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.