Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Variance blogja

Tera Online (Action Combat based MMORPG)

Variance | 2012.01.08. 10:47 | kategória: mmorpg | 4 hozzászólás

Gondoltam elindítok itt is megosztom néhány gondolatom a játékkal kapcsolatban. Aki nem tudná a TERA Online egy idén tavasszal megjelenő MMORPG típusú játék lesz. A távol-keleten már egy éve fut élesben a játék és sokadmagammal volt is szerencsém ott kipróbálni. Egy Slayer karaktert húztam maximális (lvl58-as) szintre és néhány más classt is elindítottam (pl. Archert és lancert is). Bár a játék tényleg a távol-keleten készül/fejlődik, de az eddigi tapasztalataink alapján bőven megfelelő lesz ez itt a nyugaton is. A játékban számtalan olyan aprónak tűnő, de igenis fontos funkciót rejtettek bele, amelyek korai hiánya tipikus gyermekbetegsége szokott lenni az induló MMORPG játékoknak: Így az indulástól kezdve elérhető lesz az összetett guild rendszer, a mountok használata, a felszerelési tárgyak fejlesztése, socketelhető crystal rendszer, skillek erősítése (glyph rendszer), skill chainek szabad kombinálhatósága és megannyi érdekes funkció. Persze mindezek csak kiszolgálják az alap játékot és célokat adnak ahhoz. Mindezek alatt húzódik a játék valódi értéke: A bámulatos grafika, a valós idejű harci rendszer és a kihívásokban gazdag tartalom.
Egyelőre ennyi, majd később még folytatom.

Hazai fansite: http://tera.variance.hu/

update: 2012.03.23.
Már jócskán túl vagyunk a CBT időszak felén, de hétről-hétre béta kulcsok ezrei kerülnek a játékosokhoz. Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, akkor kövesd a hazai fansiteon (http://tera.variance.hu/)

Utolsó módosítás: 2012.03.23. 21:22

Hozzászólások

cygary
1 | cygary 2012.01.08. 13:13
Meglátjuk, 2012 igazi MMO-s évnek indul. Amúgy ez havidíjas lesz?
2 | Variance 2012.01.08. 14:07
Igen, az EU kiadó az átlagos MMO havidíjat kéri el érte. Szóval ilyen 13-15 euro körül lehet számolni havonta.
3 | -T0ng- 2012.01.09. 22:29
Őszintén megmondom nálam most három MMO van terítéken: A Star Trek Online, mert nagy Trekkie vagyok és most lesz ingyenes, valamint a Tera Online és a Blade and Soul.

Az utóbbi kettő grafikája és játékmechanikája nagyon megfogott, ami pedig nálam még inkább siker, hogy a látványvilága erősen emlékeztet az általam annyira kedvelt JRPG-kre. Kíváncsian várom őket
4 | Variance 2012.03.23. 21:22
update: 2012.03.23.
Már jócskán túl vagyunk a CBT időszak felén, de hétről-hétre béta kulcsok ezrei kerülnek a játékosokhoz. Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, akkor kövesd a hazai fansiteon (http://tera.variance.hu/)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.