Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

vortób blogja

Bajnokok Ligája III. Október 22. harmadik játéknap Gólözön csapó 2.

vortób | 2008.10.22. 16:41 | kategória: beharangozó | 4 hozzászólás

21 napja volt a legutóbbi írásom, mégis olyan távolinak tűnik már az a szerdai nap. Eközben részesei voltunk 2 bajnoki fordulónak, ahol már körvonalazódik, hogy a bajnokságokban kiknek, milyen esélyei lehetnek. Eközben zajlott két válogatott forduló, ami hallatlanul izgalmas és meglepő eredményeket hordozott magában, például valami magyar válogatott kétszer nyert tétmeccsen sorozatban. Hát ilyen se mindennap történik az tuti.
Nézzük a mai felhozatalt, kettő finomságot is tartogat a szerdai nap: Chelsea-Roma, Atlético-Liverpool. Ember legyen talpán ki eltalálja az eredményeket, bár az előbbi esetében könnyebbnek tűnik a dolog, node

A csoport:
Bordeaux-Kolozsvár: Két csapat amely behúzta a hétvégi bajnokiját. Pedig a Kolozsvár a Dinamo Bukarest ellen játszott rangadót. Fontos is volt a három pont hogy ne maradjanak le az élmezőnytől. A Bordeaux idén bajnokesélyes, talán a Lyon után nekik van a legtöbb esélyük. Jelent pillanatban csak 3 pont a lemaradás, igaz ez így csak a 4. helyre elég, a roppant kiegyenlített bajnokságban. De ha már Kolozsvár továbbjutást várok a csoportban, és két ilyen jó csapatról van szó akkor: X
Chelsea-Roma: Chelsea idegenben 5-0-ra mosta le a középcsapat Middlesbrough-t, a Roma hazai pályán kapott 4-et a hasonló erőkből álló Intertől. Ha a formákat nézzük, nagyon durván lefogják mosni a római alakulatot. Én mégis bízok benne, hogy képesek megújulni, és így megszóritani a Chelsea-t. De győzelmet, de pontszerzést is, csak a vakok remélhetnek. Ezzel a meccsel a Chelsea bebiztosítja első helyét a csoportban.

B csoport:
Internazionale-Anorthosis: Meglepő volt a Werder X-e Milánóban, szintén az Anorthosis X-e Brémában. Tehát akkor egy kis számolgatás szerint ez a tuti X meccs, vagy a sima ciprusi győzelem. Én mégis a papírforma ellen tippelek, mert ,,bevállalós” vagyok, és az Inter fog nyerni! XD
Panathinaikos-Werder Bremen: Talán a forduló egy legérdekesebb meccse lehet, ha azt nézzük hogy a 2. helyre törő Werder múltkor csúnyán leégett a volt Hellász területén (Olympiakos-Werder 3-0), ismétlés várható? A Werder képes bárkitől kikapni, ugyanakkor megverni is megtud bárkit. A Panathinaikos 0 ponttal utolsó a csoportban. Visszavágás lesz? Igen, és mellé a brémai 3 pont.

C csoport
Shaktar-Sporting:Rangadó a második helyért! A barcát egyik csapat sem lesz képes megszorítani, de kiválóan képesek lehetnek egymás megveréséhez. Igaz, abban az esetben ha ők a pályaválasztók, mivel hazai pályán mindkét csapat erős. Így a Shaktar fog a forduló után továbbjutásra állni.
Basel-Barcelona:Két gránátvörös csapat, melyeknek múltjukban is található átfedés. Az egyik kétszázadik nemzetközi győzelmére készül, a másik a tisztes helytállásra. Messiék olyan gyenge csoportba kerültek, hogy ha megbotlanának egyáltalán, kiröhögnénk őket. Igaz az megtörtént, hiszen a hét legparasztabb csapata címet elnyerték múltkor. Lehet címvédés jön? A Barca hagyományait ismerve...sose tudni...Mindenesetre tipp: 2 bár remélem hármat kapnak.

D csoport
Atlético-Liverpool: El Nino volt és jelenlegi csapatának meccse, igaz a spanyolul mentőautós becenévre is hallgatható kölyök, maga nem lép pályára. Igaz egyfajta illúzióromboló hatása is lenne, így legalább valami klubhűségről beszélhetünk nála. Igaz, madridi volt csapatának, így se lesz olyan nehéz a győzelem mint, a Liverpoolnak lesz Madridban. Én jómagam a pályaválasztás miatt várok X-et, a 'Poolnak nem itt kell megmutatnia, de ez elég lesz a csoportgyőzelemhez.
PSV-Marseille: Két nulla pontos csapat rangadója, de talán jobban hangzik, hogy: Két volt BL győztes csapat rangadója. Igaz a jelent már egy kicsit torzabb, mindkettő csapat szereplése csalódás eddig, főleg annak fényében hogy bajnokságukban mindkettő jól szerepel. Most is csak a pályaválasztásban bízok, meg egy-két Dzsudzsák mozdulatban, mikor hazait jósolok.

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2008.10.22. 17:44
Még mindig szurkolunk a Clujnak és az Anorthoszisznak. ^^
szbszig
2 | szbszig 2008.10.22. 23:16
Sajnos nem szurkoltunk elég jól ezúttal. :(

De még mindig nincs baj, mert mindkét csapat simán továbbjutásra áll egyelőre, és a sorsolásuk sem rossz. :)
powerhouse
3 | powerhouse 2008.10.23. 09:36
Max a Cluj jut tovább. Remélem összekerül majd az MU-dal. :D
powerhouse
4 | powerhouse 2008.10.23. 09:36
val, bocsánat

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.