Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

vortób blogja

Bajnokok Ligája 5. játéknap A-D csoport Mindenki továbbjut.

vortób | 2008.11.26. 13:54 | kategória: beharangozó | 3 hozzászólás

5.forduló, a csapatok nagy része, ekkor szokta tét nélkülivé varázsolni a következőt. Pozitív és negatív értelemben is. Igaz a mai nap egy kicsit kuriózum is, abból a szempontból, hogy egy csoport már tökéletesen tét nélküli matematikailag, van még egy ilyen is, csak papíron még nem. Nade, jöjjön a felhozatal, rengeteg érdektelen meccsel, és unalmas percekkel fűszerezve. Enyhítést már csak azok a csoportok jelentenek ahol még van ok harcra. Igaz, abból mindkettő különösen érdekes.

A csoport

Bordeaux-Chelsea: Az igazság az, ha a Chelsea pontokat vesztene ezen a meccsen, csoportelsősége szinte biztosan úszna, és talán a továbbjuttassál is lehetnek még gondok. Persze a Chelsea pont az a csapat, ami az ilyen meccseket unalmas egy-nullás Drogba gólt szerez meccseket játszik. Miért is ne történne így? Nem itt várom a meglepetést.
Kolozsvár-Roma: Hanem itt. Alapvetően kijelenthetjük, hogy bár a Roma hazai pályán mindhárom pontot elhagyta, de esélyese a meccsnek. A Rómaiak formába lendültek a bajnokságban, ami két győzelemben mutatkozott meg (Lazio, majd Lecce). Ám, a Kolozsvár képes olyan teljesítményt nyújtani, nagy csapatok ellen, ami a meglepetéshez vezet. Jelen esetben az 1-0-ás Kolozsvár sikerhez.

B csoport

Anorthosis-Werder Bremen: Eddig visszanézve, mindig azt mondtam hogy kikap az Anorthosis. Sajnos az üveggömböm e-téren igencsak zavaros, mert valahogy ez a csapat a csoport második helyére került, amiből a továbbjutást lehetne biztosítani a mai Werder elleni győzelemmel. És miért is ne?! Jó nagy arculcsapás lenne az elit futball ,,második” rétegének (francia, német bajnokság). Ha pedig az első közös meccsük szar volt, ez miért ne lehetne jó? 3-2 az Anorthosisnak.
Internazionale-Panathinaikos: Inter darálás, ami biztosítja a továbbjutást az Internek. 3 vagy 4, nullával ellentétben. Ibrahimovics mesterhármas előtérben. A Pana kevés, mint stop táblán a szófordulat.

C csoport

Shaktar Donetsk-Basel: Itt van két csapat, egyik sem kifejezetten BL színvonalú, és ők küzdenek az UEFA kupa helyekért, ami a C csoport legnagyobb rangadóját jelenti. Kifejezetten érdektelen összecsapásnak tűnik, ahol a Shaktarnak van több esélye győzelemre, ha csak arra gondolunk hogy ők ezt már elintézték Baselban is.
Sporting-Barcelona: Érdektelen ez a meccs is, mert bár a csoport első helyéről dönt, igazából nem számít, hogy ki hol végez. Ezenfelül csak pontokban rangadó, a Barcelona sokkal jobb csapat. Hiába fog a Sporting próbálkozni ez kevés lesz, hogy az indiszponált Barcán felülkerekedjenek. 0-0.

D csoport

Atletico Madrid-PSV Eindhoven: Stevens bácsi lécci jáccasd azt a Balázs gyereket, az egyik legjobb középpályásod, egyszerűen nem tudom elhinni hogy nem tudjátok játszatni. A PSV-ben maximum Affelay jobb kp mint Dzsudzsák, de ő mégsem játszik. Szóval, Stevens a te értekedben...
Amúgy 3-0.
Liverpool-Marseille: Legutóbb a Marseille lefocizta az Antfielden a Liverpoolt meglepetésre. Tetszetős futball volt az, régóta nem láthatunk a Marseilletől, maximum 16 éve. Most is meglepő lenne ha ugyanolyan simán nyerne a Marseille. De az X-re képesek lehetnek, sőt lesznek is, amivel úszik a Mersey partiak csoportelsősége.

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2008.11.26. 13:57
Bazze már, ne fogadjál az Anorthosziszra, mert a végén még kikapnak... :D
anxius
2 | anxius 2008.11.26. 17:38
Hajrá Kolozsvár!
3 | x27x 2008.11.26. 18:34
Remélem Ibrahimovic meglövi azt a mesterhármast!Ő az egyik kedvencem!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.