Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

vortób blogja

Bajnokok Ligája 6. játéknap /a mait ne nézd meg/

vortób | 2008.12.10. 13:33 | kategória: beharangozó | 3 hozzászólás

Hát...(azzal nem kezdünk mondatot) tegnap minden különös és bármi érdekességre okot adó csoport lezárult, így maradt nekünk négy dögunalom. Az érdekesség szikrája nélkül. Ezért ajánlom, hogy inkább az HBO-n nézzétek meg a Törés(Fracture) című filmet, vagy a South Parkot a Coolon. Ezeknek mindegyike izgalmasabb fordulatokat, és nagyobb szórakozást ígér mint az a szemét, ami ma ránk vár. Unalmas tét nélküli meccsek dömpingje. Aki mégse tántorodna meg az alább olvashat a mai felhozatalról.

E csoport:

Manchester United-Aalborg: Minden attól függ mennyire veszi komolyan a meccset az egyértelműen jobb csapat. Illetve azoknak helyetteseik: Possebon, Foster és a haverok... 1-0, vagy 4-0. Minden attól függ...
Celtic-Villareal: Micsoda izgalmak várnak ránk! Tippem 6-7 a Villareal javára, ahol a gólokat Diego Lopez, egy szurkoló a közönségból, és egy dingó szerzi. Ami, a meccs legnagyobb pikantériáját adja, hiszen senki sem tudja hogy került oda. Amúgy 0-0.

F csoport:

Steaua-Fiorentina: Óriási izgalmak vannak előtérben, hiszen a két csapat legutóbbi találkozója is borzasztóan gól gazdag volt (gy.k. 0-0). Tele gyönyörű ollózós góllal, gyönyörű szereléssel, meg fordulatokkal. Nick Hornby szerint 7 dolog kell a jó meccshez (aki nem tudja az olvassa el, érdemes), itt egyik sem lesz. 0-0.
Lyon-Bayern: A csoportelsőség múlik rajta, de kit érdekel mikor a csoport második helyezettjei között vannak olyan csapatok mint a Chelsea, Inter, Real Madrid...szal ez is 0-0.

G csoport:

Porto-Arsenal: Az ágyúsok ha motiválatlanul játszanak, abból sose sül ki semmi jó. A Portot meg fűti a bosszúvágy, aminek nemes beteljesítése lehetne a csoport első helyének bekasszírozása. 2-0, de az örülni fog Wenger gárdája, hogy nem kap többet.
Dinamo Kijev-Fenerbahce: Újabb izgalmak, már csak a múltból adódóan is(lsd. előző gyk.). Igazából nem is értem, hogy ilyen érdektelen meccs Magyarországról, számít-e valakinek. Remélem nem, mert ez is 0-0.

H csoport:

Juventus-BATE: Fehéroroszország gyémántja vett el pontokat a Öreg Hölgy harcosaitól hazai pályán. Ám abban kételkedek, hogy ez Torinoban is megteszik, hiába fog a Juve 20%-on pörögni, ez kevés lesz, egy kis gólarányú vereség elkerüléséhez. Amauri 45+1 percben 1-0.
Real Madrid-Zenit: Juande Ramos debütáló meccse, mondjuk egy kiábrándító X lesz. Nem gondolom, hogy őt kellet volna hozni, hogy gatyába rázza a társaságot. Schuster amúgy sem rossz edző, egyszerűen rossz formában volt a csapat, és rengeteg sérültjük volt. A Real bűnhődni fog, vezetőik bődületes hibája miatt. 0-0.

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2008.12.10. 16:34
Szóval azt mondod, inkább tanuljak, és be se kapcsoljam a tévét? :D

Egyébként az MTV-t sem értem. Elvileg nekik van joguk először választani a fordulóból egy meccset, és a múltkor is egyszer a keddi játéknapon közvetítettek. Ellenben most, amikor szerdán egyetlen téttel bíró találkozó sem lesz (mert nagyon jól mondod, hogy már a csoportelsőség sem jelent garantált előnyt, sőt), meg se fordult a fejükben, hogy a tegnapiak közül adjanak valamit...
szbszig
2 | szbszig 2008.12.10. 23:15
Azért ahhoz már tehetség kellett, hogy minden meccsen, amelyet 0-0-ra tettél, születtek gólok, ellenben azon kevésen, ahol jósoltál gólokat, már nem mindegyiken. :D
konrad
3 | konrad 2008.12.11. 09:12
Az E-csoport tippjei baszottul nem jöttek be, de sebaj, ezért jó latolgatni!:-D Viszont az arse-meccset telibe verted!:)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.