Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

vortób blogja

Bajnokok Ligája Angol-Olasz, Spanyol háborúk.

vortób | 2009.02.25. 14:44 | kategória: beharangozó | 2 hozzászólás

Háború! Immáron második napja virrad az európai versengésnek. Tegnap, az Arsenal és a MU szakasza is jelentős eredményeket ért el olasz riválisaik ellen. A manchesteri gárda a Milánó egyik oldalában kényszerült megtartani pozícióit. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy az olaszok 45 percig elfelejtették, hogy nekik kell támadniuk, utána viszont észbe kaptak és védekezésre kényszerültek az angolok is.
Az Arsenal a római alakulat London felé tartó menetelését, hiúsította meg, ám a harc még nem ért végett. Azonban senki sem tudja, hogy a Francia-Katalán, és a Spanyol-Portugál háború hogy törhetett ki. Mindenesetre a Portugálok, bár hiába kisebb ország, esélyesebbnek tűnek, míg a másik háború esélytelen már a franciák szempontjából.
Mára virradva újabb szakaszok állnak bevetésre, esélyesek ma is az angolok, akiknek seregük a legnagyobb az országok közül. Liverpool harcosai Madridban tesznek látogatást, hogy elverjék a kétes hírű ,,galaktikus” néven elhíresült csoportosulást. A Madrid évek óta nem is nyert meccset a kiesési szakaszban, most mégis a Blancok győzelmére tippelnek a szabadúszó zsoldosok. Igaz feltevődik, ha a Liverpool megtöri a Madrid védelmét, az nem lesz-e kevés Liverpoolban? 2-1 a királyi gárdistáknak.
Ugyanakkor a spanyolok éreznek magukban annyi erőt, hogy megvédjék egy part közeli városukat, mely görög ostrom alá esett.. Nevezetesen a Villareal találkozik a Panathinaikosszal. A csata valószínűleg tengeren zajlik majd, és Villareal község sárga tengeralattjáróikkal kíván védekezni, de legfőképpen azt, hogy már otthonukban morálisan megsemmisítsék a görögöket. 2-0.
Eközben Torinó is megérkezik csapataival, hogy megrongálja London fellegvárát. Ők délen, a Temze partján kezdik hódításaik. A Chelsea nevű kék oroszlán, viszont így is esélyese a csatának, mely mindkét fél részéről főleg a védekezésessel fog telni. Az Öreg Hölgy veteránja ugyanis szemet vetett arra a gyönyörű anyagra ami a Stamford Bridge kapuját veszi körbe, és amit mindenképpen meg akar majd ágyúzni. Del Piero lovag és Petr Cech generális párbaja érdekes része lesz a mai meccsnek. Ettől független is kételkedem, hogy a torinoiak megverhetik a Dél-Londont. 1-1.
A Németek, okulva Spanyolország sikertelenségéből, Portugáliában támadnak, de ez sem lehet olyan eredményes, hogy a meggyengült hazai gárdát, Sporting Lisszabon rendjét elverjék. A Zöld Oroszlánok hazai tornájukon szerepelnek annyira jól, hogy megvédjék otthonukat a bajor behatolóktól. Felvetül viszont, hogy bajoroszsági ellentámadásuk esetén ez mire lesz elég? 1-1.

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2009.02.25. 15:08
Rohadt jó lett! :D
LordMatteo
2 | LordMatteo 2009.02.25. 16:47
Ennyire rápörögtél a Don-kanyarra? :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.