Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Grand Prix World

1999.12.01. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A MicroProse korábbi Grand Prix Manager játékaihoz hasonló új Forma 1-es menedzserprogramot készít, melyben minden korábbinál összetettebb szimulációra számíthatunk. A játékban az 1998-as szezontól kezdődően tíz évet játszhatunk végig, mely során egy F1 csapat vezetése a feladatunk. Ránk vár többek között a versenyzőkkel való szerződéskötés, megállapodás a szponzorokkal, a versenytaktika meghatározása és a szervizcsapat összeállítása is. A versenyzőket és szerelőket persze a konkurens csapatoktól is elcsábíthatjuk, de nem árt vigyázni, hogy versenyzőinknek jó fizetést adjunk, nehogy mások csábítsák el tőlünk Hakkinent vagy Schumachert.

Grand Prix World

A feladatunk tehát elég összetett lesz, hiszen nemcsak a versenyekkel kapcsolatban lesz feladatunk, hanem felügyelnünk kell a csapat pénzügyeit is, foglalkoznunk a részvényekkel, a hirdetőkkel és egyéb befektetőkkel is.

A játékosokról a program mesterséges intelligenciája gondoskodik majd, így azok nagyjából úgy fognak viselkedni, mintha élő személyek lennének. Mindegyikük a számukra legjobb ajánlatra fog hajtani, nem fog egy kedvezőtlen fizetési ajánlatot, de akkor se fogja aláírni a szerződést, ha nem szimpatikus számára csapatunk többi tagja. Az autók tervezését is felügyelhetjük, megvizsgálhatjuk például azok viselkedését a szélcsatornában.

Grand Prix World

Minden verseny előtt nagy szerepe lesz az autók beállításának, a hőmérsékletnek, az időjárásnak, valamint a pálya sajátosságainak megfelelően. Sőt, akár illegális eszközökhöz is folyamodhatunk, de ebben az esetben vállalnunk kell az esetleges lebukással járó következményeket is.

A játékhoz a készítők megszerezték a FIA licencet, így a játékban az 1998-as év versenyzői valódi néven, fényképekkel szerepelnek, és a pályák, csapatok, szponzorok is mind a valóságnak megfelelően kerülnek a programba. A Grand Prix Worldre 2000. februárig kell még várnunk. ■

Grand Prix World
Grand Prix WorldGrand Prix World
Grand Prix World
A legutóbbi Grand Prix World cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?

Endless Space 2 (Early Access)

Kipróbáltuk az Amplitude készülő új játékát.

Torment: Tides of Numenera

Év eleje óta elérhető az Early Access verzió, nemrég pedig a PS4-es verziót is bejelentették.

Mafia III - első benyomások

Megérkezett a népszerű sorozat harmadik fejezete. Ezek voltak az első élményeink.

Planet Coaster - alfateszt

Kipróbáltunk a vidámparképítő játékok egyik új üdvöskéjét.