Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Off Road

1999.07.13. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

Ez év októberének környékére rebesgetik a megjelenést a fejlesztők, és több mint valószínű, hogy nagy port fog maga körül kavarni ez az Off Road nevű játék. A nyilvánosságra hozott információk szerint a játék fő paraméterei között szerepel a realisztikus mozgás és kezelhetőség, valamint a csúcsgrafika. Ellenfeleinkkel minden eddiginél forróbb versenyeket vívhatunk majd, mindezt tökéletes pályákon, a lehető legjobban kidolgozott játékmódokban. Az ízelítő jellegű képek valóban a program javára tanúskodnak.

Off Road

Összesen 27 pálya lesz a játékban, ezeken versenyezhetünk Buggy autóinkkal. A szokásos játékmódok lesznek a programban: egyszemélyes arcade, bajnokság, osztott képernyős játék két fő részére, valamint nem marad ki a hálózati játéklehetőség sem, maximum nyolc versenyző részvételével.

A rengeteg kameranézetnek köszönhetően mind játék közben, mind visszajátszáskor a nekünk tetsző nézőpontból nézhetjük az eseményeket, a visszajátszásokat ráadásul lemezre is menthetjük, hogy később gyönyörködhessünk egy szép futamban.

Off Road

A játékhoz használt 3D engine meglepően egy akció-stratégiai játék, az ugyancsak fejlesztés alatt álló Hostile Waters engine-je, ez a tény bizonyítja, hogy egy jó engine-t mennyi mindenre fel lehet használni. Ez a grafikus motor az összes jelentős effektet tudni fogja, mint pl. a fényeffektek, köd, és más időjárási tényezők, stb.

A megjelenésig még kell néhányat aludnunk, de addig is reméljük, hogy a beígért színvonalas játék valóban meg fog felelni az elvárásoknak, szurkolunk a fejlesztőknek, hogy ezt a remek játékot a lehető legjobban tudják a monitorra vinni! ■

Off Road
Off Road

hozzászólások (0)

cikkajánló

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?

Endless Space 2 (Early Access)

Kipróbáltuk az Amplitude készülő új játékát.

Torment: Tides of Numenera

Év eleje óta elérhető az Early Access verzió, nemrég pedig a PS4-es verziót is bejelentették.

Mafia III - első benyomások

Megérkezett a népszerű sorozat harmadik fejezete. Ezek voltak az első élményeink.