Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

MechWarrior 3

1999.09.25. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A játékstílus kedvelői nagyon örülhetnek majd a MicroProse legújabb óriásrobotos akciójátékának, mely immáron a harmadik a sorozatban. A FASA által kitalált BattleTech univerzumban játszódó programban egy harci robotot kell irányítanunk, annak teljes fegyverzetével (33 különböző fegyverünk lehet a játékban).

MechWarrior 3

A játék története 3058-ban játszódik. A Belső Szféra nemzetségei összefogtak, hogy egyesített erőikkel legyőzzék a Klánokat. A mi feladatunk, hogy legyőzzük a Klánok harcosait, és teljesen megsemmisítsük a legfélelmetesebb klánt, a Smoke Jaguars nevű bandát. Némelyik küldetésben segítőtársaink is lesznek, de általában egyedül kell majd kiállnunk a csatában. A legyőzött robotok darabjaiból saját robotunkat bővíthetjük a harcok után.

Nem csak a robot belsejében ülve követhetjük az eseményeket, hanem lehetőség van külső nézet választására is, így jobban átlátva, mi is történik a helyszínen.

MechWarrior 3

A program 20 lineárisan egymást követő küldetésből áll. A küldetések teljesítéséhez végrehajtandó feladataink igen változatosak: hol egy bázist kell elfoglalnunk, hol a saját bázisunkat kell megvédeni, hol pedig egyszerűen le kell győzni az ellenség óriásrobotjait. ■

MechWarrior 3MechWarrior 3MechWarrior 3
MechWarrior 3
A legutóbbi MechWarrior 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?

Endless Space 2 (Early Access)

Kipróbáltuk az Amplitude készülő új játékát.

Torment: Tides of Numenera

Év eleje óta elérhető az Early Access verzió, nemrég pedig a PS4-es verziót is bejelentették.

Mafia III - első benyomások

Megérkezett a népszerű sorozat harmadik fejezete. Ezek voltak az első élményeink.