Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Premier Manager 99

1999.01.16. 00:00 | szerző: Jay [PCD] | Előzetes

Ha focimenedzser-programot kerestél, akkor megtaláltad a legjobbat. A szerzők nagyon sok időt és erőt fektettek a program készítésébe, céljuk nem volt kisebb, mint a lehető legélethűbb programot megírni ebben a kategóriában.

Minden menedzserprogram legfontosabb eleme a játékosokról szóló adatbázis. Ha nem áll elég adat rendelkezésre, vagy nem elég hitelesek a tárolt értékek, akkor a program szinte biztos bukásra van ítélve az élethűséget tekintve. A Premier Manager büszkén állíthatja, hogy neki van a legjobb adatbázisa az azonos kategóriájú programok között. A Gremlin a Goal! magazin segítségét kérte, hogy mind a 92 angol csapatról részletes adatokkal rendelkezzen. A játék legalább annyira "felkészült" az európai és dél-amerikai csapatokból is. Nem kevesebb, mint 90 szakértőt kértek fel arra, hogy az adatok hitelességét ellenőrizzék, illetve biztosítsák, hogy a gyengébb csapatok játékosai között legyenek még felfedezetlen csillagok.

A mindenre kiterjedő adatbázis mellett a PM 99-et még egy kiváló szimuláló rutinnal is ellátták. A játékosokról minden egyes statisztikai adatot figyelembe vesz, külön szerepet tulajdonít az általad kitalált taktikának, összeállításnak stb., hogy igazi focimeccset "gyúrjon" belőle, és hogy amennyire csak lehet, reális eredmény szülessen. A taktikád helyességét a játék megtekintése során ellenőrizheted. Az elmaradhatatlan kommentárok sokat dobnak az amúgy is kitűnő grafikán.

Minden a valóságban létező kupa és bajnokság megtalálható a programban. Ha kedved tartja, próbálkozhatsz egy harmadosztályú csapattal is, amely történelmében Te lehetsz a hős, aki feljuttatja őket az első osztályba!

Amint megszerzed ezt a kiváló menedzserprogramot, biztos lehetsz benne, hogy több pizzát fogsz rendelni, mit addig bármikor. A szociális életet teljesen kikapcsolva nagyon jól fogsz szórakozni! ■

Premier Manager 99
Premier Manager 99
A legutóbbi Premier Manager 99 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?

Endless Space 2 (Early Access)

Kipróbáltuk az Amplitude készülő új játékát.

Torment: Tides of Numenera

Év eleje óta elérhető az Early Access verzió, nemrég pedig a PS4-es verziót is bejelentették.

Mafia III - első benyomások

Megérkezett a népszerű sorozat harmadik fejezete. Ezek voltak az első élményeink.