Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Sim City 3000

1999.01.25. 00:00 | szerző: PC Dome | Előzetes

A jó öreg Sim City-nek is készülõben van legújabb változata. 1999. februárjától ismét városokat építhetünk, és várhatjuk, hogy minél több lakója legyen. Gondoskodnunk kell majd a közlekedésrõl, döntenünk kell pénzügyi és egyéb ügyekben, hogy minél többet építhessünk, és persze a lakók is szívesen éljenek az új városban. A játék a megszokott 3D izometrikus nézetû térképet használja, de számos grafikai újítást tartalmaz, aprólékosan kidolgozott épületekkel, jármûvekkel és emberekkel. A szimulációs részen is sokat újítottak, hogy a valódi városvezetés minél élethûbben legyen megvalósítva a programban.

Az épületek között a környékre jellemzõ emberek mászkálnak, azaz egy kórház körül tolókocsis betegeket látni, egy gyár mellett uzsonnásdobozokat cipelõ emberek járkálnak, míg az iskolák körül tanulókkal találkozhatunk. Építhetünk különbözõ idegenforgalmi látványosságot is városunkba. A világ különbözõ pontjairól összegyûjtött épületekbõl egyszerre maximum tizet helyezhetünk el a házak között. Újdonság még a farm is. A programhoz egy, az eddiginél könnyebben kezelhetõ épülettervezõ program is jár, kész házainkat pedig akár az interneten is elcseréhetjük másokkal (www.simcity.com).

A program továbbra sem tartalmaz hálózati játékot, a megszokott játékmenetbe ez nem férne bele, viszont 1-2 év múlva várható egy hasonló program, melyet akár többen is játszhatunk majd. ■

Sim City 3000

hozzászólások (0)

cikkajánló

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?

Endless Space 2 (Early Access)

Kipróbáltuk az Amplitude készülő új játékát.

Torment: Tides of Numenera

Év eleje óta elérhető az Early Access verzió, nemrég pedig a PS4-es verziót is bejelentették.

Mafia III - első benyomások

Megérkezett a népszerű sorozat harmadik fejezete. Ezek voltak az első élményeink.