Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Hologram Time Traveler

A DVD-s változat után normál CD-n is megjelent Rick Dyer játéka.

2001.05.19. 00:00 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

A DVD-s változat után normál CD-n is megjelent Rick Dyer játéka, a 10 évvel ezelőtti játéktermi gépet szimuláló Hologram Time Traveler, így ha nincs DVD játszónk, akkor is kipróbálhatjuk ezt az érdekes játékot. Az érdekes jelző azonban annyit jelez, hogy a mostanában megszokottól eltérő a program, igazából semmi áttörő újítás nincs benne, ráadásul az első CD-ROM játékok színvonalát idézi, talán még rosszabb is annál.

Hologram Time Traveler

A történetről és a játékról magáról ezúttal nem írnék semmit, azt röviden megtalálhatjátok pár hónappal ezelőtti cikkünkben. A PC-s változatot se kell installálni, berakjuk a CD meghajtóba, elindítjuk a rajta lévő programot és már játszhatunk is. Alapból egy irtó kicsi, 320*240 pixel méretű ablak nyílik meg, melyben AVI file-okat jelenít meg a játék. Az ablak felnagyítása mindenképpen szükséges, mert bélyeg méretben nem túl jó játszani, de a nagyítás igencsak a minőség rovására megy. Az AVI file-ok futása közben ha a billentyűzetet megfelelő pillanatban nyomjuk meg, szereplőnk oldalra ugrik vagy lő, ahogy az a DVD változatnál is volt. Ennél a verziónál is választhatjuk a 3D megjelenítést, kapunk hozzá egy 3D szemüveget is ehhez a módhoz.

Egyáltalán nem értem, miért kellett a Digital Leisure-nek a DVD változat után egy normál CD-s programot is kiadnia. A mai játékok mellett igencsak kétlem, hogy van, aki a Hologram Time Travelert fogja betölteni PC-jén, maximum azok, akik ismerték a játéktermi gépet, és egy kis nosztalgiára vágynak. A többiek sokkal jobban teszik, ha nagy ívben elkerülik ezt a játékot. ■

Hologram Time Traveler
Hologram Time Traveler

értékelés

Hologram Time Traveler

Hologram Time Traveler
A legutóbbi Hologram Time Traveler cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Alaposabban is kipróbáltuk a PlayStation VR-t - 2. rész

További tíz virtuális valóság játékot mutatunk be.

Alaposabban is kipróbáltuk a PlayStation VR-t

Egy rakás játékkal teszteltük a hamarosan hazánkban is elérhető VR-kütyüt.

Hearts of Iron IV – Together For Victory

Teszteltük a grand strategy első kiegészítőjét.

Grim Dawn

A Titan Quest korábbi fejlesztői új játékukkal is nagyot alkottak.

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

A sorozat PS2-re megjelent része is elérhető lett a Nintendo kézikonzolján.