Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

Gravis Eliminator GamePad Pro

Egy igen kényelmes analóg vezérlőjű, 10 gombos gamepadet próbáltunk ki.

2001.07.02. 00:00 | szerző: Dino | Kütyü+hardver

Az Eliminiator sorozat ezen gamepadjével látszólag a designra és az ergonómiára fordították a legtöbb figyelmet a Gravis tervezői, de funkciók terén is egy igen jól használható eszközt készítettek.

Gravis Eliminator GamePad Pro

Az Eliminator Pro gamepad sötétkék színű, két oldalán világoskék gumi sávokkal. A bal oldalon egyetlen "vezérlőtányér" (D-pad) található, a jobb oldali részre négy gomb került, középen pedig két programozható gomb és egy ún. precíziós kapcsológomb van. A triggerrek párosával vannak mutatóujjainknál, így összesen tíz gomb áll rendelkezésünkre. A gamepadet USB porton keresztül csatlakoztathatjuk a géphez. Az Xperience szoftver segítségével a többi Gravis gamepadhez hasonlóan mindegyik gombot tetszésünk szerint programozhatjuk.

Az Eliminator Pro vezérlője kinézete ellenére analóg, ami alkalmassá teszi különböző szimulátorok pontosabb irányítására is. A korong ráadásul meglepően puhán nyomódik a különböző irányokba, ami nagyon kényelmessé teszi az egész vezérlőt. A precíziós gomb bekapcsolásával az analóg tengelynek csak egy kisebb részét fogja be, így pontosabb vezérlést lehetővé téve (hiszen a kar ugyanakkora útjához rövidebb érzékelt távolság tartozik). Ez a funkció néhány szimulátornál jöhet elsősorban jól.

Nettó 7900 forintos árával az Eliminator Gamepad Pro nem a legolcsóbb kategóriát képviseli, de kényelmes analóg vezérlője miatt érdemes ezt is kézbe fogni és esetleg kipróbálni, mielőtt meghozzuk a döntést. ■

hozzászólások (0)

cikkajánló

Logitech G900 Chaos Spectrum

Nagyszerű gamer egér brutális áron.

Oculus Rift játékok a gamescomon

Három Oculus Touch-vezérlésű VR-játékot mutatunk be.

Scanneléstől a 3D-s nyomtatásáig - video Enji Nighttal

Megnéztük, hogyan készül el egy 3D-nyomtatott, élethű minifigura. Most Te is nyerhetsz ilyen szobrot!

Kipróbáltuk a PlayStation VR-t

A szerencsésebbek jövő héttől játszhatnak otthonukban a Sony VR-headsetjével.

HyperX Cloud Stinger gamer headset

Belépő szintű prémium kategóriás gamer füles érkezett. Cikk és videobemutató.