Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

King Arthur Collection

Végül pakkot kaptunk, mint Nyilas Misi.

2011.07.08. 10:45 | szerző: Morello | Ismertető/teszt

Szép sikereket aratott a Neocore Games King Arthur játéka – nemcsak a „mi kutyánk kölke” effektus miatt dicsérte őket a hazai sajtó, hanem nemzetközi szinten is megkapták az elismerő biccentést. Igaz, hogy nem kicsit lóg ki a jól ismert Total War sorozat lólába, de az ügyes RPG kombinációkkal és a fantasy elemekkel mégis izgalomba tudták hozni a játékosokat.

King Arthur Collection

Ahogy azt manapság illik, jöttek és jöttek az újabb bőrök a King Arthurhöz – kiegészítők, DLC-k, úgy egységek, új küldetések, meg ami kell. Tehát szép fokozatosan bővítették a játék szavatosságát, hogy továbbra is érdemes legyen elő-elővenni. A rajongók körébe viszont akár utólag, mostanság is érkezhetnek új tagok, nekik kedvez a King Arthur Collection nevű kiadvány. Itt gyakorlatilag integrálva megtalálható minden, ami valaha bővítésként megjelent.

Mit jelent ez? Egyrészt az alapjátékhoz társul még két DLC, amelyek a Knights and Vassals és Legendary Artifacts nevekre hallgatnak. Ezek segítségével új egységekkel, új lovagokkal, valamint további mágikus tárgyakkal, új csata opciókkal bővülnek az alapjáték lehetőségei. A két kiegészítő hadjáratok (The Saxons, The Druids) pedig ugyanúgy Britanniában játszódnak, de más-más korszakban és aspektusban indulhatunk harcba a birodalmunkért. Ezek a történetek tehát nem illeszkednek szorosan az alapjátékhoz, némi változatossággal toldják meg a már ismert játékmenetet.

King Arthur Collection

Mind az eredetiről, mind a The Saxons kiegészítőről írtunk már, szóval a kollekció kapcsán nem lehet túl sokat hozzátenni az eddigiekhez. Itt mindent megkapunk egyben, az időközbeni javítások, patchek egyaránt szerepelnek. Igazából csak a King Arthur világában újoncnak számító játékosoknak tudnám ajánlani a kollekciót, nekik tényleg értékes lehet, hiszen minden lehetőség megnyílik előttük azonnal. Viszont akik már végigjátszották az alapjátékot, esetleg egyik-másik kiegészítőt is, azok nem hinném, hogy a pár DLC miatt újra belekezdenének. Ha sikerült megfelelő módon kiélvezni a sorozat elemeit, akkor már csak a King Arthur II megjelenésére kell várni, hiszen ennek bejelentése már megtörtént a Neocore Games részéről. ■

King Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur Collection
King Arthur
A legutóbbi King Arthur cikkek, hírek

hozzászólások (0)

cikkajánló

Alaposabban is kipróbáltuk a PlayStation VR-t - 2. rész

További tíz virtuális valóság játékot mutatunk be.

Alaposabban is kipróbáltuk a PlayStation VR-t

Egy rakás játékkal teszteltük a hamarosan hazánkban is elérhető VR-kütyüt.

Hearts of Iron IV – Together For Victory

Teszteltük a grand strategy első kiegészítőjét.

Grim Dawn

A Titan Quest korábbi fejlesztői új játékukkal is nagyot alkottak.

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

A sorozat PS2-re megjelent része is elérhető lett a Nintendo kézikonzolján.