Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi lehet a probléma?

1560 levél
12.02.06. 14:34 #2484
Retee
Kedves látogatók! A téma mostantól lezárásra kerül, de ha problémád van, akkor kérünk látogasd meg a Gond van a géppel? Segítünk! nevű kiemelt topikunkat az alábbi linken, ahol felteheted kérdéseidet.
15994 levél
12.01.21. 22:52 #2483
ufodani
Szal nem tréfarépa ala Barthezz
De tényleg ilyet még nem láttam, egy idő múlva többszöri ki-be lépéssel és restart után helyreállt.
Köszi a választ!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
5454 levél
12.01.21. 22:45 #2482
Dino
ufodani: Mivel a smiley-knál fix HTML kód jelenik meg, a böngésződ keverhet el valamit. Ott egy sor GIF van egy adott könyvtárból, amelyek biztos, hogy nem keverednek össze a szerveren az avatar képekkel. Tehát csak a klasszikus választ tudom mondani: "A hiba az Ön készülékében van".
4187 levél
12.01.21. 22:02 #2481
Madrac
Jo esellyel eloregedett a DVD es mar nem olvashato. Amit meg megprobalhatsz azaz, hogy masik DVD olvasoban is kiprobalod, a hibatures erosen kulonbozik olvasok kozott.
Quoth the raven, `Nevermore.'
51822 levél
12.01.21. 20:24 #2480
Barthezz


Vannak néha haláli bugok a Dome-on. Persze lehet nem is bug, csak Dino evett tréfarépát reggelire.
15994 levél
12.01.21. 16:20 #2479
ufodani
Na akkor storno. Mögjavult
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
15994 levél
12.01.21. 12:50 #2478
ufodani
Skacok eltünt az avatarom...helyette ez a smile képződött. Illetve megvan, átpaterolta magát itt az ablak alatti smile sorba a 3.helyre, ott ufoskodik az arca. Hát ez meg hogy? Persze újra töltöttem de semmi. Esetleg vki?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
14253 levél
12.01.16. 16:17 #2477
Babykiller
http://www.youtube.com/html5

Én a helyedben lepucolnám a böngészőt és a flasht is és újratenném.
51822 levél
12.01.16. 10:20 #2476
Barthezz
És ezt hol lehet megtenni?
14253 levél
12.01.16. 09:49 #2475
Babykiller
Vagy kapcsold be a HTML5-t a FLASH helyett.
7786 levél
12.01.16. 08:11 #2474
Lovi Tommy
Adott egy dvd amire régen mentettem ki videofájlokat .avi formájában. Még nem volt anno külső hdd-m stb. na most nekem ezek kellenének, de ha megpróbálom gépre vagy külső hddre másolni, kiírja a másolás végén, hogy Adathiba (crc)
Lejátszani le tudom, képet stb-t tudok másolni a dvd-ről. Mi lehet a probléma? :S
51822 levél
12.01.15. 19:11 #2473
Barthezz
Pár napja FF alatt a youtube folyamatosan kifagy nálam, főleg, ha belekattintok egy videoba és nem folyamatosan játszom. Ilyenkor egy F5-el ugyan újraindul a leállt video, de elég idegesítő. Új flash playert tegyek fel, esetleg ürítsem a böngésző gyorsítótárát, vagy más módszerrel kellene próbálkoznom?
85 levél
12.01.13. 20:20 #2472
Geonosis
ok, végül sikerült felrakni a "saját lemez" menüpont alatt. most már megy minden, kösz a segítséget.
14253 levél
12.01.13. 17:43 #2471
Babykiller
Bemész eszközkezelőbe, kiválasztod a monitort, majd a tulajdonságok lapon a manuális frissítést és megadod a driver helyét, ő pedig felteszi amennyiben talál ott megfelelőt.
85 levél
12.01.13. 16:29 #2470
Geonosis
leinstalláltam, de még mindíg nem tudom felrakni a friss verziót. most valami 2006os alap van és amit feltennék az 2009es, de nem engedi. ugyan azt írja.
nem lehet manuálisan feltelepíteni?
10589 levél
12.01.13. 15:33 #2469
Dark Archon
Szoftveresen csinálhatsz te vele bármit, attól még fog képet adni, legfeljebb nem a natív felbontáson, de mivel pont ez a baj, nagy gebasz nem ér.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
85 levél
12.01.13. 15:25 #2468
Geonosis
az új DSUB kábellel már szép képet ad, de nem tudom felrakni natív felbontásra a monitort. régebben is volt ilyen gond, de akkor az illesztőprogram frissítése megoldotta a problémát, viszont most nem tudom feltelepíteni, mert azt írja, hogy naprakész.
vajon egy reinstall megoldaná?
attól, hogy leinstallálom a mostani illesztőprogramot, még meg fogja tudni jeleníteni a képet?
1 levél
12.01.06. 20:44 #2467
BenJohnson
Sziasztok!

Mai nap sikerült a gépemen véghezvinni egy ráncfelvarrást. Miden szép és jó de a videokártya baromi hangos valamiért. Egy gigabyte 570 gtx lenne wingforce 3 hűtéssel ami állítólag halk lenne de sajnos nálam nem az.
Olyan mintha állandóan maxon pörögne.A konfig többi része egy gigabyte ph67a-d3-b3 alaplap , a táp pedig egy chieftech 750w-os.
Remélem tudtok segiteni
14253 levél
12.01.06. 18:57 #2466
Babykiller
DVi->VGA átalakítón keresztül használod? Mert ha nem, megpróbálhatod úgy.
999 levél
12.01.06. 18:25 #2465
Sityi
Pofám leszakad - a hivatalos oldalon lévő termékspecifikációk szerint is csak DSUB van rajta... Általában a monitorokhoz kapott VGA-kábelek vékonykák és nem épp a jó árnyékolásukról híresek. Ha újat veszel, ügyelj rá, hogy minél vastagabb legyen, mert az már jelzi, hogy nem spóroltak az anyagon.
85 levél
12.01.06. 17:28 #2464
Geonosis
sajnos DVI nincs rajta, úgyhogy a gyári DSUB kábelt használom, amit alapból adtak hozzá.
nem tudom, hogy milyen minőségű kábelt adtak hozzá, de remélem valami gagyit és az lesz a gond.
999 levél
12.01.06. 17:06 #2463
Sityi
Szinte biztos, hogy kábeltörés és/vagy gagyi minőségű / rosszul árnyékolt kábel csinálja. Ugye sima DSUB kábellel használod? Ha a monitorod tudja a DVI-t, érdemes inkább azzal összekötni a kettőt, mert ott már digitálisan megy a jel a kijelzőig, és nem (olyan) érzékeny a jelminőségre.
10589 levél
12.01.06. 14:41 #2462
Dark Archon
Mintha szellemképes lenne? Elég nehéz elképzelni, nem tudod lefényképezni jó minőségben? Esetleg nyomj a monitor menüjében egy gyári resetet. Próbálj ki másik kábelt, ha idáig DVI kábellel volt kötve, akkor most VGA-val és vice versa. Szoftver szvsz ilyet nem csinál. Más ötlet tényleg nincs -> szerviz.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1560 levél
12.01.06. 12:43 #2461
Retee
Túl sok bölcs dolgot akkor már nem lehet mondani. Szoftveresen talán még annyit megtehetsz, hogy törlöd a monitor driverét és felrakod újra (ha win 7-ed van, akkor ne az update-re bízd, hanem csináld manuálisan, márkás monitor ahogy látom, biztos van hozzá driver). Ha ez sem segít és a Winben semmit sem állítottál el, akkor marad a szerviz... Esetleg még egy gyors teszt egy másik gépen.
85 levél
12.01.06. 12:26 #2460
Geonosis
sajnos nem javított semmit. most megpróbáltam 4:3as képaránnyal, hátha az nem tettszik neki, de ugyan olyan rossz maradt.
már ötletem sincs, hogy mi lehet a baja.
1560 levél
12.01.05. 22:09 #2459
Retee
Nekem egyszer csinált hasonlót, mikor a kábel nem érintkezett tökéletesen a monitorral mert egy nagyon picit ki volt lazulva. De ha más gépnél jó, akkor nem valószínű, hogy a monitornak baja lenne. Esetleg lekaphatnál egy más monitorvezérlő drivert, hátha csak valami szoftveres bug.
85 levél
12.01.05. 21:51 #2458
Geonosis
a felbontás jól van beállítva.
amúgy ez nem csak karaktereknél, hanem minden kontrasztos szín határánál is látszik.
az lehet, hogy hibás a vga/monitor, vagy csak rosszul van beállítva?
10589 levél
12.01.04. 21:50 #2457
Dark Archon
Szerintem nem a natív felbontás (1920*1080) van beállítva vagy a betűk simítása be van kapcsolva.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
85 levél
12.01.04. 19:40 #2456
Geonosis
az mitől lehet, hogy a monitorom megkettőzi a dolgokat? pl fehér hátteren a fekete betűktől jobbra halványabban látszik ugyan az a betű és még a halványabbtól jobbra mégegyszer. (hirtelen nem tudtam szebben megfogalmazni, remélem értitek)
ez a monitor egy másik gépen hibátlanul működött és ezen a gépen egy másik monitor nem produkált ilyen hibát.


erről a monitorról lenne szó: LG flatron W2243S.
videókártyám: geforce gt430 (legfrissebb driverrel)

mi lehet a gond?

10960 levél
12.01.04. 09:44 #2455
Lacko
Nagyon szépen köszönöm a választ! Pont ez érdekelt!
10589 levél
12.01.04. 09:05 #2454
Dark Archon
Nem szedheted le egyiket sem, ezek nem egymás leváltására lettek kitalálva. Van program, ami a 2-est használja, van ami a 3-ast és így tovább. A javításokat érdemes letölteni hozzájuk.

Más kérdés, hogy amikor eltávolítasz egy programot, az nem ellenőrzi, hogy kell-e még másnak is mondjuk a .NET 2, tehát lehet, hogy tényleg nem kell, mert már rég nincs fent semmi, ami használná, de ha mégis, akkor meg fog zuhanni és nem fogsz emlékezni rá, hogy miért
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10960 levél
12.01.03. 19:21 #2453
Lacko
Az LA Noire nem indult el telepítés után és mivel az egyik lehetséges megoldás az volt, hogy szedjem le a 4-es dotNetet, hát megcsináltam (ez persze nem segített, de nem ez a lényeg), hanem hogy nem volt 4-es .Net a gépen, de szerintem az néhány játéknak kell, ezért visszatenném. De úgy látom az installed programok között, hogy van a gépemen egy .Net 2, 3, 3.5 és végül a 4. Ezek mind kellenek? Leszedhetném mondjuk a 2-t?
10589 levél
11.12.31. 13:44 #2452
Dark Archon
Persze, előhúzom mindjárt a seggemből, hogy milyen konfigod van meg kigondolatolvasom, hogy milyen cuccokat kaptál és mindjárt írok egy 100%-os megoldást
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1 levél
11.12.31. 12:55 #2451
gabexxx
Hello.Uj vagyok és kéne egy kis segitség.Nemrég kaptam uj cuccoakt a géphez minden jól ment,de azután már pár játkból kilépett.Egyszer magától indult ujra máskor meg neekm kelett leállitani.a másik hiba az is hogy játék közben kiirja hogy a windows hibát észlelt ezért leáll.Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
76 levél
11.12.26. 21:40 #2450
Roland921026
kösszi
14253 levél
11.12.24. 11:42 #2449
Babykiller
Kösd rá ugyanazzal a kábellel és teszteld le.
8894 levél
11.12.23. 23:40 #2448
goodboy007
A vezérlőpult, képernyő-beállításainál kell szerintem keresgélned.


Roland921026: Kár akármilyen PS3-emulátorral próbálkozni, ugyanis ilyen nem létezik és igen nagy valószínűséggel nem is lesz.
10589 levél
11.12.23. 22:40 #2447
Dark Archon
Nem elég, hogy két eltérő márkájú RAM-ot használsz, még más a sebességük is. Ne csodálkozz, hogy kiakad.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
76 levél
11.12.23. 17:28 #2446
Roland921026
Hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy ps3 emulátort hogyan kell beállítani? Mert van egy olyan h ps3 emu 0.0.2 feltelepítettem és azt írja ki h "Component ' MSCOMCTL.OCX' or on of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid".
76 levél
11.12.23. 17:28 #2445
Roland921026
Hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy ps3 emulátort hogyan kell beállítani? Mert van egy olyan h ps3 emu 0.0.2 feltelepítettem és azt írja ki h "Component ' MSCOMCTL.OCX' or on of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid".
3 levél
11.12.23. 17:24 #2444
Molly001
A gépben van 2db Hyundai DDR2 667 van és 2db Samsung DDR2 533
És ha jól értelmezem a siw-et az előbbi 64 az utóbbi 72 bites chipekre van osztva.uh. ez rejtély marad

Valószínű, h a melegedés lesz a hiba, a vga ventilátora nagyon forró levegőt fúj és süt mint a...
Jelenleg 81°C ez nemtom mennyire normális.

Megpróbálok majd beaplikálni a vga mellé még 1-2 ventilátort hátha az segít.
Köszöntem a választ és türelmet.
29146 levél
11.12.23. 16:51 #2443
Germinator
Az a helyzet, hogy van egy HD6970-es videókártyám, van hozzá HDMI-kábel, azt bedugom a tévébe, de amikor átrakom a képernyőt az utóbbira, akkor nem full screenben jelenik meg. Keletkezik egy fekete keret a képernyő körül. Mi miatt lehet ez? Sima monitorkábellel az előző videókártyámmal normálisan működött, most valami miatt nem. Nem tudom, mit kéne beállítanom. Any ideas?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
999 levél
11.12.23. 16:49 #2442
Sityi
Átnyálaztam a kézikönyvet, de semmi ilyesmi beállítást nem találtam. Esetleg a BIOS update segíthet még. Illetve van egy olyan megjegyzés a kézikönyvben, hogy olyan memóriamodulokat nem támogat a lap, amelyek 128 megabites chipekből épül fel - nem tudom, ez mennyiben vonatkozik rád.
3 levél
11.12.23. 16:27 #2441
Molly001
Nemrég takarítottam ki sűrített levegővel, de valószínű valami selejtet vettem mert rengeteg víz kicsapódott mikor fújtam vele, remélem semmilyen zárlatot nem okoztam vele


alaplap:Asustek P5L-VM 1394 Rev1.xx

Köszönöm szépen a segítséget

999 levél
11.12.23. 14:46 #2440
Sityi
Első blikkre én túlmelegedésre gyanakszom. Egy sűrített levegős takarítás nem árt a gépnek. A 3 GB pedig valószínűleg azért van, mert a BIOS-ban nem kapcsoltad be a Memory Remapping funkciót. Ha írsz egy pontos alaplaptípust, szívesen leírom, hogy tudod bekapcsolni.
3 levél
11.12.23. 14:13 #2439
Molly001
Sziasztok.

Segítségre lenne szükségem.

Gépem:
Intelcore2 6320 1,86Ghz
4G ram
nvidia geforce GT 220 1G
Windows7 64

Probléma: Bármilyen játékot indítok el, 5-10perc-ig kifogástalanul megy majd elsötétül a képernyő, felakad a hang és újraindul a gép.

Legutoljára a prototype-t toltam, ami azért igénybe tudja venni a gépet de semmi gond nemvolt.Azóta viszont bármit rakok fel,semmi nem megy, még azok is lefagynak amik régen simán mentek o_O

Driver geniussal frissítettem, az összes drivert, -nemhasznál
ccleaner, advaced system care5, rendszeresen futtatva van a gépen.

A 4G-ből csak 3-at használ a win, pedig a 64-es elvileg tudná mind a 4-et.
2 monitor van rákötve a gépre meló miatt, ha játszom az egyiket az nvidia vezérlőpultban mindig lekapcsolom,de nem húzom ki. majd game végeztével visszapipálom mindkettőt. Nemtudom, hogy ez az oda-visszakapcsolgatás árt-e neki..

Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném.
14253 levél
11.12.22. 18:39 #2438
Babykiller
Szia! Olyan régi az alaplap, hogy lehet nem készítettek hozzá meghajtóprogramot (ilyet megtett a logitech a webkamerámmal is).
Ha az a driver sem jó, akkor valószínűleg külső hálózati vezérlőkártyával tudod csak megoldani a problémát.
LINK
3 levél
11.12.22. 13:44 #2437
lujipapa
Az alaplap: AOPen MX46-553V.Lepucoltam,restart,telepités.......SEmmi.Megkerestem az alaplapgyártó honlapját,de nem jött össze.A WIN 7 telepítőm (legális) biztos jó.mert egy ASUS alaplappal már tökéletesen működött,mindent felrakott amit csak kellett.Itt is mibden megvan,csak az illesztőprogram hiányzik.De most azt csináltam,hogy felraktam az XP SP3-at,és másodiknak a legújabb Kivi Linuxot.Mindkettő tökéletesen múködik.Amikor van egy kis türelmem akkor el kezdek keresgélni driver után.
Köszönöm a segítséget!!!

BÉKÉS és BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.

lujipapa
581 levél
11.12.21. 15:00 #2436
stero
Bocsi teljesen hülye vagyok az alaplap-proci dologhoz .. thx
1022 levél
11.12.21. 14:47 #2435
Dirttwo
Ugye most hülyéskedsz?...

MEHET bele minden ami 64bites, a procid is az.Ha meg 4Gb ramod van akkor meg ajánlott is a 64-es win7
juventushungary.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.