Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi lehet a probléma?

34 levél
08.09.27. 15:12 #734
Engwar
Hi!
Probléma:
A gépem folyton kifagy vagy kékhalál, az egyes részek pl: külső vinyó nem mükszik, ha minden rá van kötve a gépre, de van mikor az DVD olvasó nem szal, mikor mi...(más gépen tökéletesen mennek) oh, és sokszor még ráz is a gép...

Gyanu:
én 2 dologra gyanakszok, az egyik a táp. Nem lehet hogy kevés lett idővel? Viszont már kikötöttem a gépből az egyik olvasót, a hagkártyát, az usb kártyát, kihóztam a külső vinyót, a scanner-t és a nyomtatót. Ez nem oldotta meg a problémát.

A másik a video kártya lenne, nem lehet hogy túl erős ehhez a konfighoz??, erre azért gyanakszom, mert az előtte lévő kártyámmal nem volt ilyen, az egy Radeon 9600-as volt. Viszont a problémák csak kb 1 hónap mulva jöttek elő, miután bekötöttem.

Én már nem igazán tudom hogy mit kéne tennem, már töbször is újraraktam az oprendszert, de az sem segített, szal nem hiszem, hogy szoftware-es lenne a probléma......Lehet hogy csak egyszerűen anarhista?!

konfigom:
AMD K7S8X alaplap, GeForce 7600Gt (256) videokártya, AMD Athlon 2500+ proci, Creative SB Live 5.2 hangkártya, 1Gb DDR Ram 400Mh (2x256 + 1x512), Maxton 80Gb Merevlemez, egy Noname 300W-os táp, 1 Pioneer DVD-RW, + 1 DVD-ROM, usb kártya, digipad, külső 80Gb usb-s merevlemez (Samsung),Scanner, nyomtató bla..bla..bla...

Nah ez szép hosszú lett, de hátha tudja v.ki a megoldást...
3225 levél
08.09.26. 07:19 #733
sHarris
Újabb kérdés:

Az egészséges, ha egy modemes internettel a csatlakozás csak sokadik próbálkozásra sikerül? Ugyanis legtöbbször kiírja, hogy 678-as hiba, nem tudott a gép kapcsolódni a netre, mert a távoli gép nem válaszol stbstb.

Ez így jó, vagy valamit változtassak rajta valahol? Thx.
"A baribibasz söprögessen meg téged te barisutyi temető.Pieszmokáár te Gettlow."
37 levél
08.09.22. 12:41 #732
mosca
tölst le az avast próbaverzióját és azt futtasd!
ha ez nem lenne elég akkor csak a gyalu marad!!
Play hard, or go home!!!
1 levél
08.09.18. 13:05 #731
koviali
Sziasztok! Az a problémám, hogy sem a firefox,sem az internet explorer nem indul el a gépemen, illetve ha mégis elindul valamelyik, akkor is csak egy fehér lap jelenik meg és csak töltődik, csak töltődik, de nem jön be semmi... de általában el sem indul egyik böngésző sem, ha rákattintok az ikonokra, nem történik semmi, viszont a feladatkezelőben látható, hogy futnak. nemrég volt egy vírusírásom, azóta van ez a gondom. tudna valaki segíteni? előre is köszi
1941 levél
08.09.16. 22:59 #730
Qwen
Hibásan működő hardwer,vagy rossz (rosszul telepített nem a hardwer-hez való) illesztőprogram okozza.

szer.: Ez csak egy tipp.De valahol olvastam és ott az 5.1-es hangkártya okozta ezt.
8894 levél
08.09.16. 20:39 #729
goodboy007
Nah már megint ez a kibaszott Hardware Interrupts. Ma délután warcrafoztam neten és egyszer csak elkezdett akadozni. Alt+tab-->processzorhasználat 60%-on. Process Explorer szerint "Hardware Interrupts" eszi mindet. Ez mi a szar? Újraindítottam a gépet, de ugyanúgy megmaradt. Mi okozza ezt? Nem lehet valahogy kilőni?
53 levél
08.09.10. 09:37 #728
gamer007
Csá mindenkinek!

Van egy kis problémám, ha tudtok légyszi segítsetek.
Szóval arról van szó, hogy megvan a gta vice city torrentes verziója, de indításnál mindig kér, egy bizonyos mss32.dll fájlt. Nos keresgéltem a fórumokon, hátha már más is járt így.....de miután bemásoltam, a fájlt a (remélhetőleg/tanácsolt) megfelelő helyre, még akkor sem ismeri fel a fájlt a játék.

Segítséget előre is köszi.
3225 levél
08.09.09. 21:27 #727
sHarris
Én inkább CD-t használok, mert nincs kedvem neten keresgélni.
"A baribibasz söprögessen meg téged te barisutyi temető.Pieszmokáár te Gettlow."
16067 levél
08.09.09. 21:21 #726
david139
vagy netről ha nincs kedved cd-t keresgélni
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
3225 levél
08.09.09. 18:53 #725
sHarris
A alaplaphoz járó CD-ről telepítsd a drivereket hozzá (legalábbis nekem alaplaphoz volt).
"A baribibasz söprögessen meg téged te barisutyi temető.Pieszmokáár te Gettlow."
12 levél
08.09.09. 18:33 #724
DarkS
Hy!
Ujraraktam a windowst de nincs hang mi lehet a baj?
A vezérlőpultban azt irja hogy nincs hangezköz ez mi és hogy tudom megoldani hogy legyen hang végre.
elöre is kössz
ThanX DarkS
Lendítés,célzás,dőfés,vissza
16067 levél
08.08.30. 19:46 #723
david139
újraraktam a winfost, és mikor gyorsinditás eszköztárat akarok létrehozni azt mondja "Nem hozható létre eszköztár."
tudja valaki mi a baj?
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
14253 levél
08.08.24. 00:14 #722
Babykiller
Fejjel lefelé dugtad bele a kábelt.
17 levél
08.08.23. 21:13 #721
zaka01
hello!
nekem csak egy kis gondom van...: a floppy meghajtó kábelei egy hete vmiért ki lettek húzva és csak ma dugtam vissza mert a windows leállításánál kiírta hogy ellenőrizzem az A meghajtót...ez már megszünt viszont most az a baj hogy a floppy meghajtó LED-je folyamatosan világít! Ez mitől lehet, illetve hogy lehet megszüntetni? köszi
10 levél
08.08.23. 18:31 #720
marhus
Sziasztok!
Hatalmas gondom van és nem tudok mit kezdeni vele!Először is a gép amiről szó van4 alap,AMD Sempron 2800+ 1.6Ghz proci,nVidia GeForce 7300GS 256 mb vcard 512 ram.Nos a gond:ujra lett telepitve az xp {kiprobáltam egy párat a gond ua.}szépen felraktam rá mindent ami kell. De rejtélyes okok miatt ujra inditotta magát játék közben {Test Drive} gondoltam a gép nem birja de ez a helyzet a Pro street-tel is pedig előtte az futott rajta és szép sorba most már az összes játéknál ezt csinálja a többi minden oké. Mi lehet a gond
1339 levél
08.08.23. 12:44 #719
feri13
Szerintem egy reinstall (újraformázás nélkül) megoldán a gondot. Ha nem formázod újra a lemezt, akkor a Windows meg lesz javítva, ésa a Dokumentumok is ottmaradnak.

nem nagyon értek hozzá, szóval nem biztos hogy megéri rám hallgatni...
2006. 08. 07. - 2008. 09. 08. - to be continued as... sHarris
1750 levél
08.08.23. 12:13 #718
X-com
Neked barátom egyenlőre semmi, csak aztán el ne kezdj józanodni Na az, az már pl probléma
38325 levél
08.08.23. 02:10 #717
kopé
mi lehet as probléme????:_D
nemtufom
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1 levél
08.08.22. 23:36 #716
cme
Sziasztok, nekem is az alul leírt problémám van: sehol sem látok az asztalon ikont, nincsen tálca sem, jobbkattintásra nem csinál semmit, ha ctraltdelt nyomok akkor megjelenik egy homokóra a kurzornyíl mellett, de nem jön elő semmilyen ablak. Sok fontos dokumentum van a gépemen, amit így nem tudok elérni...
18846 levél
08.08.19. 15:06 #715
Peace
Én azt hittem csak crt-kre hat a mágnesesség meg a mobilos gerjedés. És miért kellett 2,5 év hogy megjelenjen ez a hiba? Nekem csak ez a fúrcsa. Fél méterre van mélynyomó a géptől, de ennél messzebb nem is tudnám tenni.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
533 levél
08.08.18. 18:02 #714
crytekeng
Tuti hogy túl közel voltak hozzá a hangfalak ,így az azokban lévő mágnesek is.Amúgy mégeggy jótanács:Mélynyomót némileg távol helyezd el a géptől ,mertbár nemtudom mennyire nyúzod ,de legközelebb a vinyódat fogja hazavágni
18846 levél
08.08.18. 05:25 #713
Peace
Tft panelre is hatna a mágnesesség? Van hangfal a közelében. A 2 front mellette és a center meg pont alatta. De akkor 2,5 évig miért működött normálisan ebben a felállásban? Mindegy, már felküldettem samsung szervízbe. Meglátjuk mit mondanak.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
533 levél
08.08.18. 00:00 #712
crytekeng
Tft móniknál/móniknál..hát ilyet XD /nemigen szokott ez előfordulni ,így megkérdezném tőled hogy nincs e vmi mágneses dolog a Móni közelébe ,esetleg hangfal nagy mélynyomóval stb....??
18846 levél
08.08.16. 13:08 #711
Peace
Pár napja megjelent egy rikító rózsaszín csík végig függőlegesen a TFT-m jobb szélén, majd kis idő elteltével egy kék is tőle fél cm-re. Akkor is látszanak ha gép kikapcsol és még pár mp-ig keresi a monitor a bemenő jelet. Ez több mint valószínű hogy kis képcső haldoklás lesz? Bevinném garba csak nem szeretném hogy engem nézzenek hülyének.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
29146 levél
08.08.15. 22:21 #710
Germinator
Naaa, már megint!

Help Nem tudom, mi ez.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
10 levél
08.08.11. 20:32 #709
Guitarmaster
és azt hol találom?
1941 levél
08.08.11. 15:57 #708
Qwen
Az nem sok.Lehet a procid melegszik.Vagy a táp kezdi megadni magát.
Csinálhatnál egy memória tesztet is.
10 levél
08.08.11. 13:08 #707
Guitarmaster
74fok volt a leg melegebb de hogy amikor lefagy mennyi azt nem tom
10 levél
08.08.09. 10:44 #706
Guitarmaster
1941 levél
08.08.09. 10:43 #705
Qwen
10 levél
08.08.09. 10:36 #704
Guitarmaster
nem találom sehol nem tudsze egy oldalt ahonnan le tom tölteni?
10 levél
08.08.09. 10:20 #703
Guitarmaster
télleg fok akkor azt is leszedem és kipróbálom kössz
1339 levél
08.08.09. 00:45 #702
feri13
Na mégsem írtam ki semmit se CD-re, utólag kiderült, fölösleges is lett volna: sikerült a boot-fájl szerkesztése, tökéletesen indul. Kösz a tanácsot!

(És egyúttal mostmár azt is tudom, mire való a boot.ini)
2006. 08. 07. - 2008. 09. 08. - to be continued as... sHarris
1339 levél
08.08.08. 23:55 #701
feri13
Ok, kösz, megpróbálom, de előtte mindent kiírok lemezre, a biztonság kedvéért...
2006. 08. 07. - 2008. 09. 08. - to be continued as... sHarris
1941 levél
08.08.08. 22:45 #700
Qwen
XP-d van akkor a Boot.ini fájl szerkesztésével meg lehet oldani.De vigyázz ne,hogy rossz sort töröljél ki.
1339 levél
08.08.08. 21:56 #699
feri13
Helló!

Gondoltam, újra megkérdezem, mert nem igazán kaptam rá választ...

Áramszünet után sehogy nem akart elindulni a gép. Újraraktam a gépet, eközben azt írta ki, hogy sérült a vinyó, aztán újraformáztam az egészet. Eddig nincs is gond, legalább jobb lett a teljesítménye. Ami azonban érdekes, hogy telepítéskor megpróbáltam a másik vinyóra tenni, de ott nem sikerült, ezért visszatértem a C: meghajtóhoz.
Azóta indításkor mindig megkérdi, hogy melyik rendszert akarom indítani (tegyük hozzá, hogy a másik lemezen lévőt azóta töröltem, szóval csak egy oprendszer van).
Vmi ötlet, hogy mit csináljak vele? Nagyon idegesít.

Megj.: Mostmár egyre jobban.
2006. 08. 07. - 2008. 09. 08. - to be continued as... sHarris
1941 levél
08.08.08. 20:09 #698
Qwen
A GPU-t kell nézni.A CPU az processzor.
51 fokot akartál írni,nem? % vagy fok nem mindegy.De az 51 fok az nyugalmi állapotba van.Terhelés alatt kén megnézned.
Lehet a RivaT-t kéne feltenned.Azzal megtudod nézni,hogy a játék alatt hány fokos.Elindítod a RivaT-t és középen lesz két ablak(vízszintesen),a felsőn a "customize" mellett a kis ablakra katt,és az 5. ablakba ott a "Hardware monitoring".Elindítod és majd visszatudod nézni.
10 levél
08.08.08. 19:12 #697
Guitarmaster
letöltöttem z Everest-et de nem találom h hol írja a videókértya hőmérsékletét
A "hőmérsékletek"nél nincs de van vmi GPU amit nemtok h mi az a legmelegebb 51%
1941 levél
08.08.08. 18:42 #696
Qwen
Ha túlmelegszik akkor igen.Nézd meg hány fokos a videokártya(VGA).
Tedd fel a RivaTuner-t vagy Everest-et.
10 levél
08.08.08. 18:29 #695
Guitarmaster
ez a gépház tetején (középen van) nincs rajta semmin csak a tetőhöz van csavarozva. de a videókártya a legforróbb (főleg ahol a kondik vannak) az is csinálhat ilyet?
1941 levél
08.08.08. 18:13 #694
Qwen
A gépház tetején(hátul) általában a Táp van.
Ez venti(amit levettél) rajt volt valamin vagy csak simán rá volt fogatva a házoldalára?
10 levél
08.08.08. 18:07 #693
Guitarmaster
hát nem vok egy infós zseni nemtom mi az a vga meg h hogy néz ki a processzor de a ventillátor a gépház tetején van
1941 levél
08.08.08. 17:47 #692
Qwen
Csak nem a vga vagy proci venti?
10 levél
08.08.08. 17:40 #691
Guitarmaster
ki lett szedve az egyik ventillátor mer elromlott és nem cseréltem még ki akkor valszeg az a baj ugye?
1941 levél
08.08.08. 16:55 #690
Qwen
Nézd meg,hogy nem melegszik-e a vga vagy proci.
10 levél
08.08.08. 15:33 #689
Guitarmaster
Helló
Van egy problémám. Ha egy játékot elindítok (szinte bármelyiket) akkor játék közbe lefagy a gépem. néha fél óra de van hogy már két perc alatt.
Elvileg nem vírus mert nem talál semmit a vírusírtóm. Már 2szer is újraraktam a gépet de még mindig ezt csinálja.
Lécci segítsen valaki mi lehet a baja?
29146 levél
08.08.08. 12:24 #688
Germinator
Na ezt fejtsétek meg. Olvasgatom a Dome-ot, egyszer csak mindenféle előjel nélkül újraindul a gépem. Amikor visszakapcsolódik, a routerem nem működik, nincs internet. Most újratelepítettem, de hogy ez mi lehetett...

Vírus, vagy mi?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
14642 levél
08.08.05. 17:32 #687
Razor03
Másik gépen is ki kéne próbálni azt az XP lemezt .
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
12 levél
08.08.05. 17:29 #686
Zoli08
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy a számítógép az XP-cd-ét nem bootolja be
de viszont a Biosba bevan álitva CDrom ra
és amikor azt kéri nyomjon meg egy gombot a boot-oláshoz ara nemreagál és betölt az xp
légyszi aki tudja mi a probléma irjon
köszönöm előre
14253 levél
08.08.04. 20:39 #685
Babykiller
A ventillátort nem fordítottad el véletlenül a bordán tisztításkor?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.