Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi lehet a probléma?

53 levél
08.06.06. 10:06 #534
gamer007
Üdvözlök mindenkit.

Hardverrel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A memória, ha elromlik produkálhat-e olyat, hogy pl játék közben egyszer csak újraindul a gép, vagy simán csak netezés közben ?

Választ előre is köszi.
1340 levél
08.06.06. 09:20 #533
tomcsa4
Warez? Egy idézetet találtam neked: "Rányomom a change realm gombra, de az azt írja ki, hogy unable to contact to server."
Két lehetséges megoldás van: vagy le van állva a server, vagy rosszul írtad be a realmlist realmlist.stormcraft.nl-t." by SG.

DE ha warez, akkor ne csodálkozz ilyeneken, mivel megszüntethetnek szervereket, kidobhatnak stb.
World of Warcraft 2006.01.31-2007.10.08 || only original server (Arathor) || total played: 239 days || Kedvenc játékom
1371 levél
08.06.06. 07:09 #532
U.S.F. Voyager
Először is gondolom ez nem ebbe a topicba tartozik...
Másodszor: próbáld meg megnézni a szerver honlapján az éppen aktuális pecset,lehet hogy váltottak egy újabb verzióra...
Never trust others....
5 levél
08.06.05. 21:16 #531
Joachim Ratze
Sziasztok !
Az lenne a problémám hogy letelepítettem a World of Warcaftot és a Burning Crusade-t a patchekkel együtt,egy hétig ment is a játék de aztán egyszer csak jelentkezek be és kiírja h unable tocontact,már próbáltam a realmlistet is változtatni,meg a wtf-et is és már újra is telepítettem és még mostis ezt írja ki.Légyszíves ha vallaki tud vmit segíteni írjon.
Előre is köszönöm
14642 levél
08.06.05. 19:48 #530
Razor03
De lehet driver, windows gond is, vagy más.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
499 levél
08.06.05. 19:40 #529
Lennox
Más játéknál nem csinálja, de a patchek nincsenek fennt.Akkor most letöltöm és felrakom őket kösz
14642 levél
08.06.05. 19:26 #528
Razor03
Más játéknál nem csinálja? Korábban jó volt? Patch-ek fent vannak?
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
499 levél
08.06.05. 18:33 #527
Lennox
Hi!
Egy játékkal lenne gondom ami nem más, mint a Flatout2 és az a gond, hogy kb negyed órát játszok és az egész gépet lefagyasztja(a kép elmegy a monitor kikapcsol és indíthatom újra az egész gépet)
HELP ME!
köszi előre is
5 levél
08.06.04. 19:59 #526
Joachim Ratze
Sziasztok !
Az lenne a problémám hogy letelepítettem a World of Warcaftot és a Burning Crusade-t a patchekkel együtt,egy hétig ment is a játék de aztán egyszer csak jelentkezek be és kiírja h unable tocontact,már próbáltam a realmlistet is változtatni,meg a wtf-et is és már újra is telepítettem és még mostis ezt írja ki.Légyszíves ha vallaki tud vmit segíteni írjon.
Előre is köszönöm
1 levél
08.06.04. 17:34 #525
FecOoOoOo
HI, nekem az lenne a gondom hogy lassú a gépem mint a szemét már újraraktam (monjuk most csináltam először de sztem jó lett),virusirtóztam(AVG-vel) de nem történt érdemi változás. Biztos én vagyok a béna de nem találtam semmi más lehetőséget a neten szal örülnék ha tudna valaki segíteni. Haverok azt mondják esetleg hardware hiba lehet de ők se nagyon vágják ahogy elnézem.

Szóval előre is köszi!
2829 levél
08.06.04. 09:00 #524
Dilizs
Nah a segítségeteket szeretném kérni!

Van nekem egy 30 Gb-os vinyóm, ami tudomásom szerint sima ATA csatolású! Az alaplapom meg SATA2-es, vagyis csak 2 db eszközt kezel egyszerre, vagy egy vinyó és egy DVD író, v. két hdd. Na már most van egy 250-es hdd-m amin a rendszer is van, meg ugye mellé kötve a dvd íróm. Azt szeretném elérni, h. +ban még a 30 Gb-osat is kezelje (rack-nek). Ehhez vettem egy Ultra ATA Ide Controller Card-ot ---> Silicon Image/IDE Card RAID/ Ultra ATA 133.
Beraktuk, majd szoftver felrakva a kareszhoz, De nem látja a rendszer! És ez a problem! Jól van összedugva, mert ha nem lenne jól, akkor be sem bootolna a rendszer. (Ezt onnan tudom, h korábban már volt ilyen.)Biosban se látja...Sztetek egy formázás a 30Gb-oson talán megoldaná? Csak azért kérdem mert korábban azon volt(ak) az XP rendszerek és lehet az kavar be?!

Előre is thnx a helpet.
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ Gigabyte GTX 760 OC/4 GB/GDDR5 ¤ 2*4GB 1333Mhz Kingmax DDRIII
10985 levél
08.06.04. 08:46 #523
VodevilX
Esetleg a lemezkezelésben nézd meg, hogy ott van-e, mert lehet, hogy csak egy másik meghajtó betű kell neki. Bár ha eddig jó volt, akkor nem hiszem, hogy ez lenne...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31932 levél
08.06.04. 05:34 #522
szbszig
Nagyszerű... Pedig már holnap (azaz délután) is kellene rögtön. Most cipelhetem be az egész laptopot helyette a konzultációra...

Még szerencse, hogy annyi eszem van, hogy minden fontos dologról, ami rajta volt, tartok másolatot valamelyik gépen. Legalábbis azt hiszem.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
482 levél
08.06.04. 04:16 #521
Playbahnosh
Ahogy mondod, nagy valószínűséggel-->kuka.
31932 levél
08.06.04. 03:47 #520
szbszig
Ha váratlanul egyik gépem se hajlandó felismerni a pendrive-omat, akkor mit lehet tenni? Azon kívül, hogy kidobni a kukába, és venni egy újat...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1113 levél
08.06.03. 21:47 #519
Death666
Köszi, a dolog bevált, bár érdekes dolgokat produkált utána a gép, 1 napig ki volt kapcsolva a táp is, ma visszakapcsoltam, gép elindít, vinyót nem ismerte fel egyből, kikapcsoltam, bekapcsoltam, minden a helyén volt O.o

Routeremmel is gond van, valszleg a tápkábele szar, mert ma visszadugdostam és meg se nyekkent. Lemértem feszmérővel, 0 db voltot adott le, 5 perc múlva újra megmértem leadta az 5 voltot, bedugtam, működött...mozgattam a vezetéket hátha kontaktos és nem...szal nem vágom mindenesetre szerzek majd másikat mer vmi nem oké.
Twelve galaxies, and all coming at me!
14642 levél
08.06.03. 11:14 #518
Razor03
Az a firewire, ha nincs szükséged rá (gondolom integrált, ezért nem tudsz róla) tiltsd le a bios-ban (ott ahol a hang és háló kártya van - integrált opción belül). Persze driver cd-ről fel is tudod telepíteni.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1113 levél
08.06.03. 10:28 #517
Death666
Hi, az a problémám, hogy win bootoláskor egy bizonyos IEEE adaptert végtelenszer kezd el felismerni a gép, ettől totál lerohad a proci, valószínű valami vírust kaptam, nemtom találkoztatok e már ilyennel és ha igen, mi rá a leghatékonyabb írtó, a win újratelepítésen és a format c-n kívül?
Twelve galaxies, and all coming at me!
499 levél
08.06.01. 18:05 #516
Lennox
Ezer kösz megpróbálom bár így lehet csináltam...meglátjuk
2829 levél
08.06.01. 08:56 #515
Dilizs
Rakd fel az 8.5-ös Catalystot és a legfrisebb DirectX9.0C-t(2008 Március)...
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ Gigabyte GTX 760 OC/4 GB/GDDR5 ¤ 2*4GB 1333Mhz Kingmax DDRIII
499 levél
08.05.31. 23:05 #514
Lennox
Hi
Van egy új karim és nemtom hogy mi baja lehet nagy valószínűséggel gyári hibás.Az a gond vele, hogy semmilyen játékot se visz el vmelyiknél kiírja hogy DIRECT 3D ERROR,vmely játékból csak kilép (bejön egy fekete képernyő és kilép az asztalra) meg iylenek. ATI RADEON HD 2600XT ez a kari. Mi lehet a gond?
16067 levél
08.05.25. 11:03 #513
david139
dupla klikk.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16067 levél
08.05.25. 11:03 #512
david139
a gépem jobb lett, de a probléma megmaradt pár ritkábban jön elő, mondjuk ha a a tűzfal scannel, vagy a víruskereső frissít
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
482 levél
08.05.23. 03:38 #511
Playbahnosh
Néha előfordul, hogy a letöltés nem fejeződik be teljesen, mégis késznek nyilvánítja a letöltőprogi. Néhányszor nekem is előfordult. Egyszer pl leszedtem egy 60 megás fájlt, de nem akarta megnyitni semmi. Megnéztem a méretét, és kiderült, hogy csak 36 mega. Néha előfordul. Szerintem töröld a temp fájlokat (mert ha nem törlöd, a letöltő azt fogja hinni, hogy már leszedted és azt fogja neked mégegyszer odaadni ami a cache-ben van), és töltsd le megint.
119 levél
08.05.22. 23:30 #510
joe005
Hát vagy az vagy pedig valami gond lehet az oldalon bár nem akarok hülyeséget mondani
129 levél
08.05.22. 23:00 #509
zolibátyám
Letöltöttem egy programot a microsoft.comról. Amikor meg akartam nyitni azt írta ki hogy file is corrupt. Amikor winrarral akartam megnyitni azt írta ki hogy sérült az archívum. Többször is letöltöttem de mindig ez lett az eredmény. Én nem hiszem hogy sérült fájl-t raknak fel. Akkor mi lehet a hiba? Letöltés közben sérül meg?
119 levél
08.05.22. 17:13 #508
joe005
Hid el hogy igen csak most került oda a sor hogy vegyek 1 zsír új gépet
482 levél
08.05.22. 14:15 #507
Playbahnosh
Hát, 6 év alatt igencsak el tudnak öregedni meg használódni az alkatrészek, még akkor is ha rendszeresen takarítod a gépet és karbantartod. Nem gondolkoztál még egy kis restauráción?
119 levél
08.05.22. 14:09 #506
joe005
Hát kerlek szépen onnan hogy 6 éves a gép és régen ezt teték bele
53 levél
08.05.22. 10:16 #505
gamer007
Köszi Playbahnosh, próbálkozok.
482 levél
08.05.22. 00:17 #504
Playbahnosh
Amúgy azt szeretném tudni honnan szereztél te 380W-s tápot Amúgy fagyás ezer meg egy dolog miatt lehet. Amit tudsz tenni: updateeld az összes drivered a legfrissebbekre, meg a windózt is. Futtass le egy memtestet, takarítsd ki a gépet, gyapjatlanítsd a hűtőbordákat meg a ventiket (el sem hinnéd a melegedés mennyi fagyást tud okozni). Ha ez sem segít, akkor szójál...
119 levél
08.05.21. 17:41 #503
joe005
1 hete ASD
11785 levél
08.05.21. 17:30 #502
Star Wars
Windows mikor volt újratelepítve?
119 levél
08.05.21. 16:55 #501
joe005
Maga a hiba az az hogy szószerint megál az egész gep egersem mozog semmi nem csinál semit agyhalotá valik
14264 levél
08.05.21. 16:38 #500
balays82
Még mindig nagyon sok oka lehet a fagyásnak, főleg mivel elég elavult a rendszered, igaz azt írtad, hogy már 5 éve csinálja. Esetleg írhatnál részletesebben magáról a hibajelenségről is.

Mellesleg TÉK.
119 levél
08.05.21. 16:27 #499
joe005
hát na igen bocs leírom a gép alkatrészeit : AMD 1.8 GHZ, 512 MB ram,380 Watt os táp,alaplap Abit (1 fos ) , videókari ATI 9600 pro 256 mb na tálán ígytöbet tudtok mondani
14264 levél
08.05.21. 16:21 #498
balays82
Ilyen kevés információ alapján nem hiszem, hogy bárki is tudna neked segíteni. Kifejthetnéd egy kicsit részletesebben is, hogy mi a gond. Amit írtál abból még az sem derül ki egyértelműen, hogy a gépednek van fagyási problémája, vagy esetleg valamelyik végtagodnak.
119 levél
08.05.21. 16:17 #497
joe005
Császtok nekem fagyási problémáim vanak és már kb 5 éve csináltatom de nem tudják hogy mi a gond mert egy csomó tuskó nem ért hozzá na plz ötleteket
16067 levél
08.05.21. 15:21 #496
david139
aww nem cseréltem windowst, de akkor ezt megejtem hamar, és majd jelentkezem, köszi
amúgy: nem tudom mi az a hw/sw, Ati Radeon 9600SE videó kártyám van, nem egy nagy eresztés de előtt jól ment. a proc meg 2.8 celeron. a driver csere pedig úgy történt hogy fölmentem az ati honlapra, és letöltöttem a legfrisebbet (8.x, nekem meg 5.x volt)
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
482 levél
08.05.21. 10:54 #495
Playbahnosh
bocs, nem hangkártyát, hanem videókarit keríts Most keltem....
482 levél
08.05.21. 10:53 #494
Playbahnosh
Ez a jobbik hír, mert akkor nem az egyik ventid szállt el. Ha a hanszóróból jön, akkor csak a lefagyás hangja, megakadt az utolsó pár bit a hangkártyában és ismétlődik, az a kerregés. Egyébként csak a fontosabb kérdésekre nem válaszoltál, azok is neked szóltak a postban

Mivel nem látom a gépedet innen, így csak a "trial and error" módszert tudom javasolni: keríts valahonnan egy másik hangkártyát meg egy tápot (amelyek biztos múködnek) és egyenként próbáld be őket. Így a legegyszerűbb rájönni melyik rossz. Mint mondtam, a fagyások és kékhalálok általában hardverhibára utalnak, néhány esetben driverre. Szóval ami rossz lehet: videókari, táp, memória, így első körben. A memóriát meg tudod nézni egy memtest-el. Szedjél le egyet. "memtest86" a neve, leszeded, csinálsz egy memtest-es floppy-t vagy pendrive-ot, és az megnézi neked, hogy jók-e a memóriáid.

Egyéb infó a hibáról, ami esetleg fontos lehet?
53 levél
08.05.21. 09:58 #493
gamer007
Szia Playbahnosh.

A kerregő hang a hangszóróból jön, annyira nem értek hozzá, miért kérdezted?
482 levél
08.05.21. 01:18 #492
Playbahnosh
Gondolom új windózt azért húztál amikor lecserélted a procit. Mert ha nem, akkor bizony kéne. Amúgy meg milyen drivert cseréltél? Csere előtt (hw/sw) minden frankón ment? Ebből a szűkszavú leírásból nem sokra tudok egyelőre következtetni....

Amúgy a többieknek is mondom, hogy sokat segít, ha írtok gyártót is típust amikor problémáról beszéltek. Nem kell leírni az egész konfigotokat, de legalább az érintett vasak adatait adjátok meg, mert a "nem megy a gépem" mondat nem sokat segít...
16067 levél
08.05.20. 16:43 #491
david139
nekem is van egy problémám: ha játszok sűrűn van olyan, hogy eltűnik az egér, elmegy a hang, és a karakterem meg irányíthatatlanul fut előre, ha nyomok valami mozgást, azt 10 seccel késöbb hajtja végre. ez kb azóta jellemző mióta feltettem egy újabb drivert, de azóta törtöltem meg cseréltem stb, és nem javult. ezen felül a processzor is akkortájt volt cserélve.
thx ha segít valaki
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
482 levél
08.05.20. 11:27 #490
Playbahnosh
Rögtön bekapcsolás után már csíkos? Úgyértem semmi fekete képernyő, még a BIOS sem jön be? Vagy csak POST után lesz csíkos?

Ha rögtön azután csíkos hogy megnyomtad a bekapcsológombot, akkor jelentem elszállt a monitorod. A kép alapján úgy tűnik meghalt benne a horizontális eltérítő. A színek alapján szerintem ez egy windows belejentkező képernyő akart lenni hajdanán, szal ha idáig eljut a gép akkor nem videókari. Próbáld ki egy másik monitorral a gépet.
482 levél
08.05.20. 11:22 #489
Playbahnosh
Ezt a kerregő hangot részleteznéd? A gépből jön, vagy a hangszóróból? Mert ugye nem mindegy...

Ennyi infóból elég nehéz messzemenő következtetést levonni, de szerintem vagy a videókariddal vagy a tápoddal lesz gond. Ha a video driver is beszól, hogy gáz van, akkor lehet, hogy meg kéne nézetni. A fagyások és újraindulások, kékhalálok általában hardware-es gondra utalnak. Mekkora tápod van, és milyen gyártmány? Elbírja a gépedet?
53 levél
08.05.20. 11:09 #488
gamer007
Csá mindenkinek. Van egy kis próblémám, ha tudtok légyszi segítsetek. Arról van szó, hogy a gépem játék közben, sűrűn lefagy és egy kerregő hang kíséretében újraindítja magát. Miután bejött az xp azt írja ki, hogy a rendszer sújos hiba után állt helyre, és néha a video kari driver is küld üzenetet, hogy nem tetszik neki valami, pedig a driver(legfrissebb) ehhez a kártyához való. Vírus és spy kizárva. Egyébként ati 9550 van a gépemben. Segítséget előre is köszi.
80 levél
08.05.12. 18:02 #487
Fantastic
Nekem is segítségre lenne szükségem. Fel szeretnék venni egy részt az Asian Dynastiesből, a felvétel még csak-csak sikerül, de amikor visszanézem a felvételt, akkor villog a lejátszás közben. A Camstudio 2.0-s verzióját használom, TechSmith Screen Capture kodekkel, de ugyanez volt akkor, amikor Microsoft Video 1 kodekkel próbálkoztam. Nem csak ennél a játéknál jön elő, mert pl. a CivIV-gyel is jelentkezett ugyanez a probléma. Próbáltam már a Camstudio saját, lossless kodekkel, de ugyanez volt az eredmény. Tudnátok segíteni?

astrumEtamin: Próbáltátok már az Operát? Lehet, hogy azzal nem fagyna le. (Innen tölthető le: http://www.opera.com).
None can stand before the greater good
94 levél
08.05.11. 17:09 #486
astrumEtamin
Segítséget kérek!

Az lenne a gondom, hogy apám gépe netezés közben folyton lefagy. Teljesen mindegy, hogy I.E-t vagy Firefoxot használ egy idő után lefagy a gép és nem lehet semmit csinálni csak resetelni! Már szintem mindent kipróbáltam ami eszembe jutott, még a windowst is újra raktam, de semmi nem változott...
Viszont azt megfigyeltem, hogy ha én használom a gépet és net közben bekapcsolom a reklámblokkolót (firefoxon) akkor nálam jó! Ebből arra következtettem, hogy talán a szar videókártya (GeForce 4 MX440) nem bírja már a sok flash reklámot.

Ha valakinek van valami ötlete az kérem ossza meg velem!

u.i.: az a megoldás miszerint akkor apás is használja a reklámblokkolót halott ötlet, mivel ő kijelentette, hogy "nem fogja mindenhol engedélyezni a parancsfájlokat"... Szóval nehéz eset...

A segítséget előre is köszi!
1 levél
08.05.11. 16:06 #485
Lord_Beowulf
Üdv!
Egy kis segítség kellene.
Öcsém gépe megadta magát. Elmondása szerint bekapcsolta a gépet, aztán elindította az Xfire nevezetű progit majd csatlakozott egy szerverhez. 10 perc játék után megunta majd kilépett a játékból (COD 2) aztán kapott egy üzenetet: stikliwh majd ezután használhatatlan lett a gép. A monitor csak színes csíkokat jelenít meg.
[http://www.beowulf.extra.hu/001/001.jpg]
Sok reset után sem jött eredmény, próbáltuk, hogy kikapcsoljuk és pihentetjük egy kicsit, de bekapcsolás után is ez a szomorú tény tárult elénk...
Nem tudjátok vajon mi lehet a baj?
A segítséget előre is köszönöm!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.