Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi lehet a probléma?

51820 levél
11.03.16. 10:50 #2034
Barthezz
Nem igazán idevaló kérdés, de jobb topicot nem találtam rá.

Szóval a problémám, hogy a gépemhez használt hosszabbító egy ideje folyamatosan berreg. Ha megy a gép, akkor nem hallani, de kikapcsolt állapotban jól hallható a csatlakoztató zúgása. Kérdésem, hogy cseréljem-e a csatlakozót, mert zárlatot és akár még tüzet is okozhat (egyelőre lekapcsolom a piros gombbal, mikor elmegyek otthonról), vagy ne foglalkozzam a zúgással?
51 levél
11.03.15. 22:39 #2033
Ian Malcolm
Most azóta folyamatosan használtam és semmi hiba nem volt, szóval úgy tűnik megbékült. Még gyorsabb is lett valamitől a windows, de ezt már lehet, hogy csak euforikus örömömben hallucinálom Tényleg köszi a tippeket!
22 levél
11.03.15. 16:17 #2032
Load
Örülők,hogy félig meddig sikerült megoldani a problémát ,néha olyan dolgok bepiszkítanak a rendszerbe amit nem is gondolnánk.
51820 levél
11.03.15. 09:00 #2031
Barthezz
Köszi, akkor megnyugodtam.
51 levél
11.03.14. 19:38 #2030
Ian Malcolm
Halihó, köszi a tanácsokat! Letöröltem revo-val a drivert, de a driver checker nem tudta magától megtalálni hozzá való a legfrissebbet, mivel alap vga drivernek látta, ahhoz meg nem tudott mit hozzászólni.. Amúgy még driver törlés előtt megnéztem, hogy mobility radeon-ból a legfrissebb volt-e fenn, és igen, pedig az a driver a saját lemezéről való, ami nem mai. Mindegy, végülis aztán megint töröltem a drivert, majd a következő újraindítással a windows életében először Radeon 9600 Series-ként volt képes azonosítani a cuccot. Lehet, hogy ez annak volt köszönhető, hogy a revo-val elfelejtette, hogy valaha mobility-nek látta? Az igazság az, hogy a cd-jén rajta volt a sima radeon driver is, de azt a saját setupjával soha nem engedte feltenni, mindig hibát írt ki. Mindenesetre, gondoltam teszek egy próbát, windows-zal felismertettem Radeon 9600 series-ként, amit a windows hibátlan meg is tudott oldani, úgy hogy a cd nem mobility mappájából összeszedegette a szükséges dll-eket, amiket a cucc saját setupja ugye nem akart. Így most valamilyen csoda folytán már nem laptopkártyának látja magát. Hogy ez hosszú távon megoldja-e a gondomat, azt nem tudom, mert eddig is működögetett, csak használat közben blondult meg random jelleggel.. Driver checker ehhez se talált újabb drivert a meglévőnél, tehát azért, hogy őszinte legyek, nem nyugodtam meg.. Azért köszi a tippeket. Revo egyébként kifejezetten ügyes program, törölgettem vele más dolgokat, amikről nem is tudtam, hogy még fennvannak. Ajánlotta más is, csak eddig még nem voltam rászorulva. Szóval köszi
22 levél
11.03.14. 12:54 #2029
Load
Első lépésként lekellene takarítani a drivert:a revo unin Programmal a regisztrációs bázist is takarítja,ezután mivel nem tudod biztosan milyen a kártya tipus ajanlanámriver Cheker Progit ami letőlti es telepítheted a driverét.Sokan bekapcsolják a frissítést ez okozhat ütközéseket főleg régebbi hardverekhez nem jó ill.Progit talál.Ha igy sem jó akk.jöhet a hardver vizsgálata 3D Mark progival.
51 levél
11.03.13. 22:54 #2028
Ian Malcolm
Sziasztok! Egy elég furcsa problémával kerültem szembe a napokban. Egyik napról a másikra a windows elkezdett hibaüzeneteket dobálni nekem a videokártyámmal kapcsolatban. Két játéknak D3D problémája volt, de most Quake 3-nál az openGl is hibádzott, plusz a Skype videocsevegést is meghalasztja. Van, amikor képernyő tulajdonságainál sem jelenik meg a kártya, de nincs mindig összhangban a hibaüzenetekkel. Ez egyébként egy jóóó régi kártya, Radeon 9600 címen lett véve, driverét tekintve viszont Mobility FireGL-nek érzi magát. (Kis identitászavara van, vagy engem basztak át.) Mindenesetre mostanáig tökéletesen működött, az utóbbi napokban kezdett el meghülyülni. Néha segít neki az újraindítás, néha nem, de elég bosszantó tud lenni.. Amire én tippelek, az az, hogy a Windows frissítés letöltésével valahogy annyira friss lett a rendszer, hogy össze is akadt ezzel a régi driverrel. Mivel ehhez a Mobility izéhez persze nincs új driver már, a Radeon 9600 drivert pedig még véletlenül se eszi meg. Lecsekkoltam Microsoft sec Essentials ellenőrzőjével, hogy nem vírus-e, de nem talált semmit. Per pillanat nem értem. Mondom, újraindítás szokott neki segíteni, de nem mindig. Bármi ötlet, hogy mi okozhatja? Már rendszervisszaállítást is csináltam múlt hétre, akkor még minden gond nélkül működött.. Köszi előre is, ha bárki mondana nekem ezzel kapcsolatban valami konstruktívat!
18839 levél
11.03.10. 18:23 #2027
Peace
Csak DDR3-at támogat az alaplapod, szóval ne aggódj, nem DDR2-es volt alapból a gépedben.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
51820 levél
11.03.09. 20:19 #2026
Barthezz
DDR3-asat vettem, de DDR2-esből nem is láttam 1333 Mhz-eset a kínálatban. Basszus, lehet, hogy van DDR2-es 1333 Mhz-es RAM is és ha a már bent lévő RAM olyan, akkor rosszat vettem?

Am lehet tényleg a közepén nem stimmelt vmi, mindenesetre ugyanolyan helyzetben próbálkoztam betenni, ahogy a másik RAM is bent van (szal a fekete izék rajta mindkettőnél jobbra nézzenek).

Sztem elhívom vmi infós/hardverszaki ismerősömet vmelyik nap, nem olyan hűdesürgős most betenni, hogy esetleg vmit elcsesszek a gépemen.
4187 levél
11.03.09. 19:45 #2025
Madrac
Hat amit pedig a mozgasarol mondasz epp arra utal, hogy a kozepso pocok nem ott van ahol kene. Amugy attol amit irtal a ramrol meg mindig lehet DDR2 es DDR3 is. Jobb lesz ha megnezed valahogy jobban mielott a probalkozasbol kar lesz. Zseblampra es bevilagitasz, azt konnyu meglatni, hogy a kozepetol merre van a pocok, nem is kell a ramot odatenned hozza, hogy azzal is takarj.
Quoth the raven, `Nevermore.'
51820 levél
11.03.09. 19:42 #2024
Barthezz
Igen, 1333 Mhz 2GB Kingmax van jelenleg is a gépemben, egy ugyanilyet vettem, nehogy gond legyen esetleg az eltéréstől. A pöcköket meg nem tudom jobban, egyrészt nehezen férek hozzá, mert a videokari is pont belóg oda, az alaplapot nem merem erősen megnyomni, nehogy baja legyen és ha alul jól záródik, akkor felül jön ki egy picit, ha meg felül záródik jól, akkor alul mozdul ki... Mivel nem akartam teljes idegrohamot kapni, így feladtam mára a próbálkozást... (És igen, az ilyen kétkezi munkákhoz, beleértve a hardver-szerelést, mindig is totál béna voltam. )
4187 levél
11.03.09. 19:25 #2023
Madrac
Hat ha a pocok nem zarodott ra akkor nem is tudtad rendesen betenni, ergo orulhetsz hogy a gep meg megy. Biztos jo fajta ramot vettel? A kozepe tajan ott a bevagas, mint az alaplapi foglalatban? Ha igen akkor probald batrabban.
Quoth the raven, `Nevermore.'
51820 levél
11.03.09. 19:12 #2022
Barthezz
Vettem ma 2 GB RAM-ot (Kingmax, 1333 Mhz, mint ami jelenleg is a gépemben van), hogy az eddigi 2 GB-t 4 GB-ra bővítsem. Betettem az alaplapi foglalatba (igaz, a 2 pöcök sehogysem akart teljesen rázáródni) és nem tudtam bekapcsolni a gépet, semmit nem reagált a power gomra. Úgyhogy kivettem a RAM-ot és utána gond nélkül indult a gépem. Mi lehet a gond?
559 levél
11.03.06. 19:31 #2021
Tötyi
Köszönöm neked is, meg a többieknek is, akik válaszoltak. Tehát sok lehetőségem nincs azon kívül, hogy belenyugszom a dologba. Ez van.
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
10589 levél
11.03.04. 07:34 #2020
Dark Archon
Hát, nekem azért vannak még ötleteim. Egy defrag bizonyára nem ártana, bár nem valószínű, hogy segít. Ezenkívül én kipróbálnám egy Ubuntu 10.04 Live CD-vel, arra is van VLC Player, hogy úgy is akadozik-e. Ha igen, akkor valami hardver hiba vagy inkompatibilitás, ha nem, akkor a Win 7 körül kell keresni a problémát (pl. fent van-e minden driver, chipset INF, SATA driver, stb., persze, csak ha szükséges - az alaplapod nincs megadva).

A másik, amit _Sun_ ír. Ha az Ultimate-t a laptophoz adták, akkor nem szóltam. Ha nem, akkor tök felesleges, egy Home Premium, de laptophoz egy Home Basic még erőforrás kímélőbb.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
827 levél
11.03.03. 15:28 #2019
_Sun_
Szerintem csupaszítsd le a Win 7-ről a sallangokat. Rengeteg a fölösleges ütemezett feladat, ami alapból aktív. Rendszerösszetevők közül is jó pár teljesen fölösleges.
Én csontvázzá csupaszítottam a Win 7-emet (Home Premium 64bit), ég és föld.
Gaming is about killing time, not killing people
2597 levél
11.03.03. 15:22 #2018
neumark
Codec csomag volt telepítve, de mint mondtam, azóta már történt egy teljes körű winchester formázás, azóta nem raktam fel codecet sem meg csomagot sem. A videólejátszó program a problémám szempontjából szerintem tök lényegtelen, próbáltam már többet is (VLC, BS, KMplayer, még a sima Windows Media Playerrel is próbáltam) a hiba mindig ugyanaz volt. Legújabb 64 bites DX 11 is fent van. Vírusirtó egy sima free avast!. Rendszeren 64 bites Windows 7 Ultimate fut, 1-es szervízcsomaggal, de ez is már a második különböző Windows 7 amit próbálok, és a hiba még mindig ugyanaz, szóval gondolom ettől sem függhet. Ami a vasat illeti, az adatlapomon pontosan van részletezve a legtöbb hardverspecifikáció.

Tegnap egébként felraktam a HDSentinelt ahogy mondtátok azóta is fut. Kondíció, teljesítény, minden 100%-os és zöld. Azt írja semmilyen beavatkozást nem igényel a winyó. Kezdek rettentő tanácstalan lenni.
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
10589 levél
11.03.03. 12:21 #2017
Dark Archon
Van, hogy újraindítás után áll be, ez mondjuk csak akkor kellemetlen, ha távolról indítom újra (így aztán leszoktam róla). De azért jó vétel volt 3 éve, csak hát az idő, meg a meleg környezet szárítja a kondikat. Kb. azóta reklámozza az Asus is meg a GB is a lapjait a csúcs, minőségi kondikkal.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
14642 levél
11.03.03. 11:40 #2016
Razor03
Rokonom P5B-je is ezt csinálja. Egy hónapig vagy pár napig megy, aztán bedöglik, és csak a BIOS reset segít rajta!
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
10589 levél
11.03.03. 10:57 #2015
Dark Archon
Ja, látom neked is Asus P5B-d van, hát ez feature Az otthoni, meg a céges gépembe is az van, szintén csinálnak ilyet, de mondjuk 15-ből 1x. Az otthoni gépemben az alaplap meg is döglött, de még gariban cserélték, ugyanazt csinálja. A tiédben bizonyára valamelyik kondi öregebb, vagy hibásabb, mint másban, ezért csinálja neked gyakrabban. Akkor kellett volna kicseréltetni, amikor vetted...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1773 levél
11.03.03. 06:25 #2014
warcat
Bios-t frissítetted?
Kapásból az ugrik be mivel az alaplap maradt.
Pl. az én asus lapomnál is előjön a double post bug(így hívják amit leírtál,többször kell indítgatni) ,van rá ideiglenes beállítás ami kiküszöböli,és a következő verzióban majd javítják a dolgot.
Viszont ha volt szervízben, a bios frissítése alap kellett volna legyen.
559 levél
11.03.03. 04:40 #2013
Tötyi
Az asztali gépem nagyjából 10 indításból 9-szer eljátsza azt, hogy a ventik és a vinyó felpörögnek, a ledek villognak, viszont nincs meg a szokásos hangjelzés, és a monitor sem kapcsol be. Egy idő után már a vinyó is leáll, és ennyi. Ilyenkor egy resetet nyomva gond nélkül feláll a rendszer, és a továbbiakban hibátlanul működik.
Ez a probléma szinte azóta megvan, mióta 3 éve megvettem a gépet, a proci és alaplap kivételével azóta szinten minden kicserélődött benne - táp, vinyó, vga, memóriák, oprendszert is váltottam -, viszont időről-időre elhatalmasodik rajta ez a hiba, aztán sokszor hetekig nem jelentkezik ismét. Semmi nincs húzva, minden gyári beállításon megy, legfrissebb driverekkel. Szervizben is jártam vele, ott sem találtak megoldást a dologra. Nincs valakinek tippje, mi a frász lehet ez? Mint mondtam, a mindennapi működését semmiben nem befolyásolja, leszámítva azt, hogy kvázi szívatóval indul a masina, de már "csakazértis" b@ssza a csőröm a dolog.
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
10589 levél
11.03.02. 20:07 #2012
Dark Archon
Telepítettél valamikor codec csomagot? Ha igen, szedd le, CCleaner-rel tisztítsd meg a registry-t, s ha videólejátszás, akkor BS Player, a saját codecjeivel, ami nem kavar be a rendszerbe. Virusírtót mit használsz? Egyántalán milyen rendszered van?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
2597 levél
11.03.02. 19:29 #2011
neumark
Köszi, kipróbálom, aztán meglátjuk!
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
18839 levél
11.03.02. 16:49 #2010
Peace
Így van, merevlemez problémának tűnik. Az adat olvasásánál ütközik akadályba, és ezért akad meg. Bár ettől függetlenül ha videólejátszás, akkor GOM player a nyerő!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
16065 levél
11.03.02. 16:48 #2009
david139
Egyetértek Elemmel, főleg, hogy nekem is van ilyen problémám, viszont a hdd sentinel semmit sem mond.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
27766 levél
11.03.02. 16:06 #2008
LordMatteo
Eszvéesz ez winchester probléma, HD Sentinelt tölts le, aztán hagyd pár napig, hadd ismerkedjen a géppel, ha gond van a HDD-vel, így kiderülhet.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2 levél
11.03.02. 15:51 #2007
Brian00000
Hello!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy feltelepítettem a Mount&Blade Warband játékot és a configure-ban átállítom a nyelvet magyarra. Leokézom és a gép kiírja, hogy a Mount&Blade Warband működése leállt.A Windows megoldást keres a problémára. Na én meg erre a problémára keresek megoldást. Aki tudja a megoldást az szóljon légyszi! ELőre is köszi!
-Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között? -??? -Kilenc hónap.
2597 levél
11.03.02. 14:47 #2006
neumark
Még úgy néhány hete írtam be a codec-es topicba, hogy videólejátszáskor a VLC player kisebb-nagyobb időközönként másodpercekre vagy percekre is megakad. Akkor azt ajánlották, hogy töröljem le a codeceket és rakjak fel egy kmplayert, de nem igazán javult a helyzet, kábé ugyanez volt abban is. Most a hétvégén leformáztam az egész winchestert és felraktam elölről mindent, windows 7, legújabb vga driver stb., és ezúttal csak a VLC-t raktam még fel ezúttal kodekek nélkül, de ugyanazt csinálja továbbra is. Változó időközönként beakad és várni kell, amíg újra tovább megy a film. Na most azt kizártnak tartom, hogy ezen a laptopon egy normál (nem HD!) felbontású film ne tudjon elmenni normálisan ati-s HD videokártya alatt a legújabb driverrel, és már a VLC-ben is az összes fajta hardvergyorsítást meg gyorsítótárazást bepipáltam, a ram kihasználása nem éri el az 50%-ot se, a cpu-é még kevesebb közben, tehát elvileg nagyon is bírja, de egyszerűen nem szűnik meg a probléma. Van valakinek tapasztalata vagy ötlete erre a helyzetre?
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
1022 levél
11.02.25. 20:01 #2005
Dirttwo
Amúgy megoldottam, kilőttem aztán bemásoltam neki megint a file-t amit karanténba helyezett.Csak én a vírusirtó kilövését nélkülöző megoldást kerestem végül is.Mindenesetre kipróbálom azokat is amit ajánlottál
juventushungary.hu
1022 levél
11.02.25. 19:57 #2004
Dirttwo
Köszi szépen
juventushungary.hu
827 levél
11.02.25. 19:30 #2003
_Sun_
Szerintem uninstall. Felajánlja majd a karantén törlését, válaszd, hogy ne.
Aztán tegyél fel valami tisztességes vírusirtót. Ingyenesek közül én Microsoft Security Essentials-t vagy az Avira AntiVir Personal-t ajánlom.
Gaming is about killing time, not killing people
1022 levél
11.02.25. 18:10 #2002
Dirttwo
Nem tudom hogy ez a megfelelő topic e erre, de az biztos hogy számomra probléma.Szóval az Avast vírusirtóval kapcsolatban lenne egy pici kis problémám
Hogy a bánatba tudom karanténból kivenni az oda bekerült file-t hogy ismét működőképes legyen, és az avast kivételként kezelje??? (legújabb frissített free avast win7 alatt).Sok mindent próbáltam már, nod-ba pl tudnám, de az avast teljesen más.Nagyon bosszant hogy semmire az égvilágon nem kínál kézenfekvő megoldást, csak azért tartom fenn a gépen ezt a hulladékot mert legalább a tényleges vírusokban is az egyik legjobb

juventushungary.hu
237 levél
11.02.24. 19:31 #2001
Ladomer
99%, hogy "beragadt" az F1. Vidd el szervizbe, vagy piszkáld meg házilag.
8 levél
11.02.24. 17:14 #2000
durward
Sziasztok!

Adott egy Acer travelmate 2501 lc gép.

1. Rendszerfelállás után nem sokkal rengeteg súgó és támogatás ablak jelenik meg,amint becsukom újrakezdi de akkor már 10-et vagy még többet nyit meg. Folyamatosan tölt .

2. Újraindításnál meg sípol néha. csak újraindítás után előszöri bekapcsolásnál semmi.

Folyamatosan tölt,de mégsem történik semmi

Kicseréltem a hdd-t egy másikra újratelepítettem de ugyanaz maradt a helyzet.

Kicseréltem a dvd meghajtót semmi változás

HelpCtr.exe híbát ír ki néha. (0xc0000142) kóddal


Mit tegyek?


Előre is köszi a válaszokat.
27766 levél
11.02.17. 18:59 #1999
LordMatteo
Én RAMra tippelek, vedd ki egyesével, hogy úgy is produkálja-e a hibát.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
2829 levél
11.02.17. 18:40 #1998
Dilizs
Sziasztok. Ma bedöglött az asztali gépem. Jelenség: Gép bekapcs, eljut addig amikor megjelenik a Win 7 töltöanimáció, majd utána fekete kép. A led, ami azt jelzi, h ha a gép tõlt stb az innentöl kezdve folyamatosan világít. Sípolás nincs és semmi szokatlan. Ránézésre semmi. A gép nem volt mozgatva, hardverileg nem volt változás. Tegnap még tõkéletesen müködött. Próbáltam win reinstallt de az sem ment hibajelenség ua., bootol, majd betölti a win fájlokat bejön a töltöcsik majd fekete kép es a led folyamatosan világit. Egyszóval nem lehetséges. Ebböl kifolyólag nem hinném, h szoftveres hiba lenne. De akkor mi? Ram, táp? Vga sztem jó, mert nincs bootoláskor textura hiba hibás pixelek, esetleg alaplap? A gép idén májusban lesz 3 éves, konfig alant látható. Elöre is thx a helper.
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ Gigabyte GTX 760 OC/4 GB/GDDR5 ¤ 2*4GB 1333Mhz Kingmax DDRIII
827 levél
11.02.11. 11:59 #1997
_Sun_
Szedjél ki a gépből mindent, és csak minimum konfiggal indítsd el. Ezután egyesével pakold vissza a dolgokat, mindig új boottal nézd meg mikor hasal el. Így nagyjából be tudod határolni a hibát.
Gaming is about killing time, not killing people
10985 levél
11.02.11. 11:47 #1996
VodevilX
Olyan probléma van egy géppel, hogy elindul, kis szerencsével eljut a betöltéssel az asztalig is, de mindig lelövi magát a gép, mintha kinyomnám.
A vga hűtője elszállt, legalábbis alig forog, viszont anélkül, integrált vga-ra átváltva is ugyanezt csinálja. RAM-ok látszatra rendben vannak.
Erre tud valaki valami okosat? Alaplapra tippelek, esetleg lehet a táp?
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
4187 levél
11.02.09. 18:34 #1995
Madrac
Szedd le a jatekhoz az utolso frissitest, a videokartyadhoz az utolso drivert (bar leven regebbi jatek lehet nem ez a tokeletes megoldas) es uj directxet.
Quoth the raven, `Nevermore.'
3 levél
11.02.09. 18:30 #1994
ricshod
sziasztok lenne bajom a company of heroes első részével
elinditom a játékot és a házaknak nincs megnéhány kiegészítője pl:.homokzsák
de nem csak ez a baj hanem az is hogy a katonák csak szellemek nincs ott semi de csinálnak valamit lőnek építenek stb meg ott vannak a katona épületek meg a járművek azokat se lehet látni mert láthatatlanok
ez a bajom lenne a játékal
14642 levél
11.02.05. 22:18 #1993
Razor03
Igen, igazad van. Az is lehet hogy régebbi gépe van, és a paszta rákeményedett a procira. A port meg az oldallap leszedésével szemre észre fogja venni, 1200 Ft körül árulnak sűrített levegőt, amivel a nehezen elérhető helyekről is eltüntetheti a koszt.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
2129 levél
11.02.05. 12:57 #1992
Balanses
Szeva! Nálam is pontosan ugyanez volt. Próbáld meg kitakarítani a gépet, mert valszeg túlmelegszik, ahogy már elöttem is leírták. Nekem a proci volt kurvára beporosodva. Leszedtem a ventilátort, kitisztítottam, és azóta nem csinálja. De amíg nem tudtam, hogy mitől van engem is kurvára idegesített.

Szerk.: Razor: szerintem nem kell rögtön szervízbe vinnie. Elösször probélja meg kitisztítani a gép belsőt, töröljön le mindnet a portol (persze csak ovatosan akár porszívóval is kifújhatja, és ha még ezután is csinálja akkor viyge el. Ezt tudom neki tanácsolni.
14642 levél
11.02.05. 12:50 #1991
Razor03
Szia!

Általában akkor szoktak a gépek így "szirénázni" amikor az egyik hardware (chipset, processzor) túlmelegszik. De utalhat másra is, én a helyed bevinném egy számtek boltba megnézetni, ha nem értesz a gépszereléshez, házilag nehéz lesz rájönni, fórumon még inkább.

Amúgy a hőfokot ellenőrizheted BIOS-ban, vagy everest program segítségével is. Ha túlmelegedésről van szó, akkor Windows-ban is magas értékeket fogsz kapni. 50 fok még rendben van, de 60 felett már nem egészséges.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
18839 levél
11.02.05. 12:19 #1990
Peace
Előtte tökéletesen működött a gép? Mikor lett összeállítva? Történt valami hardware vagy software változtatás eszközölve közvetlenül a probléma megjelenése előtt?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1 levél
11.02.05. 12:10 #1989
kippkopp
Sziasztok!Lenne egy kérdésem,ha valaki tud rá magyarázatot esetleg megoldást,előre is kössz.Mostanában mikor bármilyen játékot próbálok játszani a gépen,ahogy elindul a játék a gép "szirénázó"hangot ad,addig amig ki nem lépek a játékból./?/
4187 levél
11.02.03. 23:02 #1988
Madrac
Azert nem telepitettel DXet es futott minden, mert a legtobb jatek magatol megcsinalja.
Quoth the raven, `Nevermore.'
51820 levél
11.02.03. 22:56 #1987
Barthezz
Felesleges volt a felhajtás, sorry. Felraktam a legújabb DirectX-et és mindkét játék tökéletesen fut...
51820 levél
11.02.03. 22:28 #1986
Barthezz
Shatter-rel is gondok vannak, az alábbi hibát dobja ki:

Vki meg tudja mondani, hogy ez mégis mi a jó büdös franc?
51820 levél
11.02.03. 22:18 #1985
Barthezz
Zsír új Steam-es játék, nem hinném, hogy a Win7 64 bit lenne az akadálya. A Factoty-n és az itteni blogban is nemrég írtak róla.

Szerk.:


Apropó, most találtam vmit: "directx_Jun2010 is required to play this game".

Nah most a kérdésem lehet láma lesz, de hol tudom megnézni, hogy hanyas verziójú DX van a gépemen? Illetve ez nem jár automatikusan a Windowshoz? Évek óta egyetlen Win újratelepítés után se raktam fel külön DX-et, mégis minden játék futott, ebből gondolom, hogy automatikusan fent van.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.