Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Mi lehet a probléma?

51813 levél
10.05.30. 09:28 #1584
Barthezz
Képzelj el egy 640*480-as ablakot egy 1600*900-as területen, szóval ekkora méretben kellene ez esetben szenvednem vele. (Ablakot átméretezni nem engedi. )

BK: Hát akkor ATinál is kell lennie ilyennek, de hogy hol, az részemről is rejtély. Hát ha senki többet, akkor holnap felhívom a boltot, ahol a monitort vettem, egy kis tech-support céljából.
14253 levél
10.05.29. 18:58 #1583
Babykiller
Vegyél nvidia kártyát, ott két klikk amiről beszélek A mobil driverekben benne van ez az opció.
13840 levél
10.05.29. 18:26 #1582
powerhouse
és ha nem full screen, hanem windowed módban indítod?
If I look back I am lost
51813 levél
10.05.29. 13:58 #1581
Barthezz
Nah szóval értem én, hogy olyat tudok csinálni, hogy keskenyebbre húzom a monitor szélességét (ez Catalystban is megtehető), de akkor meg minden egyes játék elindítás előtt ezt meg kéne újra és újra csinálnom, a játékból való kilépés után meg vissza. Szal nekem úgy kellene, hogy 1600x900-ban, amiben most van, teljes legyen a szélesség, de ha erről 640x480-ra vált, akkor automatikusan leszűkítse a képernyőt, mikor visszavált 1600x900-ra, akkor meg automatikusan vissza. Csak van ilyenre lehetőség Windows-on belül és csak nem kell minden HD monitorosnak szopnia a brét a widescreen-t nem támogató játékokkal...
51813 levél
10.05.29. 12:53 #1580
Barthezz
Megnéztem ott is, de semmi ilyen lehetőség.
14253 levél
10.05.29. 12:22 #1579
Babykiller
Monitor tulajdonságai?
51813 levél
10.05.29. 12:02 #1578
Barthezz
Végignéztem, többször is, de lövésem nincs, mit kellene csinálni.

Ezt és ezt a képernyőt látom a kijelző beállításainál. Lehet én vagyok ennyire béna, de semmi olyan lehetőséget nem látok, hogy nem a monitornak megfelelő képarány esetén elnyújtás helyett fekete síkokat rakjon oldalra...
14253 levél
10.05.29. 11:00 #1577
Babykiller
Ne már, végignézed és megtalálod, a kijelzőre is egy menüpont van összesen.
51813 levél
10.05.28. 23:07 #1576
Barthezz
És ott merrefelé és mit? Ati-m van, szal gondolom Catalyst Control centerben kéne vmit ügyködnöm.
14253 levél
10.05.28. 22:58 #1575
Babykiller
51813 levél
10.05.28. 22:56 #1574
Barthezz
HD monitorokon hogyan lehet régebbi vagy egyszerűbb játékokat (pl. Mario) úgy full screenen futtatni, hogy ne nyújtsa el oldalirányban a képet, hanem teszem azt berakja a monitor közepére, 2 oldalra meg egy fekete csíkot tegyen? Az ominózus játékban nincs ilyen beállítási lehetőség.
14253 levél
10.05.27. 21:36 #1573
Babykiller
Én a tápnál keresgélném a hibát.
85 levél
10.05.27. 20:01 #1572
Geonosis
üdv! Játék közben folyamatosan újraindul, lefagy a gép, de csak az erősebbeknél (gépemhez viszonyítva) fagy le (pl wowban, faces of warban lefagy, de jedi knightban {} nem). én először a túlmelegedésre v a ramra gondoltam. amugy a cpu általában 60C fok körül a gpu pedig 40C fok körül ingadozik. sztetek milehet a baja?
2597 levél
10.05.22. 23:19 #1571
neumark
Nincs, de eddig se volt. Most a napokban történt valami a firefoxal és minden alapbeállításra ugrott vissza. Azóta csinálja ezt is. Nem tudom mi ütött belé, vagy lehet hogy rátenyereltem valamire.
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
16062 levél
10.05.22. 23:17 #1570
david139
Nincs valami rendszerkarbantartód? Nekem az IObit System Care tünteti el folyton
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
2597 levél
10.05.22. 23:15 #1569
neumark
Amúgy meg nem javítja ki.
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
2597 levél
10.05.22. 23:09 #1568
neumark
Köszi szépen! Engem sajnos rohadtul irritál, nyilván megszokás kérdése.
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
27765 levél
10.05.22. 22:30 #1567
LordMatteo
Törlöd a sütiket.

Amúgy én szeretem ezt hogy kijelöli hogy melyik topikot nyitottam már meg, mert így tudom hogy szoktam-e olvasni
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1 levél
10.05.22. 19:39 #1566
cajn
Üdv mindenkinek!
Erre a képre amit előtte raktam fel tud valaki valami okosat mondani??
vajn egy sapphire ati radeon hd3650 512mb ddr2-es agp-s videókarim és 3D-s program (játék) futatása közben ezt írja ki ami a képen van.
Szal kérek midenkit hogy ha tudja a hiba okát vagy kérdése van esetleg még hogy megtudja mi a baj csak írjon.
Előre köszönöm.

A kép Linkje: http://kepfeltoltes.hu/view/100516/P2018_01__16-05-10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2597 levél
10.05.22. 02:09 #1565
neumark
Volt már egyszer, de abszolút nem emlékszem már, hogy melyik topicban, úgyhogy fel tenném, mert újra előjött:

Feljövök Dome-ra és oldalt a legfrissebb témáknál azoknak a topicoknak, amikre rákattintok, szürke lesz a linkje és nem múlik el következő firefox újraindításig sem. Hogy lehet kiütni a böngészőből ezt?
"És megbasznak. Képernyőn keresztül érzem, hogy megbasznak! Leradíroznak a térképről. Elpusztítanak." - Slyder
15992 levél
10.05.21. 18:15 #1564
ufodani
Plíz helpezzetek!
Felmászok a Firefoxra,és szirénázik! Úgy fél órája kezdte,nap közben minden ok.Az IE néma ahogy kell.Annyi az előzmény,h Steameztem.De persze ezt korábban is megtettem. Amit amatör státuszomból kifolyólag tettem,h egyszer restartoltam és miután az sem segített,visszaállítottam a rendszert tegnapra.de a zsaruk még mindig itt vannak
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
7 levél
10.05.18. 21:28 #1563
tungesz
sziasztok!

a gondom az kifagy az integrált hang és hálókártyája bizonyos idejű használat után sőt a windows is lefagy.
no vettem egy új hangkártyát(creative sound blaster 7.1) meg egy hálókártyát ( TP-link TG 3468 PCI-E-es).
a hangkártya tökéletesen működik. a hálókártyánál azonabn:

bekapcsolom a gépet az alap bejelentkező menü után kiír egy olyat hogy realtek fast ethernet card setup, ezután pedig kiírja, hogy megtalálta az új gigabite network kártyát és egy számláló elkezd 50-ig számolni. ezután lép csak be a windowsba. ezek után beteszem a telepítő lemezt, amin csak sys meg inf fájlok vannak. sehol egy setup vagy exe semmi. hardvervarázslóval sem tudom felinstallálni!

mi a megoldás? valami spéci dolog kell PCI-E 1.0 csatlakozóhoz vagy mi?

segítsetek kérlek!
előre is köszi!
4187 levél
10.05.05. 17:42 #1562
Madrac
Gondolom csak 800 MHzes a RAM es nem birja a terhelest.
Quoth the raven, `Nevermore.'
197 levél
10.05.05. 15:50 #1561
tompejani18
Van egy kis problemam. Van a gepembe 2GB DDR2 ram de egybe van szoval nem dualba es ha a biosba felteszem a ram Mhz-et 533-ra (1066) akkor a GTA IV egyfeszt lefagy de mas semmi nem fagy le egy jatek sem csak a GTA IV de ha viszateszem 400 Mhz-re (800) akkor megy szepen . Ez miert van?/
90 levél
10.05.05. 11:08 #1560
Spigy93
A monitorommal van egy kis gond. Már másodszor történik meg. Amikor bekapcsolom a gépet, a monitorom tiszta fekete, illetve folyamatosan kéken villog a bekapcsoló gomb melletti állapotjelző. Lekapcsoltam a gépet, de akkor is csak folyamatosan villog és le se lehet kapcsolni. Átvittem a húgom gépéhez, ott bedugtam és egyből működött. Most újra itt van az én gépemnél. Szerintetek mi lehet a gond?
"I can't believe it, in my own house! Bugs Bunny, Bugs FUCKIN' Bunny!"
18827 levél
10.05.02. 19:59 #1559
Peace
Adott egy wn722n-es tp-link wifi adapter. Telepítettem windows 7-re, de nagyon nem akar menni. Xp alatt megy, de a kutya se akar már xp-t használni. Ez a jelenlegi állapot:


Hiba...

Tp-link oldaláról szedtem le a win 7 drivert, szóval azzal nincs hiba.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2829 levél
10.04.26. 17:56 #1558
Dilizs
Ha figyelmesen elolvasod a hsz-em, akkor megleled a választ is... "vagy vedd feljebb a view distance-ot (látótáv...)"
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ Gigabyte GTX 760 OC/4 GB/GDDR5 ¤ 2*4GB 1333Mhz Kingmax DDRIII
197 levél
10.04.26. 17:54 #1557
tompejani18
Ertem na de most vegyem lentebb vagy tegyem fentebb a wiev distancet?? mert most 35-on van
2829 levél
10.04.26. 17:41 #1556
Dilizs
Figy az EFLC ilyen lett állítólag az optimalizálás miatt, h ne terhelje a gépet annyira (gondolom én...)...nem jáccottam vele, én csak ugy halottam vhol...vagy vedd feljebb a wiev distance-ot (látótáv...)
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ Gigabyte GTX 760 OC/4 GB/GDDR5 ¤ 2*4GB 1333Mhz Kingmax DDRIII
197 levél
10.04.26. 12:46 #1555
tompejani18
En nem ertem meg h miert csonalja ezt a GTA IV episodes from liberty city mert ha a grafikat minimumra veszem le akkor sem tolti rendesen a texturat ha maximumra teszem akkor sem ha ugy alitom be ahogy a gepem optimalisan vinne akkor sem tolti rendesen be a texrurat mindeg kesik megyek az uton es beugrik egy epulet vagy a fak vagy az arnyekok mind1 hogyan allitom a grafikat . Csak nem tudom miert van ez van valami otletetek?? kene meg 2 GB RAM valyon?? (ja de a sima GTV IV nel nem csinaja ezt a textura lasusagot)
4187 levél
10.04.25. 23:18 #1554
Madrac
Az a 2 giga rendszermemoria nem video. A latotavolsagot allitottad tul kicsire azert csinalja.
Quoth the raven, `Nevermore.'
4187 levél
10.04.25. 23:17 #1553
Madrac
Ez inkabb hangkartya, semmikep se processzor szerintem. Ha alaplapi akkor nezd meg a bios beallitasokat hozza.
Quoth the raven, `Nevermore.'
197 levél
10.04.25. 22:20 #1552
tompejani18
Gyerekek van itt egy fura dolog amit nem ertek pls help!
A gepem configja ott van alul lathatjatok h 2 GB ramom van ddr2-es 800 mhz es na most a kovetkezo a problema. A GTA IV ben bealitottam a grafikat ugy hogy ne haladja meg a video memoriat. Tulajdon keppen a view distance 25-on van a textrua qualiti mediumon a tobbi fullon van , a jetek 25-30 fps-el megyen de az az erdekes h mikor megyek egy kocsival melletem jelennek meg a dolgok pl : a korlat vagy a fak vagy akar mi szoval lassan tolti be a kornyezetet vagy az epuleteket de viszont nem akadozik es a beallitasoknal meg nem haladta meg a video memoriat zoldben van meg. Talan keves a ram a gepemben ha vennek meg 2 GB rammot es akkor lenne 4 GB nem csinalna ezt?? pls help
22 levél
10.04.23. 16:42 #1551
Load
Szia .Internetbeáll-speciális fülre ,majd alaphelyzetbe állítás gombra.
51813 levél
10.04.23. 16:37 #1550
Barthezz
Rendben, köszi, megpróbálom!
22 levél
10.04.23. 16:35 #1549
Load
Az eszközkezelőben a nézetnél kapcsold be a rejtett eszközök megjelenítését!Ezután usb vezérlőket megnyitod,jobb egérgomb, eltávolítás de csak amelykek halványan mutat!Restart,és ekkor már fel kell ismernie.
51813 levél
10.04.23. 15:45 #1548
Barthezz
Nah munkahelyem gépén kipróbáltam, mindenféle driver nélkül felismerte és pendrive-ként kezelte, a feltöltés is sikerült. Kérdés akkor, hogy itthoni gépemnek mi vele a baja?
2 levél
10.04.23. 12:54 #1547
juuuh3333
Hello mindenkinek,

Lenne egy problemam, van egy ASUS K70 es viszonylag uj laptopom, es sajnos ezzel van a problemam. Ugymond random(veletlenszeru) idonkent lefagy olyan szinten, h az ujrainditason kivul semmi nem megy rajta... Ez eleg idegesito tud lenni... Ha eppen ment rajta akarmi ami hangot ad ki akkor egy nagyon hangos idegesito zugas lesz a lefagyas mellektermeke...
Abban biztos vagyok, h ez hardware hiba abbol kiindulva, hogy ugyanezt csinalja XP,Vista es 7 es Windowsokkal is. Lefuttattam egy Memtest87 est ami a memoriaban nem lelt hibat, gondoltam meg a HDD re es a Procira, de elobb inkabb megkerdezlek titeket, hatha tudtok segiteni vagy csak ajanlani egy jo HDD es Proci tester programot, vagy hatha ismeros a problema nektek...
Elore is koszonom mindenki valaszat...
TRobixXx
645 levél
10.04.22. 08:50 #1546
4rc28
Üdv

Nekem a következő lenne a problémám:
Nosztalgiából felraktam a tomb raider 4-et XP-re. Ez eddig ok, de mikor elindítottam jött a baj. Ugyanis a töltést jelző képernyőnél se szó, se beszéd kilépett.
Na itt próbáltam patcheket, ekkor már el sem indult, próbáltam windows 95/98 kopatibilitási módot, semmi.

Ekkor valami isteni sugallatra, a játék indítása előtt a játék setup-jában kikapcsoltam a hangokat, ekkor már ment a játék, csak hát ugye nincs hang.
Valami ötlet???????
"A gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."
51813 levél
10.04.21. 23:07 #1545
Barthezz
Eddig úgy működött, szal nem használtam a saját programját, hanem pendrive-ként nyomattam át rá a zenéket. Az új gépemen viszont csak jelzi, hogy ismeretlen USB eszköz, szal kellene a pendrive módhoz is vmi driver neki... De ez még rá is ér, mert rajta van minden zeném perpill, ami kell. A gond az, hogy nem tudom feltölteni sehogysem. Hiába dugom fel USB-re és jelenik meg a kijelzőn, hogy charging, egyszerűen nem tölti... Ehhez pedig elvileg nem kellene semmilyen driver...
2 levél
10.04.21. 09:09 #1544
erikaa
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy tegnap óta nem indulnak a böngészőim...(net kapcsolat van pedig mert msn jó)
Firefoxnál összeomlást ír, Explorernél pedig hibát észlel és leáll...
Feltettem a Google Chrome-t ezzel viszont tudok böngészni...

Mi lehet a baj? Valaki valami tipp?
(firefox-ot újraraktam,de semmi változás)
4187 levél
10.04.21. 02:46 #1543
Madrac
Nem ugy mukodne, mint 1 USBdrive? Mert akkor nem kell hozza semmi. Ha meg sajat software-e van akkor probald meg azt a MMstudiot vagy az Emodiot.
Quoth the raven, `Nevermore.'
27765 levél
10.04.21. 01:55 #1542
LordMatteo
Próbálj meg egy későbbi modell drivert, lehet hogy visszafelé is működik, mint pl az én webcamom esetében.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
51813 levél
10.04.21. 00:47 #1541
Barthezz
Pl. itt sincs sehol egy kurva driver, pedig ez a hivatalos oldal...

User manual, Multimedia Studio, Firmware, minden megtalálható, ami nem kell, de egy kib*szott rohadt driver sincs fent...
51813 levél
10.04.21. 00:37 #1540
Barthezz
10 percen át kerestem google-ben, de nem találtam hozzá semmi letölthetőt. Vagy kamu letöltés oldalakra jutottam, vagy olyanra, ahol csak firmware frissítés volt, de driver nem.

Samsung YP K3J AB/XEO

Ha vki tudna egy működő linket adni driverhez, azt tényleg megköszönném...
27765 levél
10.04.21. 00:34 #1539
LordMatteo
Őőőő, mondjuk egy driver letöltés?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
51813 levél
10.04.21. 00:31 #1538
Barthezz
Az mitől van, hogy mp3 lejátszóm már 2 napja fenn van USB-n és semmit nem hajlandó tölteni rajta? Kiírtja folyamatosan hogy charging, de ha leveszem és bekapcsolom, ugyanúgy az egyetlen csík van a töltöttségnél...

Új gépem perpill nem ismeri fel, mert nem találtam még meg a CD-jét, de töltenie így is kellene...
51813 levél
10.04.17. 23:42 #1537
Barthezz
Nah mindegy, egy Firefox újraindítás végül megoldotta.
51813 levél
10.04.17. 23:31 #1536
Barthezz
Vki tudna segíteni, hogy miért egy általános főoldalt hoz be a Google Picasa képtáram, ha bármit is linkelek onnan? Délután még tökéletesen működött róla az összes link...

Illetve a google.com-ra nekem most már automatikusan a gmail főoldalát hozza be és nem tudok a google keresőre menni sehogyse. Az én gépem hülyült be?
20579 levél
10.04.12. 15:41 #1535
Pyrogate
Nem ismeri fel a CD-t
Mellesleg pendriveot belerakom, pár másodpercig él, aztán megint nem...LOL.
Van egy helyreállító cd-t (néha felismer 1-1 cd-t), de az megint formatálni fog mindent, jepp. Szegény vinyó amúgy tök új, ez is 3 hónap alatt szarrá megy ha állandóan újra kell rakni mindent.

vírusírtó nem talált semmit...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.